|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gooooooooooooooooool
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A jednak Pepe w koncowce.
Teraz to juz mamy stuprocentowa powtorke z Levadii ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
I gdzie Ci co narzekali na Ćwielonga
|
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A nie mowilem?
Szkoda ze wyrownali bo teraz będą teksty, że nic się stało i to nie był zły mecz.. ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mecz który powinniśmy wygrać róznicą 3-4 bramek remisujemy 1-1 (przy dobrych wiatrach)
Ogólnie mecz komedia. Wszystko się jebie w tym meczu, na przekór... brak szczęscia, poprzeczki, słupki, znoszony Alvarez, potem problem z Singlarem. Ech.. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pawełek bluza nr 18 a spodenki 81
![]() ![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Matko Boska. Zero zdecydowania...sami sobie przeszkadzaja na tym boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Singlar=John Rambo xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Skorża co ty robisz Wiśle ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
koniec ;/ i po ,,rekordowej'' napince ;<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bravo Singlar!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Malecki i Kirm na laweczke po tym spotkaniu, jesli pan Maciek ma jaja(a z tego co bylo widac ma). Takie wnioski, bo mecz dramat
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 20.09.2009 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
****a czemu my nie możemy mieć chociaż raz takiego farta jak Amica ;/
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeba* POLONIE BYTOM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Będę się upierał, że dziś słabsi od Łobodzińskiego byli Diaz, Małecki, Sobolewski, Piotr Brożek... Pole manewru nie zawęża się tylko do wpuszczenia Ćwielonga za Łobodzińskiego. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Po co wy gracie, skoro ambicji nie macie?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zagraliśmy żałosny mecz , jeden wielki dramat, potwierdza się jedna reguła dotycząca polskiego footbolu zaczynamy grać dopiero na 5 minut przed końcem meczu. Wtedy zaczyna sie śpieszyć i stwarzać sytuacja. Ogólnie mecz dno , brak ambicji. Nie wiem co oni na treningach robią ale napewno nie trenują....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Lepszy rydz niż nic bo przy tak fatalnej grze calej druzyny to 1 punkt to dobrze . Martwia kontuzje Alvareza i Singlara..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W dupie mam przebieg spotkania i to ile sytuacji mieliśmy. Chcę tylko powiedzieć tyle, że mam ogromny szacunek dla Petera Singlara. Biegać przez ileśtam minut po boisku z kontuzją, ledwo, ledwo a mimo to starając się... Dla mnie to czyn godny najwyższej pochwały, coś niesamowitego.
Przy każdym jego kroku serce mi się kroiło, mam nadzieję, że przez to, że musiał to dograć nie stanie się mu coś bardzo złego (bo, że źle będzie to jasne). No i nie mogę kolejny raz napisać, że 3 punkty cieszą, niestety. A i ten. Kto poza mną miał dziwne wrażenie, że ogląda do pewnego stopnia powtórkę meczu z Levadią? Nawet Ćwielong strzelił ;s |
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
I co..lepiej się czujesz po napisaniu czegos takiegi pacanie?
![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W sumie to zagraliśmy dzisiaj na podobnym poziomie co zawsze. Zabrakło trochę szczęścia ,bo to ,że Siejewicz to k***a wie cała Polska.......
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ludzie weźcie się zastanówcie co wy piszecie większość z ostatnich postów to posty bardziej dzieci Neo, niż rzetelne wypowiedzi wiernych kibiców, zremisowaliśmy pierwszy mecz z 7, mamy 19 pkt i nie raz szczęście też nam dopisywało (tak jak np w meczu z Lechią czy Jagielonią gdzie gol dla przeciwnika wisiał na włosku) także nie ciułajcie...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 20.09.2009 o godz. 17:54.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie zgodzę się z tym. Łobodziński zagrał przeciętnie, większość jego akcji kończyło się stratą. To byłby śiwetny zawodnik dla Odry Wodzisław, Cracovii, Korony - niestety tu się walczy o mistrzostwo a nie o utrzymanie, pewnego poziomu Łobo nie przeskoczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Myślę że naprawde Polskiej piłki powinni zacząć od zatrudnienia w wybitnych okulistów dla sędziów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To co wydarzyło się dzisiaj w Sosnowcu to .......ony skandal. Zajebista forma szykowana na LM. Piłkarze wolni, zero celnych podań, zero ambicji. Skuteczność żenująca. Jak pisalem po ostatnim meczu, gramy coraz większy piach.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Takim kopaczom nie należy się połowa tego, co zarabiają. W PE PIŁKARZY można policzyć na palcach u rąk.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|