|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
4 strzały Lechii na bramkę Pawła Mariuszka i 3 gole. Para wiślackich środkowych stoperów to jak nasze drogi po przyjściu wiosny, Małecki tradycyjnie kieruje ruchem na boisku non-stop wywijając rękami. Łobodziński swoim "zwodem" o mało nie rozwalił głowy na bandzie reklamowej, Diaz podaje tylko do koszulek zielonych, Burliga walczy stara się ale to nie ta para kaloszy. Generalnie padaka jakich wiele w tym sezonie i nie oczekujmy cudu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Małecki wiejski drybler
dostanie piłke to łeb w dól i jedziemy do zaj... Jak ja nie lubie takiego grania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pawełek szmatławiec
Alvarez znowu za daleko od pomocnika(w poprzednim meczu było dobrze teraz stare) Jirsak niech wraca do Czech nie nadaje się Boguski to wogóle walczy czy stoi panienka Diaz i jego zgrabne ruchy Pi.Brożek hahaha ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
z leczeniem to u nas od dawna coś nie tak,
Niedzielan wrócił do formy w Ruchu, Dawidowskiego postawili na nogi w Lechii pewnie gdyby Boguski , Brozek odeszli do innych klubow tez by ich postawili na nogi ja chce powrotu Singlara na prawa obrone ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Boguski z 3 metrow nie strzelil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
i tak mnie dziwi ze jako tako sie stara ten Pawełek... szydza z niego trybuny to i po co chocby kopac pilke... nie jestem akceptowany, nie bede sie nawet ruszal , co mi zalezy.. zalezy kto maczal w tym palce, oby po meczu sie wyjasnilo..
nie jego winą jest że Wisła ma jednego bramkarza.. ![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pawelek bardzo mocno pracuje na nieprzedluzenie kontraktu i tradycyjne kwiaty oraz dzentelmenskie: wypierdalaj w czerwcu.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
nie wyrywaj zdan z kontekstu, bo bedzie 4.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ile obstawiacie? Ja 1:5
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co z tego ze Issa Ba ma pojecia o grze, jak reszta nie ma pojecia o grze kombinacyjnej itp.
Trzeba wymienic druzyne. Tarasiewicz dobrze powiedzial na konferencji na Legi, ze to wreszcie pilkarze powinni placic za slaba gre karami . ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
jak już ktoś wyżej pisał Wy nam lige my Wam puchar
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
To jest niepojete, wszyscy kibice ktorzy kochaja Wisle sa niezadowoleni ze gra Pawelek, ze od zawalenia kontuzji a potem skanduja Macka przy 0:2.. a to ON zatrudnial Terapizze i Kazimierskiego... jak go mogl Smuda wziasc do kadry to ja tego niewiem...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przy drugiej i trzeciej bramce jeszcze napastnicy nie wbiegli w pole karne, a juz wiedziałem że padną gole. Wystarczył szybki rzut oka na Pawełka. Istny ręcznik.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ci którzy krytykowali Diaza w środku pola mają odpwiedź dlaczego tam grał i jak wygląda środek pola przy graczach tam grających (Issa, Irsak) nie potrafiących odebrać piłki przeciwnikowi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jirsak cienki jak polsilver, dobrze że został wywalony z boiska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wynik jakims duzym zaskoczeniem nie jest. W koncu od poczatku sezonu gramy bez ataku, gdzie srodkowy obronca jest najskuteczniejszym strzelcem zespolu, a dzisiaj dodatkowo gramy bez obrony.
Swoja droga skrzydlowi tez niczego sobie - Kirm slabiutki, a Lobo standardowo tragiczny. Jedyna nadzieja juz w kontekscie meczow ligowych jest powrot zelaznej pary stoperow i wyniki oscylujace w okolicach 0:0, bo wtedy zawsze jest szansa, ze jakis farfocel moze dac jednobramkowe zwyciestwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jirsak, Kirm i Diaz to największy dramat tej drużynki. O bramkarzu nie wspomnę.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co z tego, że gra nie jest tak koszmarna, jak wyniku i tak nie ma. Masakra... I jeszcze jedno- Skorża czy Henio jak widać jeden pieron. Trzeba było pana Maćka zostawić w spokoju i załatwić mu lepszych partnerów (trenerów od przygotowania fizycznego, dyrektora sportowego itd). Ciężka sprawa... Serce boli- ale tylko kibiców, tych najważniejszych, najmniej winnych. ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kirm się znów obrazi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
I powtórzę Łobo gra bardzo dobrze
Świetne zmiany Kasperczak widzi kto gra padake Mimo wyniku wreszcie staramy sie grac piłką |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sie boje zeby Lobo zaraz ataku serca nie dostal, tak zapierdala o.o... dzisiaj to inny pilkarz od tego w sobote.. czyli wraca do swojej normalnej gownianej dyspozycji...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nasi dobrze teraz grają ... cóż z tego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie 2, witaj w klubie
![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Pawełek to najgorszy bramkarz w lidze. Oczywiście to nie powód by go obrażać, ale fakt jest faktem. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to niech wskaże, kto jest gorszy.
A co meczu - paradoksalnie, gra nie wygląda wcale źle. Piłka zaczyna w końcu chodzić po ziemi, jest więcej ruchu. Do optymalnej dyspozycji jeszcze daleko, ale jakaś jaskółka jest... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Wracając do tematu: Pawełek najgorszy w lidze - czy ja wiem ? no w każdym razie w "czołówce" )) Ba -cos tam umie ale kondycji nie ma - na całym świecie by go "odbudaowali" ale u nas raczej nie w tej rundzie. Łobo - coś tam usiłuje robić na tym skrzydle - raz mu wychodzi raz nie ale i tak postęp. Żirsak - ciężko powiedzieć jak grał bo nie widziałem niestety Małecki- tez coś próbuje ale to jest 20% Małeckiego z zeszłego sezonu ( mówię o stronie fizycznej bo od strony intelektualnej to wydaje mi się że nawet coś drgnęło do przodu ))) Ogólnie nie ma co się pastwić nad nimi bo juz jest po zawodach. Natomiast paradoksalnie jestem większym optymistą niż po meczu ligowym bo widać że powoli zaczynają myśleć , stwarzają jakieś okazje. Może nie będzie tak tragicznie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeci do zmiany pan Boguski, niech Hristov wejdzie
![]() |
|
|