|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja wczoraj, w jednym z dublinskich second-handow zakupilem za 20 euro WSZYSTKIE CHAMPIONSHIP MANAGERY I FOOTBALL MANAGERY (do 2006) jakie kiedykolwiek wyszly
))))))))))))Wszystkie w pudelkach, niemal nietkniete. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Nie moge doszukac sie okladki ale identyczna jak 93, tyle ze niebieska ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Na prawą obronę ściągnąłem jakiegoś Egipcjanina czy innego tam arabusa.
Parejo przeszedł teraz do Numanci więc ciężko go będzie teraz wyrwać. Ariel Borysiuk mi przypadł do gustu, będę go obserwował jeszcze ze dwa, trzy miesiące i zobaczymy co będzie dalej... Niestety nadal nie mogę znaleźć odpowiedniego napastnika do spółki z Brożkiem... ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
KacpiTSW - Nie zastanawiaj sie nawet. Borysiuk i Astiz to najlepsi gracze w FM jesli chodzi o Legie. Kupuj a potem graj, graj i sprzedaj jak chcesz. Astiz w realu to solidny obronca ale go przepakowali, za to Borysiuk to jest nadzieja naszej pilki jesli chodzi o ta wlasnie pozycje. Tutaj realia sa jak najbardziej trafne
![]() Podalem Tobie przeciez napastnikow To nie jest tak ze do naszej ligi przyjdzie ktos, kto z marszu bedzie strzelal bramki na zawolanie. Zobacz na moj post z opisem i kupuj.Jesli juz naprawde musisz miec zmiennika dla Brozka to bedziesz mial problem o ile nie grasz od poczatku. Mlode gwiazdki szybko zaczynaja kaprysic. Zalezy tez od taktyki. Ja gram ZAWSZE 1 napastnikiem i problem polega na tym ze nie kazdy chce grzac lawe. Jak juz pisalem masz w moim innym poscie napastnikow i kupuj tych ktorych polecilem. Male pieniadze i pewnosc ze dadza rade.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 26.08.2009 o godz. 17:43.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam sporo kontuzji w ofensywie - atak i prawe skrzydło cierpi najbardziej... zmuszony jestem grać Ćwielongiem w ataku i Rado na prawym skrzydle... wszystko to nie trzyma się kupy, tym bardziej, że liga wkracza w decydującą fazę w walce o MP
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja na lewe skrzydło polecam Dejana Skolnika. Kupiłem go za 550 tysięcy zł na początku gry. W pierwszym roku chłopak zaliczył 10 asyst, a warto dodać że na początku często wchodził z ławki. Jego wartość teraz oscyluje koło 6-7 mln złotych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Też gram w Footbal Managera 2009 ale nie mam takich obrazków tylko stare |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
U góry po prawej powinieneś mieć "Tryby widoku" i tam zmieniasz na Drzewko.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
nie mam :| ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
pelek podaj swój skład Wisły na podbój LM bo trochu podejrzane te twoje wyniki a wątpie byś w pierwszym sezonie zrobił z Wisły nowe galacticos zresztą Wisła to nie Real
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]() ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawełek Baszczu głowa marcelo Mielnik maly cantoro sobol Boguski Brozek i Ćwieląg dopiero zaczalem gre bo gralem Lechem ale sie nie dalo a Parejo nie przeszedl do mnie chcialem Kasprzika ale poszedl do czeskiej ligi, Dopeiro mam mecze przed sezonowe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Tak samo jak teraz mam Daniela Opara i Alipio z rezerw Realu i jakiegos Oriola z FCB. ale.... jak można grać Lechem... WIERNOŚĆ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no gralem przez pol miesiaca ale za cholere nie idzie im taktyki znaleźć więc skasowałem i zaczynam Wisła
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Macie jakiegoś bramkarza godnego polecenia do Wisły? Za w miarę rozsądne pieniądze i żeby to był ktoś "ciut" lepszy niż Mario
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Panowie znacie może jakieś dobre zródło skąd mogę pobrać ripa z patchami itd, bo, gdy pobierałem wersje nie rip, to przy każdej instalacji nie mogę zarejestrować gry z telefonu tylko przez internet, a za każdym razem kabel od sieci odłączałem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
rip z patchami?
sa 3 patche, jedne jedyne unikalne wszystko znajdziesz na cmrev.com Bys mógł telefonicznie - musisz skasowac wszystkie dane wczesniejsze z poprzedniej/ich isntalacji Fm.Wszystko! potem od nowa instalacja, patche, kody i śmiga. Przynajmniej ja tak miałem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry Żurawek pomyłka jedna linijka wyżej miała być
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pytanie.
Czy da się wytrenować pracowitość, determinacje. Bo widzę, że mi rosną u kilku grajków, ale nie wiem w jaki sposób to wytrenowali. A i od razu czy właśnie te dwa wyżej wymienione parametry powodują, że grajek się lepiej rozwija? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Miał ktoś z was tyle miejsc w pucharach w polskiej lidze ?
http://i31.tinypic.com/352low8.jpg Hmm, jeszcze jedno, gdzie sprawdzić reputacje ligi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Determinacja: Determinuje pragnienie odniesienia zwycięstwa. Piłkarz z wysoką wartością tego atrybutu zrobi wszystko, by wygrać. " Determinacja " współdziała z " Odwagą ". Gracz z wysoką wartością obu tych atrybutów będzie gotów na najwyższe poświęcenie. Pracowitość: Determinuje skłonność zawodnika do ciężkiej pracy. Gracze z wysoką wartością tego atrybutu harują od pierwszego do ostatniego gwizdka. Należy pamiętać, iż nawet największe chęci nie wystarczą, gdy piłkarz będzie miał braki kondycyjne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miał ktoś z was tyle miejsc w pucharach w polskiej lidze ?
http://i31.tinypic.com/352low8.jpg To jest wygląd FM09 |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
gdzie mogę znaleźć reputację klubu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
]http://www.cmrev.com/grafika.html tu jest wszystko, wystarczy tylko trochę poszukać. I nie licząc skórek to cała reszta powinna działać na każdym fmie, także się nie przejmuj jak będzie obok jakiegoś pliku widniał np. znaczek fm 2007
A czy ja musze sie zalogowac na tej stronie zeby pobierac bo inaczej mi wyskakuje blad |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|