|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podobała mi się dzisiaj gra Wisły. Z pierwszej piłki po ziemi szybkie wymiany podań widać, że jest ten element stale ćwiczony co przynosi efekty.Pawełek pewnie szkoda że karnego nie obronił było blisko podoba mi się też to że jak leci piłka do naszego bramkarza to zachowuje on spokój a nie tak jak kiedyś żeby wybić.Na minus skuteczność Brożek, Łobo, Kirm :/ najbardziej szkoda to mi Andraża.Bardzo przydałby mu się ten gol bo wtedy nabrałby pewności we własne umiejętności które ma spore.Kirm to mi Jaśka przypomina zawodnik który szarpię grę do przodu ale skuteczność słaba.Cieszy mnie też postawa małego który podziękował Kirmowi za asystę widać że pomału tworzy się drużyna.Ogólnie wszystko dobrze poza skutecznością.
Ps:A Kirm strzeli hattricka z kuchenkami i zamknie usta wszystkim co go krytykują |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ten mecz pokazuje jaki poziom ma nasza liga. Taki Śląsk, średni ligowa, słaby,że aż strach. Zero pomysłu na grę, w obronie jacyś nierozgarnięci chłopcy. Żal na to patrzeć. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() Naprawdę fajnie grali, akcja w której zepsuł Łobodziński, niczym Barcelony ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Potrafię ale nasze wyniki są adekwatne do ligi. Nic nie gramy a i tak wygrywamy,no tka jak nie ma to się do poziomu ligi. ?Chodź w dzisiejszym meczy chłopcy biegali, to coś czuje,że w następny będą biegać tyle ile trzeba. Nic ponad to.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Takie jaja, jakie dawali obrońcy Śląska (szczególnie Łukasiewicz), nawet defensorom Lewadii się nie trafiały. A przechodząc do gry Wisły - wystarczyło trochę mniej niechlujstwa, więcej biegania i już obraz gry wyglądał inaczej, lepiej niż w poprzednich kolejkach. Gdyby adekwatne podejście było w spotkaniu z Polonią Bytom, mielibyśmy komplet punktów na ten moment. Do Lewadii nie będę już wracał. Cieszą postępy Małecekiego, niezłe "wejście" Jirsaka, cutrzymująca się solidność stoperów, fakt, że Brożek wreszcie zaczął agresywnie atakować obrońców rywali już w momencie, kiedy wyprowadzali piłkę (sporadycznie, ale i tak od razu głupieli), poprawa dyspozycji Pawełka. Martwi nieskuteczność Krima, który tym meczem pobił w niej "o głowę" popisy Ćwielonga z poprzedniego sezonu i Brożka sprzed trzech. wciąż za duża ilość niewymuszonych strat i błędów, coraz mocniej uwidaczniające się braki szybkościowe i w zwrotności Alvareza, długie momenty przestoju Pawła Brożka, który nie powinien tylko chwilami być pierwszym obrońcą drużyny, niezmieniające się problemy Łobodzińskiego. Mankamentów jest znacznie więcej, ale nie będę się w nie dalej zagłębiał. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A ja bym odwrócił twoje zdanie ![]() Nareszcie Kirm jest "zauwazalny" na boisku przez kolegow...wczoraj tak na dobra sprawe mogl strzelic 3-4 bramki,mial praktycznie 2 setki . Do tego duza szybkosc,i przebój ,cos jak Kosa ,to jeszcze nie to ale ta akcja na 3;0 gdzie ostro szedl w pole karne po czym centra do Malego to jakbym Kosowsiego sobie przypomnial. Dawno tak dobrze sie tej druzyny nie ogladalo,wymiana pilkeczek na krotkich fragmentach boiska ,miodzio ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Zdjęcia z meczu - http://wroclawianie.info/galeria/thu....php?album=206
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobra to tak na żywo wieści z Oporowskiej
![]() Bardzo dobry i szybki mecz zarówno z jednej jak i z drugiej strony Kartka Celebana przesądziła o wszystkim, mimo iż słuszna troszkę zaważyła na dyspozycji Śląska Brożek marnuje setke za setką-masakra Diaz-dobra gra mimo strat Pawełek-super mecz w jego wykonaniu widac ze się chłopak przełamuje Mały-Najlepszy na boisku to co on wyczyniał z piłką aż miło popatrzec Alvarez-Wiele osób twierdziło że nie brał udziału w akcjach ofensywnych-gdyby mu podawali to mógłby tą grę ciągnąc a tak grali środkiem lub lewą stroną Ogólnie mecz super Pozdrowienia dla wszystkich Wiślaków którzy zagościli dzisiaj na Oporowską-Mam nadzieję że się podobało ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|