|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
P@vel
co to masz za skina? |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mono Right.. A czemu pytasz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://odsiebie.com/pokaz/1315661---88da.html
polecam tego skina mojego autorstwa a wlasciwie to moja modyfikacja dds09 ![]() bardzo dobrze przyjela sie na forum FM, wiec mysle, ze wam rowniez sie spodoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
widzialem na necie, CM10 do sciagnieca
Ktoś juz moze sie bawił nim? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ponoc oprócz kilku nowości calkiem fajnych(np. planowaniu rzutów wolnych) nadal jest sporo niedopracowania.
Np. wlaśnie z tymi rzutami wolnymi, kiedy ustawisz tam że bramkarz bedzie wbiegał i strzelal to obrońcy go olewją, dzięki czemu wygrasz chyba każdy mecz... na www.cmrev.com to opisywali |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
fajny ;D
masz moze linka bo nie moge znalezc na sortitoutsi ani cmrev |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
W CM2010 dodano kreator stałych fragmentów czego FMowi brakuje ale silnik meczowy jest skopany na maksa. Tylko człowiek się wkurza z takich błędów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie jak wytransferować tj zaproponować klubowi(np Hutnik) prowadzonemu przez kompa jakiegoś zawodnika bo chce zaproponować transfer definytwny bramkarza Cebanu z Wisły do Hutnika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem tego dokladnie ale z tego co mi wiadomo to dajesz proponuj klubom i wtedy bedziesz miec odp czy ktos jest zainteresowany czy nie.. Nigdy danemu klubowi nie proponowalem zadnego zawodnika wiec nie mam pojecia acz kolwiek sam sie chetnie dowiem czy jest taka mozliwosc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
JOSE wchodzisz w profil zawodnika, po lewej stronie masz "proponuj klubom" tam ustalasz rodzaj oferty na transfer. Jeśli jakiś klub bedzie zainteresowany to sie zgłosi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to czyli tak jak ja powiedziałem nie da sie do wybranego przez siebie klubu zaproponowac
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie pilnie potrzebuje dobrego bramkarza poniewaz muj budżet jest skromny na sezon 09/10 a przyszło mii grać w pucharach i teraz pilnie poszukuje dobrego ogranego bramkarza w pucharach europeskich który by przeszedł do Wisełki mam Szamotulskiego ale ten przegrał z Pagliucą który już teraz robi u mnie za trenera bramkarzy mile widziani zagraniczni kandydaci do bramki objęte mam lige Angielską Hiszpańską i Polskom kogo polecacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
na bramkarza tylko jose rafael alamo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serwatka ni mamam go w bazie interesuje mnie ktos dobry i ograny w pucharach eurpoejskich najlepiej z Angli i Hiszpani narodowość obojętna tylko żeby istniało ptrawdopodobieństw oże przejdzie do Wicemistrza Polski który gra w UEFA CUP
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W pierwszym sezonie mojej gry, kupiłem bodajże z Betisu Sevilla nie jakiego - Casto. Gość jest wystawiony na sprzedarz ,więc kosztuje grosze, a naprawdę wymiata. Sprawdz - może u ciebie jeszce nikt się na niego nie skusił ?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KO z innej beczki mogę wiedzieć ilu polskich zawodników a ilu zagranicznych macie w wyjściowej 11ce
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Zagraniczni: Hunt, Papazov, Stanchev, Keverony i czasem w ataku Vrzal.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moja jedenastka również składa sie z :
6 Polaków ( Białkowski, Piotr Brożek, Głowacki, Borysiuk, Małecki , Lewandowski ) oraz 5 obcokrajowców ( Marcelo, Rasovic, Stilic, Lazovic, Aleksic). Jak widać obecnie preferuje kierunek bałkański ,ale może sie to niedługo zmienić.... ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja z racji tego ze dopiero mam pierwsza polowe sezonu to sklad wyglada nastepująco
(Pawełek,Głowacki,Rachwał,Sobolewski,Łodziński, brozek lub Boguski,w atatku Brożek,Ćwieląg lub Malecki) (Marcelo,Alvarezlub Singlar,Diaz,Kirm) Zalezy kto jest w formie i jaki mecz.Rotacje w składzie mam nie wielkie ale co trzy mecze pojedyncze wymiany |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moje wmocnienia na puchary Davids i Ljungberg na celowniku Campbell bramkarza ciągle szukam opłaca sie ściągać z Lazio Inzaghiego bo jest zaintersowany, do polskiej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No możesz spróbować go ściągnąć,jak się nie sprawdzi,jak nie to mała strata
a co do Inzaghiego to bym się mocno zastanowił,to już zależy od Ciebie,ja bym poszukał kogoś z wolnego transferu lub z drugiej ligi Angielskiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Rozumiem, że fajnie jest sobie sciągnąć gościa z nazwiskiem, tylko jaki to ma sens w przypadku takich dziadków, którzy pograją sezon wezmą mnóstwo kasy i nie zarobi się na nich nic? Lepiej stawiać na młodych zdolnych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kilku wychowanków Wisła ma dobrych i powoli ich wprowadzam do pierwszego zespolu daje im szanse z pucharze polski pucharze ligi w ekstraklasie grają b rzadko ale zdarza sie ze w pierwszej 11 wychodza jak mam problemy kadrowe i sie sprawdzaja,wiec Hamas kr ma racje co do młodych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
tzn mozemy polecic aby dla jakiegos mlodszego zawodnika ten weteran był mentorem, z tego co zauwazylem to bardzo wiele to daje, pilkarze młodiz dorastaja psychicznie do gry i naprawde polepszaja swoje umiejetnosci sportowe w szybkim czasie Poza tym staruszki nie sa tacy zli Ja sprowadizlem Celestiniego (reprezentant Szwajcarii) 33 lata teraz juz 34 i calkiem fajnie sobie radził. Wiele zalezy jak zawodnik fizycznie wytrzymuje posuwanie sie w wieku, taki Inzaghi czy Del Piero to pewniew polskiej lidze by kosilii w wieku 35 lat ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hiehachi_kr takie że są oni ograni w LM i europejskich pucharach bardziej niż Łobo czy Cantoro a po drugie to doświadczeni zawodnicy zresztą kogo byś wybrał stawiać na Cantoro( który bynajmniej u mnie grzeje ławe bo co chwile łapie kartki albo kontuzje) czy E.Davidsa za free a Ljungberga ściagnąłem bo nie miałem zmiennika dla Sobolewskiego Jirsak,Jop,Gołos,Cantoro,Łobo,Cebanu,Cwielong i Garguła kilku z nich gra na zesłaniu w rezerwie a kilku w tym Jopa ,Ćwielonga,Cantoro i Gargułe sprzedaje bo zawalili mi majstra a za ile najwięcej udało wam sie sprzedać Pawła Brożka
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 18.09.2009 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam rok 2016 i Brożek nadal u mnie gra
Miałem ofertę 5mln euro z Bayernu ale odmówiłem... i dobrze zrobiłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lupo a za Boguskiego kogo proponujesz z Polaków lub zawodników innych
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do staruszków, to ja ostatnio zakupiłem Żurawskiego, bo nie miałem żadnego zdrowego napastnika w zespole. Efekt
http://i35.tinypic.com/wjaql1.jpg http://i36.tinypic.com/w1a9z9.jpg A wogóle to potrzebuję do mojej Wisły jakiegoś lewego obrońcę. Kluczowe atrybuty do dośrodkowania i szybkość/przyspieszenie, przydałby się też dobry drybling. Ktoś w stylu Velazqueza, albo Razvana Rata - obu już miałem, ale poszli w świat |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
CKM polecam strugarka ata przy okazji podaj namiary na tego skina którego widać w tle
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|