|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ta bramka to usmiech szczescia, bo gra w pierwszej polowie byla po prostu kiepska i niewiele wskazywalo na to, ze uda sie cos strzelic.
Mam nadzieje, ze po przerwie organizacja gry ulegnie poprawie i przynajmniej dowieziemy do konca to co podarowal nam los.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 21.08.2009 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Teraz trzeba przypieczętować to zwycięstwo jeszcze dwiema bramkami. Wiślacy pewnie dostają opieprz od Skorży i wyjdą zmotywowani,by nie narażać się szkoleniowcowi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Arka się wypruła dostaną teraz jeszcze z dwie i szafa gra. Arka gra 120% tego co umie i potrafi. A ten Mrowiec całą połowę się gardłował widać że na szpilkach siedział i łądnego gola zapakował na koniec.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przeciez Arka nie wytrzyma takiego tempa, zobaczycie ile miejsca bedzie okolo 60-65 minuty. Dokladajac do tego, ze zawsze gramy lepiej w II czesci, to o zwyciestwo ja jestem spokojny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To co gra Wisła dzisiaj to dramat. Totalny chaos, kupa niecelnych podań, ani jednej składnej akcji. Jak to ma być ten błysk zapowiadany przez trenera to wolę matowe granie. Niestety ten mecz kładzie teorię o coraz lepiej grającej Wiśle. Grają w starym stylu. Kiedy im się chce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z Arą trzeba ostro, po kościach. W Lubinie kontrolowaliśmy grę a kilka żółtych dostaliśmy, tu dajemy sobą pomiatać...
Niech qźwa ten Diaz już sobie siądzie, co ten gość robi Powód: JD
Ostatnio edytowane przez iiYama : 21.08.2009 o godz. 20:17.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wyjdź Gwiaździsty i nie wracaj
. Ładnie Małecki, strzał też niczego sobie - szkoda , że nic z tego nie wyszło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Diaz to chodząca bomba zegarowa. Kwestia czasu, kiedy przez jego niepotrzebne przetrzymywanie piłki w środku pójdzie kontra i dostaniemy bramę.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Dostał Kirm solidny ochrzan od Małeckiego." xD Brawo Mały
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
noo Kowalski prawie wsadził
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra zmiana Skorzy. Lobo poza wieloma stratami, nie pokazal dzis zupelnie niczego.
Licze, ze Mauro zrobi pare kolek i wprowadzi nieco spokoju. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oba zespoly nie wytrzymaly tempa pierwszej polowy i teraz po prostu stoją, Wisla miala juz 3 sytuacje po odbiorze pilki na polowie Arki i bez pomyslu niestety na rozegranie, nawet prostopadla pilka musiala zostac zagrana o dwa tempa za pozno, wyglada to wszytko co najmniej dziwnie naiwnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
I znów po okresie dobrej gry Wisła wrzuca na wsteczny
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jeszcze 20 minut a pasowało by wygrac wiecej niz jedną bramka...
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mrowiec Czerwona jak nic. Atak na nogi, wyprostowana noga w powietrzu.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy dobra?! Osobiście wolałbym zobaczyć Cwielonga
tylko broń Boże nie w ataku lecz na lewej pomocy, Krim mógłby przejść na prawe skrzydło, skoro tam się lepiej czuje. Łobodziński jakiś niewyraźny, jedyne czym się wyróżniał to dreptaniem, podaniami do tyłu i... stratami..... Druga połowa zdecydowanie dla Wisły! Mogłoby być nawet 0:5 po strzałach Małeckiego, Krima, Cantoro, i słupku Brożka... makabra. Mam nadzieję , że powiedzenie "niewykorzystane sytuacje się mszczą" nie sprawdzi się dziś :/ Bledzewski dziś najwyższa nota .....
Ostatnio edytowane przez Lysy : 21.08.2009 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Irytuje ta indolencja przed bramką rywali... Przecież to juz nie może być przypadek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Znowu jesteśmy nieskuteczni, dwie setki Brozia, Kirm i Cantoro :/ powinno byc co najmniej 3:0 i nie musielibyśmy się bać o wynik.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cantoro w 2 akcjach pokazal co ma "najlpeszego"
Najpierw w sytuacji sam na sam przypomnial , ze nie umie strzelac, a potem gdy Alvarez wypuscil go na dobieg, potwierdzil ze jest najwolniejszym pilkarzem w lidze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eustachy... mógłbyś?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Maurycego czas zdecydowanie MINOŁ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ważne 3 punkty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co wy piszecie CAŁA drużyna gra fatalnie... a Mauro tylko się dostosował do reszty..
cale szczęście że ten swojak wpadł. Ważne 3 ptk. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie że są 3-pkty ale gra słabiutka :(
Gdybyśmy my wczoraj zagrali z Brugee victorii by nie było :( ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Arka zagrała bardzo dobry mecz ,Wisla lepsza o jedna bramke
NAJWAZNIEJSZE 3 PUNKTY !! |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję że to był ostatni mecz Diaza w Wiśle, a Mauro tylko do grudnia. Zresztą ciszej nad tą trumną.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak to zwykle bywa - rywal spina się na Wisłę. to właśnie pokazała dziś Arka. dodatkowo nowy trener (czyszczenie szatni...) i mamy co mamy. Ważne 3 punkty i miejsce lidera zapewnione :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
W 2 polowie absolutnie kontrolowalismy gre i powinno skonczyc sie na 4 : 0. Dobra zmiana Cantoro, ktory jest bardziej waleczny od Diaza i ce..... sie wieksza inteligencja boiskowa. Zabraklo dokladnosci, ale ja w zadnym momencie nie drzalem o wynik. Arka spuchnieta strasznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niech popatrzy najpierw na siebie. Ja wiem, że wielu tutaj przeżywa orgazm kiedy tylko jest przy piłce, ale sorry ja dzisiaj w jego grze nie widziałem wiele dokładnych podań, każdy jego kontakt z piłką to jej za długie przetrzymanie i w efekcie strata, o dośrodkowaniach lepiej nie mówić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak sie zastanawiam, czy ci Panowie z Londynu ogladajac jeszcze kilka spotkan nie zdecyduja sie czasem na Maleckiego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|