|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tak czytam niektore opinie i widze, ze wedlug niektorych Brozek to mizerny pilkarz(widac cudem zostal 2-krotnym krolem strzelcow)...az trudno uwierzyc, ze jakis "kibic" Wisly tak deprecjonuje umiejetnosci Pawla. Ciekawe co sam zawodnik sobie mysli zagladajac na forum? Ja bylbym troszke wkurzony
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Każda liga ma jakiegoś króla strzelców, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Ileż to nasi solidni kopacze pograli z estośnkim potentatem? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wnioskuje z twojej wypowiedzi, ze reszta naszych pilkarzy to wogole totalne niedojdy, bo co to za liga |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dwa - widzisz masowe odejścia z ligi na zachód? Nie, odeszli Murawski na łąwke w Rosji, Zieniu i Baszczu do Grecji za free, Majewski do II ligi angielskiej... Rzeczywiscie potęga. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
I od jutra też, nie mamy żadnego PRAWDZIEWEGO napastnika w kadrze. I szczerze mowiac. Nie mam pomyslu kogo by mogli teraz do nas sprowadzic;o ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Janczyk byłby to świetny ruch. Costly nie.
Stawiajmy na Polaków. Nie można zaburzyć struktury klubu poprzez zbyt dużą liczbę obcokrajowców. Już wymieniliśmy Baszcza i Zienia na Kirma i Alvaraze. Jest ok ale to już w zupełności wystarczy. Teraz czas na Polaka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dla przypomnienia
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...al_Costly.html tego s.syna nie chce widzieć w Krakowie, choćby miał grac za darmo. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie da się rozdwoić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A ja myśle że mając 2 mln zł można (było) kupić dwóch bramkostrzelnych zawodników z I ligii i jeszcze by zostało
![]() ![]() Może na nowym stadione się tego doczekamy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wolny kraj, jesli chcesz to mozesz umniejszac umiejetnosci Brozka...prosze bardzo, tylko na jakiej podstawie to robisz? Tego zaprawde juz nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tym mnie zniszczyłeś
Co do ligi słoweńskiej - gdzie jest Maribor (którego, owszem, laliśmy w pucharach, ale to przeszłość) a gdzie my? nie żyjmy przeszłością. Koniec z mojej strony. Nie będę się spierać. Choć widzę, że nie tylko ja tu powątpiewam w to, że Paweł podbije Anglię. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Będac w naszej sytuacji, nie kupuje sie grajków, którzy MOGĄ WYROSNĄĆ bo takich mamy vide Ćwielong, tylko trzeba nam chłopa który wejdzie w sobote na plac przeciwko Jadźce i wsadzi 2 bramki. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Costly moze i jakies umiejetnosci ma, ale to raczej jest typ Ekwueme Emanuela, z ktorym sa klopoty poczawszy od powrotow z wakacjii, poniewaz przed kazda runda umiera mu ta sama babcia, a skonczywszy na przejawach maksymalnego olewactwa na boisku. Ktos naprawde sadzi, ze Skorza zmusilby tego lenia patentowanego majacego przy okazji Polske serdecznie w nosie do zapiepszania na 100 % przez pelne 90 minut ? Bo w moim przypadku powiedziec, iz bardzo w to watpie, to malo.
Jednak jacys nastepcy Brozka beda sie musieli pojawic i po prostu nawet nie dopuszczam do siebie mysli, ze wyjdzie tak jak w przypadku odejscia dwoch poprzednich krolow strzelcow, za ktorych do dzisiaj nie udalo sie sciagnac nikogo sensownego i uratowal nas fart polegajacy na tym, ze bedacemu od lat w klubie Brozkowi, udalo sie ostatecznie udzwignac presje zdbywania goli. Teraz jednak jestem przekonany, iz takiego samego numeru z Cwielongiem juz nie da rady powtorzyc. Skorza zawsze powtarzal, ze w przypadku odejscia Pawla, bedzie chcial w jego zastepstwo sprowadzic do Wisly dwoch zawodnikow, co akurat teraz wydaje sie byc jeszcze bardziej zasadne biorac pod uwage sytuacje z Gargula oraz Boguskim, ktorzy w tej rundzie juz nam za wiele nie pomoga o ile w ogole. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.Klania sie tez znowu brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, w ktorym miejscu pisalem o poradzeniu sobie Brozka z gra w Anglii? Oburzam sie jedynie ludzmi, ktorzy tutaj wypisuja brednie, ze to kiepski pilkarz(to juz wogole jakas parodia)...pokazujac jakie Pawel ma "poparcie" i jakim cieszy sie "uznaniem" wsrod niektorych kibicow...
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 24.08.2009 o godz. 14:07.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Może na nowym stadione się tego doczekamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
I nawet jakby Franka ściągnęto jako "last minute" to bym się cieszył. Bo z całym szacunkiem dla Ćwielonga, ale nawet Franek w wieku 35 lat w porównaniu z 23-letnim Piotrkiem to jak porównywać Messiego do dajmy na to naszego reprezentanta Rogera (no może trochę wyolbrzymiłem).
Ostatnio edytowane przez eMTe : 24.08.2009 o godz. 14:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
||
Możliwości kupna Janczyka jakoś nie widzę. Po pierwsze jest wypożyczony do Lokeren do grudnia bodajże. Po drugie CSKA nie odda go za czapkę gruszek. Jedyne sensowne rozwiąznaie jakie widzę to jakiś dobry obcokrajowiec. Costly jest ciekawą opcją. Myślę, że w Wiśle miałby duże więcej szans do wykazania się niż w Bełchatowie. A że gracz to charakterny to wcale nie musi być takie złe dla naszego zespołu. Mamy już ciepłe kluchy w postaci Boguskiego, więc jeden boiskowy cham dla równowagi nie zaszkodzi. -Goral- napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Arked : 24.08.2009 o godz. 14:13.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
O tym jaki potencjał piłkarski mają Polacy przekonujemy się co 2 lata, gdy przeciwnicy grają na powaznie.
Co innego talenty z jakichś niższych lig do oszlifowania ( ale bez gry też się nie rozwiną, więc trzeba by delikwentow z miejsca wypożyczac po beniaminkach i słabszych klubach typu Odra, Piast), a co innego zgrane karty typu Krzyżówek czy Żurawski. Jak na moje to brak nam silnego, wybieganego zawodnika z czarnego lądu w ataku. Każda licząca się drużyna ma murzyna A poważnie, to podobno szukamy na rynku Bałkańskim i uważam, że to świetny kierunek. Niestety jest tam bardzo drogo, jak ktoś ma talent to za byle co go nie sprzedadzą niestety. Słowacja i Słowenia, tam można by kogoś znaleźć w zasięgu finansowym Wisły.
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.08.2009 o godz. 14:19.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jaki tam z Costlego charakterny gracz, przeciez to jest lazy bastard jakich malo
![]() Ten jednostkowy incydent z Rzezniczakiem bynajmniej nie swiadczy o jego charakterze i co najwyzej moze wprowadzac ludzi w blad. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co prawda ,to prawda u nas w ataku same białasy.....
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
murzyny tez były, nie zapominajcie chociazby o
Dudu omandiagbe oczkibombe macperson ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jest wyjście: na środek obrony Jop z Głową - Marcelo do ataku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jak by nas zaskoczyli jakimś żółtym ,tez bym nie pogardził.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zatek_za_nami/
Paweł☺ w tym wywiadzie wypowiada się tak, jakby nie było mowy o żadnym transferze...czyżby coś poszło tym razem po naszej myśli? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|