The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2009, 18:20
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Niech mi ktoś powie co Skorza widzi w Diazie takiego,że Jirsak musi grzać ławke..DIAZ KONCÓWKA POPRZEDNIEGO SEZONU I OBECNIE 6 KOLEJEK TO DNO.
A co takiego trzeba sobą na boisku prezentować, aby być lepszym od Jirsaka? Wystarczy biegać szybciej od sedziego liniowego i nie przewracać sie w każdym starciu z przeciwnikiem. Skończcie z tym Czechem, od momentu kiedy pojawił sie na boisku zespół zaczął grać jeszcze gorzej niż z Diazem. Wogole na plus tylko Głowa i Pawełek, cała reszta może poza Kirmem - zero zangażowania, zero odpowiedzialności za piłke i totalna głupota i nieporadność. Jak patrze gdy w 75 minucie Brożek odgrywa sobie piętkami do Małego, a ten traci chyba z 5 prostych piłek z rzędu to mnie zalewa.

Tym meczem definitywnie skończyło się buńczuczne zmazywanie plamy naszych bohaterów po Levadii. Zdecydowanie najgorszy mecz Wisły jaki kiedykolwiek widziałem. Przede wszystkim ze strony mentalnej, bo tych sytuacji było więcej niż w poprzednich meczach sezonu razem wziętych, ale to wynikało bardziej ze słabości tej "wielkiej" Polonii, która w obronie prezentowała w tym meczu poziom Zagłębia z poczatku rozgrywek. Cud że wogóle to zremisowaliśmy przy takiej nieskuteczności i totalnej olewce od jakiejś 65 minuty.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów