|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po wczorajszym meczu Lubina z Bełchatowem, dochodze do wniosku, że ten cały Traore długo w Polsce nie pogra... jest świetny. Kurcze za niewielkie pieniądze mielibyśmy przyzwoitego grajka, oczywiscie kiedy jeszcze grał w GKP Gorzów...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobrze sobie radzi ,także Marcin Klatt z Warty. Naprawdę gość ma talent......... ![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
jak ten murzyn jest tak dobry jak Klatt, to ja dziękuje. ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nwaogu to jest zupełnie inny piłkarz niż Klatt,więc nie ma ich co porównywać. Zawodnik Warty jest raczej egzekutorem ,zaś Nigeryjczyk potrafi przeprowadzić indywidualną akcję, szarpnąć. Mowiąc żargonem poprostu "robi wiatr". Taki jakby Piotrek Ćwielong wykorzystujący sytuacje bramkowe........ ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dla Klatta ekstraklasa jest chyba górą ne do przejścia. jeśli chodzi o tego Nwagou to już w Zniczu widziałem że ma talent...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Klatta- podobno pije(pił). Polecam filmik(co wcale nie zmienia że na 1 ligę rzeczywiście napastnik niezły, a czy w ekstraklasie teraz dałby rade? nie wiem..):
http://www.youtube.com/watch?v=EKPwluCQnHc |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ten Charles mial przyjsc do Wisly jak w klubie byl jeszcze Petrescu.Ale wg "Futbol News" transfer zablokowal Cupial.Pozniej Dan chcial go sciagnac do Unirei, ale nie pozwolaly na to przepisy w Rumunii, ktore zabranialy pracy niepelnoletnim obcokrajowcom.Talent ma, ale od kiedy byl w Polsce zawsze mial "pod gore", moze dlatego nadal gra w I lidze...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja będe powtarzał swoje, ściągnałbym do Wisły 18 letniego napastnika Pogoni Szczecin, Mikołaja Lebedyńskiego, chłopak ma niewątpliwy talent, ale pół roku temu Legia była bliska jego sprowadzenia i teraz znowu będą chcieli go kupić, szkoda, że Wisła nawet o niego nie zapyta bo naprawde z tego co widziałem to perspektywiczny zawodnik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I dobrze zrobił
PS.Lebedyński ma telant, ale po co do nas. I tak by nie gral. Kolejny do zmarnowania ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Klatt podobno już nie pije, ciężko trenuje w Warcie (ma własnego trenera od kondycji podobno?) i dlatego strzelił już 7 bramek w I lidze. Ale czy nie wróci za jakiś czas do dawnych nałogów, nie wiadomo. Kto wie czy taki piłkarz dobrze grający głową nie przydałby się w Wiśle?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podobała mi się gra tego młodego bramkarza Hetmana Prusa.Myśle że można sie nim zainteresowac.Jak na 19 latka to radził sobie bardzo dobrze.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74327.8,1248708...wiadomosc.html
Dobry chłopak. Przydałby się nam. Do roboty panie Skorża ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam. Przydaliby się obydwaj. Bo wiadomo, Sobol...;/
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o czym wy marzycie
![]() Powód: błachy jak zwykle
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 01.10.2009 o godz. 09:26.
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już było pisane, ale przypomnę. Grzelak zarabiał w Bukareszcie 120k euro. Co do Kaza nie ma oficjalnej wersji, pewnie Porto nadal mu płaci większość kontraktu. Ale chętnie by się go pozbyli. Więc i on musiałby obniżyć oczekiwania. Szczególnie, że kupców zbyt wielu na niego nie ma. A w Portugalskich słabeuszach, to on może dostać, ale 100k max.
Odejdą Dżop i Cantoro. Trochę kaski się zluzuje, na pewno byśmy nie zbiednieli. A gdyby jeszcze się udało rozwiązać kontrakt z Łobo... ![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A przestancie! Po co Nam jacyś Grzelacy itp. Przecież, od 3 lat z średnim składem wygrywamy ligę, co roku tylko dokoptujemy paru grajków, by uzupełnić skład, nic wiecej. Trzeba mysleć, by się rozwijać, bo czy Grzelak jest lepszy od Kirma? Moim zdaniem nie ! A w dodatku jest młodszy, jak sie nie mylę. Młodzi zawodnicy, tak jak tu piszecie, 20 latkowie! Takich się powinno sprowadzać. Oni mają wielkie ambicję i mogli by walczyć o miejsce w składzie z takimi jak Łobo, albo nawet choćby o ławke rezerwowych. Bo NP. wolałbym jakiegos 20 latka perspektywicznego, na ławcę, niż ponad 30 letniego JOPA, lub Cantoro. Z całym szaacunneem ! dla Cantoro, za to co zrobił dla WISŁY ! POZDRO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to każdy może napisać. Żeby młodych ściągać. A konkretne nazwiska podasz ? Młodych ja bym absolutnie do Wisły nie polecał. Widzisz jaką oni mają tu szansę na rozwój ? U nas się idzie po wynik. Nie ma czasu na zabawę z młodzikami. Od siedzenia na ławie umiejętności im nie przybędzie. Jirsak przyszedł mlody, perspektywiczny - klapa. Brożki się rozwijali z 10 lat. Nic dziwnego, poziom jest u nas jaki jest. A żeby młody dawał radę to musi być atmosfera pracy i poprawy umiejętności. A nie lansu po galeriach handlowych i klubach,
Z resztą, Kaz i Grzelak nie są staruchami mają po 27 lat, otrzaskali się z prawdziwą piłką i byliby wzmocnieniami.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.10.2009 o godz. 11:35.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A w ogóle Kirm może grać na prawej, więc ... Grzelak za Łobo
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kaz byłby zbędny..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czepiasz sie... ilu chłopa po 30 robi furore na zachodzie np. wiek to nie wszystko... ja wolałbym zakontraktować zawodnika 30 paro letniego na np 2 lata niż brać w ciemno np takiego Beto i czekać aż rozbłysnie... ile da drużynie doświadczony i ograny 33 latek, a ile młody nieopierzony, perspektywiczny 20 latek... odpowiedź zbędna...
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobol kontuzjowany, a jak nie to zawsze może być pod formą. Cantoro odchodzi. Defensywny pomocnik nadal zbędny ? Heh, z niektórymi ciężko się dyskutuje.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
||
|
Czepiam się, bo pisanie o Marku Bażiku w kontekście wzmocnienia rozbudowywanej drużyny mistrza Polski to w mojej opinii gorzej niż komedia.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeśli uważasz że lepiej żeby Wisła ściągnęła czeskiego dziada z Polonii Bytom niż inwestowała w młodzież, to nie mam co z tobą dyskutować. ![]() |
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie zakupem dla Wisły powinien byc Bruno z Jagi... agresywny, twardy, przebojowy, dobry technicznie, a do tego w pakiecie Lewczuk i jest ok
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[quote=A jeśli uważasz że lepiej żeby Wisła ściągnęła czeskiego dziada z Polonii Bytom niż inwestowała w młodzież, to nie mam co z tobą dyskutować.
[/quote]ten czeski dziad jak Ty nazywasz Bazika, na razie statystykami przewyższa jakby nie było naszą "czeską nadzieje" Zresztą nie ma sensu z Tobą w ogóle dyskutować, ja mam swoje zdanie i Ty... ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|