The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2009, 19:32
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Krótko : Turcy zagrali wspaniały mecz i obnażyli nasze słabe punkty.

Polakom dał w kość mecz z Litwą, a Turcy zrobili sobie sparing z Bułgarią co nie zmienia faktu, że nie możemy myśląc o dobrym wyniku grać jak dzisiaj, obwodowi 0 gry, w obronie Szubarga pozwalał rzucać każdemu za 3, zbiórek w ataku Turków powinno być max 3-4 a było kilkanaście...
kurcze rowniez to tak tlumacze ze zmeczeni itp to samo tyczy sie innych dyscyplin ,ale do cholery taki maja zawod ,ja czy ktos kto uprawia sport rekreacyjnie moze to tak tlumaczyc ale nie zawodowiec,
nie chce nawet pisac o naszych kopaczach bo za paredziesiat minut beda plakac na stadionie
.....
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 09.09.2009, 19:38
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
kurcze rowniez to tak tlumacze ze zmeczeni itp to samo tyczy sie innych dyscyplin ,ale do cholery taki maja zawod ,ja czy ktos kto uprawia sport rekreacyjnie moze to tak tlumaczyc ale nie zawodowiec,
nie chce nawet pisac o naszych kopaczach bo za paredziesiat minut beda plakac na stadionie

A czy ja ich usprawiedliwiam Pisze tylko ze to był jeden z czynników naszej porażki, ale że przegrali to głównie przez własne mankamenty, które już wcześniej wymieniałem.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 09.09.2009, 20:34
igortsw napisał(a):Wyświetl post
A czy ja ich usprawiedliwiam Pisze tylko ze to był jeden z czynników naszej porażki, ale że przegrali to głównie przez własne mankamenty, które już wcześniej wymieniałem.
nie nie o to ,tylko wkur**a mnie pozniej ich glupia wymowka wlasnie takiego stylu " no czulismy jeszcze ostatnie spotkanie.."

co do Polakow (pilka) sie nie pomylilem ,zaraz bedzie klekanie na murawie
.....
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.09.2009, 19:40
DominoForza napisał(a):Wyświetl post

Ale co innego jak skórokopy płaczą w październiku że są zmęczeni gdy rozegrali może z 15 spotkań co tydzień w naszej niezbyt wymagającej lidze a co innego gdy koszykarze grają mecz 3 dzień z rzędu na poziomie reprezentacyjnym - europejskim. Zresztą wiele osób zwraca uwagę że pierwsze dwa spotkania wygraliśmy ale było mało rotacji i w końcu nasza pierwsza piątka fizycznie musiała siąść.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów