|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja sie naprawde sie dziwie Adamkowi...niewiele do zyskania, a wiele do stracenia. Poza tym juz przeskoczyl jedna kategorie wagowa, a Andrzej ma dosyc mocny cios, w koncu ta glowa Tomka moze nie wytrzymac. Wynik jest dla mnie wielka niewiadoma.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Widocznie niezłe pieniądze muszą za tym iść.Bardziej dziwi mnie Gołota bo przypuszczam że dostanie grubo i zakończy karierę najgorzej jak by mógł ,no ale to jego sprawa.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
1q2 napisał(a):
Natomiast porażka dla Gołoty oznaczała będzie definitywny koniec kariery i kolejną serię drwin ze strony onetowskich znawców boksu, a dla Adamka mocne hamowanie na drodze do wagi ciężkiej. Jak na mój gust walka zupełnie niepotrzebna, szkoda mi będzie przegranego, niezależnie kto nim będzie. Tymbardziej, ze wynik rzeczywiście ciężki do przewidzenia. |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|