|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mógłbyś sprecyzować? Z czystej ciekawości pytam, co to za droga...
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
owszem, lubie Go.
poza boiskiem zachowywał się źle, ale na meczu nie można Mu było odmowić ambicji i zaangażowania, nawet umiejętności. Nie wiem co masz do Nikoli, ale jeśli Jego zachowanie poza boiskiem to nie widzę związku z Patrykiem. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Co do Brożka to on już chyba stracił motywacje w naszej lidze. Strzelił niemało bramek, zdobył parę tytułów i musi spróbować czegoś innego. Szkoda Brożka ale Brożka, który zapieprzał na boisku. Teraz jest cieniem samego siebie. Potrzebujemy w zamian zawodnika, który będzie miał nie małe umiejętności i chcącego osiągnąć co najmniej tyle co Brożek !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() "Wpisujcie miasta, które myślały, że chodzi o Pawła, ze już w Londynie". Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
fajnie widzieć Boguskiego i Singlara już na treningach, mimo że jeszcze nie biorą pełnego udziału w treningach
a co tam u Garguły?wie ktoś może? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Co się dzieje z Gargułą. Czy są jakieś komplikacje z jego kolanem, czy nie ma poprawy w rehabilitacji. Przed sezonem mówiło się o wrześniu, teraz najwcześniej o październiku. Nie trenuje :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przecież na zgrupowaniu przed startem ligi było widać Gargułe jak bierze udział w zabawach z zawodnikami, jak biega, jak pracuje pod okiem fizjoterapeuty
a teraz?ostatni był wywiad ze rehabilitacja wchodzi w najwazniejszy moment ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boguś i Peter tacy jakby hymm się zestarzelii xD
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To, co niektórzy wyprawiają ws Małeckiego jest dziwne. Piłkarz, który utożsamia się z Naszym klubem (jako jeden z nielicznych), który w każdym meczu stara się (w przeciwieństwie do zmanierowanych gwiazdeczek, których nie brakowało na przestrzeni ostatnich lat) jest krytykowany za swoje zachowanie i ci ludzie popierają Czyżniewskiego. Tego samego, który próbował popełnić samobójstwo i często zachowuje się jak prostak. Taki człowiek ma być wiarygodniejszy od Patryka? Buraków w naszej lidze nie brakuje. Do nich zaliczam dyrektora Arki, a nie Małego. Jeśli Czyżniewski w trakcie wywiadu, który udzielał Małecki, zaczął mu dogadywać i skakać do niego, to tylko świadczy o poziomie tego knura z Gdyni. Dobrze, że Mały wytrzymał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ćwielong będzie stanowił o sile ataku reprezentacji.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kibice do Pawła Brożka: "Ty je...na gwiazdo"
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To tylko i wyłącznie piep..enie mediów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A to dlaczego Dlaczego mam nie wierzyc w to ze we wrogo nastawionym do nas terenie pluja i wyzywaja naszych zawodnikow Sytuacja z prezesikiem Arki do wyjasnienia,ak tez i to jesli to prawda w tym artykule dlaczego firma ochroniarska na Arce nie wywiazala sie ze swoich obowizkow(bo od czegos tam chyba jest) ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Arka? Szkoda, że w Ekstraklasie grają kluby, które zarówno piłkarsko jak i organizacyjnie są na poziomie I ligi. Z informacji napływających z mediów wnioskować można jedno - to, co działo się tam po meczu jest skandalem. Ktoś jest za to odpowiedzialny, a klub powinien zostać za to ukarany finansowo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Za to, że cieszył się w stronę kibiców gospodarzy chcą go ukarać? Za to, że odpowiedział Czyżniewskiego żeby dał sobie spokój? Za to, że był duszony przez Czyżniewskiego? Od kiedy to ofiara ma być karana za to, że oprawca jej wyrządził krzywdę? Zawieszą go bankowo bo za dobrze sobie radzimy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ktoś musi Małeckiego wychowywać, jak nie trener to komisja ligi! W ostatnim meczu wystartował jak kogucik do zawodnika którego przed chwilą faulował, oraz obrzucił inwektywami dużo starszego Czyżniewskiego. Co następne ? Jebnie z baśki jak Zidane przeciwnikowi gdy ten go sfauluje/obrazi? Lepiej dusić takie zachowania w zalążku, zanim w ważnym meczu Małemu znowu puszczą nerwy i będziemy kończyć spotkanie w "10" . Żeby nie było: Lubię i szanuje Małego za grę i wypowiedzi o Wiśle - aczkolwiek należy rozróżnić waleczność na boisku (SOBOL) od zwykłego prostactwa (Mały :( )
Ostatnio edytowane przez Lysy : 25.08.2009 o godz. 20:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Małego przynajmniej bardziej docenili, bo ma możliwość się wytłumaczyć. Boguski, z tego co pamiętam, takiej możliwości nie miał
![]() W takim razie Ty wiesz, co się stało po meczu między nimi, skoro piszesz,że kara finansowa by się przydała? Oczywiście mówimy jedynie o zdarzeniu między Małeckim a Czyżniewskim,a nie o zachowaniu Patryka podczas meczu. ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() PS Ile dostał czerwieni Mały a ile Sobol?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 25.08.2009 o godz. 19:51.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ogryzek odpuść... Widzę,że Małecki to dla Ciebie idol,ale nawet nie porównuj go z Sobolem,bo Sobola obrażasz.
popieram Łysego. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem powinien być to właśnie Skorża oraz "starszyzna" drużyny, czyli przede wszystkim Sobolewski i Głowacki.
Wiadomo, że są to sprawy wewnątrz drużyny i nikt nie będzie prał brudów publicznie, bo to nic dobrego nie przyniesie. Wymaganą reakcją ze strony wyżej wymienionych przeze mnie panów byłoby przedyskutowanie z Małeckim pewnych zachowań i przywrócenie go do pionu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co wy w ogóle piszecie, masakra jakbyście nigdy w piłkę nie grali!! słowne utarczki to element gry nie raz się tak prowokuje ludzi jak maja np żółtkto na koncie..
Mały jest jaki jest do grzecznych na boisku się nie zalicza, ale bez przesady, to że pokazuje ze ceni nasz klub to źle? Jak Mijajlovic robił rzeźnie na boisku to wam sie to podobało a teraz nagle panienki się porobiły z poniektórych. I właśnie taki Czyzniewski nie wytrzymał i zrobił co zrobił i powinien ponieść karę ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Że nie podoba mi się bezkrytyczny najazd na naszych piłkarzy? Napisz konkretnie o co ci chodzi? Drogi "kibicu" Arki i Czyżniewskiego sam odpuść "szpilki" do mnie. Mam w tej kwestii całkiem odmienne zdanie od twojego i tyle. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kluvi - no i sam zauważ jak to się u Mijailovića skończyło. Pozaboiskowymi problemami, a na boisku bardzo często głupimi kartkami, nie tylko koloru żółtego. Charakter na boisku to bardzo ważna sprawa, nie odpuszczanie przeciwnikowi, walka do końca. Ale w tym wszystkim trzeba też zachować rozsądek i nie mylić tego z chamstwem.
Żeby nie było - absolutnie jestem za karą dla Czyżniewskiego. Jeżeli poczuwa się on do wychowywania zawodników innych drużyn to powinien sam im dawać przykład swoją postawą, a nie uciekać się do rękoczynów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale szczerze to Małeckiemu daleko do Milo to po 1 a po 2 wspomniałem go bo wszyscy sie zachwycali jego "twarda" grą
Wg mnie Malecki chamski nie jest jak napisałem słowne utarczki to element gry. Nie jestem za chamstwem żeby nie było, ale wydaje mi się ze starszyzna na pewno zwraca mu uwagę jeśli z czymś przesadzi. To już nie jest ten Malecki co kiedyś, mam tylko wrażenie że niektórym nie podoba się to jak on cieszy się z tego ze jest Wiślakiem i nie ukrywa tego. Nie wiem co w tym tak chamskiego jak 20 latek powie "odczep się chłopie" może on ze wsi i wstydzi się tego? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
Co oczywiście nie zmienia faktu że w niektórych kwestiach Małecki przesadza. vide sytuacja z Płotką, czy samo zachowanie na boisku, ale jak już kilka osób napisało od tego są starsi w drużynie i trener a nie "coolturalny" dyrektor sportowy klubu Arka Gdynia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czyżniewski to wiesniak , jak widziałem jak wrecza koszulke Żurawiowi z Arki , jednoczesnie chamsko mientolił gume do zucia , brak taktu i wychowania .
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|