|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W dupie mam przebieg spotkania i to ile sytuacji mieliśmy. Chcę tylko powiedzieć tyle, że mam ogromny szacunek dla Petera Singlara. Biegać przez ileśtam minut po boisku z kontuzją, ledwo, ledwo a mimo to starając się... Dla mnie to czyn godny najwyższej pochwały, coś niesamowitego.
Przy każdym jego kroku serce mi się kroiło, mam nadzieję, że przez to, że musiał to dograć nie stanie się mu coś bardzo złego (bo, że źle będzie to jasne). No i nie mogę kolejny raz napisać, że 3 punkty cieszą, niestety. A i ten. Kto poza mną miał dziwne wrażenie, że ogląda do pewnego stopnia powtórkę meczu z Levadią? Nawet Ćwielong strzelił ;s |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
do murzyna tam wyżej;chodzi o styl w jakim Wisła gra,jest tragiczny ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Bardzo możliwe, nie mam okazji tego sprawdzić. Niemniej, dalej uważam, że jest coś co należy pochwalić nie zganić. Z resztą wszyscy pamiętamy Matusiaka (?), który w podobnej sytuacji po prostu zszedł z boiska.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|