The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2009, 18:19
Kto pierwszy z tragicznego poziomu przejdzie na poziom zenujacy ten wygra zenujaco-tragiczna lige

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.09.2009, 19:40
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Kto pierwszy z tragicznego poziomu przejdzie na poziom zenujacy ten wygra zenujaco-tragiczna lige
Otóż to, choć co najlepsze - na tym forum mimo wszystko znajdziesz grupę twardo utrzymującą, że nasza piłka ligowa idzię ku lepszemu.

Np taki Konrad.

Niesamowite zaślepienie.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.09.2009, 20:02
Ludzie, jesli moja żona, po oglądnięciu derbów Manchesteru, i popisów w naszej lidze, stwierdziła że to nie ten sam sport, to szkoda słów. Dodam że ze sportu zna się tylko na tym, jak najszybciej ojebać mnie z mojej kochanej wypłaty i mam wrażenie że co miesiąc pobija kolejne rekordy.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.09.2009, 20:16
Słabo było i tyle. Za tydzień Polonia Warszawa i oby dalej do przodu. Wiele klubów w ciemno by wzięło taki początek sezonu.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 20.09.2009, 20:33
Ot taki mecz A-klasowy (chociaż tam przynajmniej chłopakom zależy).Niestety nasi z każdym meczem grają coraz gorzej i nie chodzi tu o narzekania tylko sorry ale tego już powoli nie da się oglądać. Najlepszy na boisku jak by to dziwnie nie brzmiało Pawełek. Może i dobrze że zremisowali - kubeł zimnej wody się przyda żeby potem nie było masakry z Lechem czy Legią. Tylko czy ktoś wyciągnie z tego żałosnego meczu wnioski....?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów