|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Jeżeli to Brożek odrzucił ich ofertę to zapewne dlatego, że warunki finansowe go nie satysfakcjonowały. Tak w ogóle to już sam się w tym wszystkim gubię. GOOOL.pl czyli serwis należący do Osucha (? jeśli nie proszę mnie poprawić) informuje, że to kluby się nie dogadały, a Onet powołując się na Orange Sport Info pisze z kolei, że kluby się porozumiały, ale zawodnik odrzucił kontrakt. http://www.goool.pl/main_v3.php?id=22279 http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
prawdopodobnie wszystkiego dowiemy się w niedziele w canal+ bo Paweł będzie gościem w programie liga +ekstra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Lewy obrońca faktycznie jeden, ale w zastępstwie poradziłbym by sobie zapewne inny defensor. Nie przesadzałbym więc z przecenianiem roli Diaza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Noto Osuch nie dostanie prowizji
a może by tak Szkocja? Celtic? Rangers? lub Rosja albo Francja, jak Francja to AJ Auxerre może Lyon? marzenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cos mi sie wydaje ze Pawel zostanie..
jesli to Fulham zrezygnowalo ,to byc moze i dobrze dla samego Brozka..jesli to Pawle zrezygnowal(wersja chyba bardziej prawdopodbna) ,pewnie tygodniowka za mała ![]() Francja-tak,Hiszpania -tak....nawet te Wlochy....ale nie Premiership gdzie jest walka ,trzeba sie przepychac i napastnik MUSI umiec wywalczyc sobie pilke,,,a jak widzialem w piatek jak Pawel odbijal sie od obrnoców Arki Gdynia....niestety nie ma warunkow(gabarytow) na ta lige....i zginal by tam na lawce pilkarsko. Pytanie jak tu juz wieliu stawialo...jak z jego checiami do walki w meczach w Bytomiu,Gliwicach.itd... Szkoda ze nie ma jakiejsc dobrej oferty z Francjii.Wg mnie dla niego dobra liga,irek Jelen daje sobie rade to Pawel tez by dał. A na jego mijesce ktokilwiek inny byle nie ten Janczyk,Dosc Engelow,Okukuw ,Switlicow z kojarzonych z sympatii do (L),jeden Kazmierski to i tak o jednego za duzo.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.08.2009 o godz. 18:22.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No niestety ale w Anglii napastnik musi biegać tyle co np. Rooney. Dobrze, że /oby nigdy nie było/ nie mamy takich problemów jak L, że ich czołowy piłkarz nie chce przedłużyć kontraktu i pewnie za jakieś 300tys Euro wyląduje w Iraklisie.
Ostatnio edytowane przez Selene : 25.08.2009 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Info, że Brożek odrzucił ich propozycje jest śmieszne. Przecież to niedorzeczne, żeby piłkarz z polskiej ligi nie dogadał się w sprawie kontraktu indywidualnego tym bardziej, że zależało mu na transferze. W Anglii płacą najlepiej w Europie więc ile by mu nie zaproponowali byłoby więcej niż dostaje w Wiśle ( a są w Wiśle jeszcze lepiej opłacani od niego). To proste, że Fulham zrezygnowało z Brożka bo nie byli gotowi podjąć bądź co bądź ryzyka i wyłożyć 2,5mln euro. Ale może to i lepiej bo Premiership to nie liga dla Brożka. A tak na marginesie to radziłbym Brożkowi zmienić menadżera bo ten Osuch to niezły krętacz.
Ostatnio edytowane przez konrad89 : 25.08.2009 o godz. 18:35.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Tyle to tam rezerwowi zawodnicy zarabiają albo z rezerw Bardzo dobrze że się Paweł ceni |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Tak czytam i się zastanawiam gdzie większość tu piszących ma mózg,
oczywiście, że Brożek nie zrezygnował TYLKO Fulham olało transfer widząc jaką padakę gra od początku tego sezonu w polskiej lidze, gość, który nie bije swoich rywalów na głowę i nie wkręca ich w ziemie z zamkniętymi oczami nie może być piłkarzem nawet ostatniej drużyny w premiership. Przejrzeli na oczy i zobaczyli, że 2,5mln poszłoby w błoto. Co do Brożka to łatwo można wywnioskować po jego wypowiedziach, że pali się do wyjazdu, zresztą po meczu z Arką powiedział MAM NADZIEJĘ, więc nie wiem skąd domysły, że zrezygnował, zresztą oddanie koszulki kibicom co u niego zdarza się rzadziej niż strzelanie goli w tej rundzie mówi samo za siebie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Idąc Twoim tokiem rozumowania, Brożek odchodził już po meczu z Lechią w zeszłym sezonie, bo rzucił koszulkę w trybuny
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Żeby się tylko nie okazało tak, że Brożek będzie tak zdesperowany wyjechać, że przyjmie jakąś ofertę z Rosji gdzie okienko trwa jeszcze miesiąc. Wtedy pozostanie nam łatanie dziury kimś z kartą w ręku. . .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
A może poprostu się przejęzyczył? Chciał powiedzieć, że ma nadzieje, że sprawa transferu znajdzie szybko finał, a nie ze ma nadzieje że wyjedzie? A już hieny się zleciały i mówią, że już chce uciekać z Wisły.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tylko tumany mogą taki wniosek wyłapać, więc może według tak Ciebie jest (ze odchodzi po meczu z
Lechia) ewidentnie było wiadać w wywiadzie po meczu, że Brożek na 95% był pewien odejścia, mam nadzieje, ze w tym okienku tranferowym!! Mam nadzieje, wychidzi na to, ze Pawel bedzie musial znów walczyc o wyjazd dobrą grą na naszych krajów boiskach, jeśli dalje bedzie gral na pol gwizdka i machal rekoma to zginie we mgle przeciętności ligi polskiej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak jak już wcześniej pisałem - sprawdziło się. Nie było żadnej oferty pewnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Trzeba było wziąć Viniciusa. Chłopak miał papiery na grę.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niestety tak to już jest, że jak zawodnik jest w formie to nikomu nie zawadza i wszystko jest super. Kilka słabszych spotkań i od razu zaczynają się narzekania. Na formę, na to, że koszulki nie rzuci po meczu etc. To samo z Małeckim. Grał super, zachowywał się prowokacyjnie - wszystko w porządku. Teraz trochę obniżył loty w ostatnich dwóch meczach i od razu krytyka nie tylko gry, ale i postawy. Nie mówię, że niezasłużona ale przecież nie od dziś Mały się tak zachowuje na boisku jak i poza nim. Więcej konsekwencji i obiektywizmu, panowie. Brożek nie jest w najlepszej formie, trzeba trzymać kciuki żeby jak najszybciej wrócił do swojej optymalnej dyspozycji. Z korzyścią dla Wisły i siebie samego. Jeśli będzie strzelał gole to Wisełka dalej będzie wygrywała, a zimą odejdzie sobie na zachód.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
EDIT: nie chodzi o wieszanie psów na Brożku za słabą grę w tej rundzie tylko fakty z życia wzięte, jak zwykle NADinterpretacja forumowych menagerów. Brożek od dawno mówił, że gotowy jest na wyjazd, a pocieszanie się ,wmawiając sobie, że Brożek zrezygnował z Fulham jest naiwne, komiczne, proste i głupie najprościej to ujmując :] nigdy w życiu nie pogardziłby ofertą Fulham, zresztą jego wcześneijsze wypowiedzi tylko potwierdzają moje słowa
Ostatnio edytowane przez lucekj : 25.08.2009 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wersja wg Białońskiego
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A propo transferu Brożka który można powiedzieć jest najlepszym piłkarzem Polskiej ligi ostatnich 2 lat !
Niech wszyscy się przebudzą i zrozumieją że Polska liga to jest dno . W 5 najważniejszych ligach mam tylko wyjątki głównie w Niemieckiej lidze , reszta praktycznie nie gra !!!! Polska piłka jest bardzo słaba i żaden z naszych piłkarzy nie zaistnieje na Zachodzie obecnie !!!! , taka jest prawda !!! . Mamy tylko Jelenia , Błaszczykowskiego którzy w miarę zaskoczyli i sobie radzą ale oni mieli charakter . Przy czym żadnymi gwiazdami tam nie są . Solidni kopacze i tyle ........ Dlatego nie dziwi mnie że Fulham rezygnuje , bo nie chcieli się przejechać na piłkarzu który nigdy nie grał na takim szczeblu . Chcieli wypożyczyć i ewentualnie mniej stracić . Takich mamy piłkarzy , rzekł bym coraz słabszych po skoro już na Levadiach i tego typu wynalazkach potykamy się coraz częściej to jak tu myślec o milionowych transferach . Taki mecz jest wykładnikiem poziomu gry naszych kochanych graczy i w tym momencie odnosi się to też do graczy Wisły !!!!. NIe dziwi mnie że Brożek nie idzie do Fulham , kluby tam nie są frajerami i tyle dobrze kalkulują . Ogólnie do Brożka nic nie mam to świetny gracz jak na Polskie warunki , ale w 5 najlepszych lig świata zginie marnie . Więc może lepiej żeby został ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Debreczen gnoi tych z Levskiego. Ale się porobiło żeby Węgrzy Bułgarów jechali. Wydaje mi się że Kirm jest lepszym piłkarzem od Leandro, ale możliwe że sprowadzając tego drugiego gralibyśmy teraz o awans do Ligi Mistrzów(nie spartoliłby pewnie takiej setki jak Kirm) z Levskim. Tak to w życiu bywa.
Klejndinst zna tochę chłopaków z młodzieżówek. Fajnie jakby kogoś wyczaili jeszcze do napadu na tę rundę za pół darmo, albo na wypożyczenie. Coś a la Beto. Ale pewnie nie da rady. To ogrywać chociaż Leszczaka. Np. w takim meczu z Jagą jakbyśmy prowadzili z 2:0(oby) to trzeba może by pomyśleć o Leszczaku i Czekaju(trzeba przyznać że warunki fizyczne to chłopak ma, fajnie by go było ocenić po jakimś występie, bo mało trochę wiemy jak gra).
Ostatnio edytowane przez Selene : 25.08.2009 o godz. 20:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|