The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2009, 07:17
andalemono napisał(a):Wyświetl post
Przy okazji przestroga co do używanych mondziaków TDCi z poprzednich stron tego tematu - łukiem szerokim omijajcie.
Silnik elastyczny 130konny, pali to owszem 4.5-6.5/100, ale coś za coś.
Jeździł jeździł 4lata, a po powrocie z majowej Lechii poszła pompa wspomagania i wody. Chwile pózniej rozrusznik. Przebieg 109kilo. Wtryski robiłem po 80tys. W kolejnym tygodniu pękła głowica,
którą spece od diesla robią od początku lipca...ciekawe czy zdążą na kolejną Lechie (może czytacie to pozdrawiam).

W poprzednim scorpio z 1991 w benzynie 2lata nie robiłem nic. Potem miałem 8letnie mondeo w benzynie, 4lata nie robiłem nic. TDCi 2004 2.0 jak wyżej.

Kupiłem znowu scorpio i już nikt nigdy_nie_mów_nigdy mnie nie namówi na fordowskiego diesla. Chyba, że nowe, jedziesz 3lata, robisz na gwarancji i masz w nosie, ale za te ceny to już są fajne accordy, których do forda raczej w żaden sposób porównac sie nie da ;-)
Ja również nie polecam nikomu Forda diesela, nawet gdyby auto kosztowało 10 tys to nie kupujcie.... auto starszego lezalo u speców w warsztacie ponad 6,5 miesiaca i wysiadły praiwe te same czesci co ty opisujesz.... i naprawili moze z 10% usterek ...

Za ile mozna sprzedać Mondeo 2001 TDDI kombi niebieskie diesel? Z zewnątrz w badzo dobrym stanie, jeden lekki wypadek w bagaznik, wyklepany, nie ma śladów... wewnątrz w stanie dobrym+... problem z zapalaniem, z przez pierwsze 10 sekund dymi przy zapalaniu, potem przechodzi..
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 20.08.2009, 09:12
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post

Za ile mozna sprzedać Mondeo 2001 TDDI kombi niebieskie diesel? Z zewnątrz w badzo dobrym stanie, jeden lekki wypadek w bagaznik, wyklepany, nie ma śladów... wewnątrz w stanie dobrym+... problem z zapalaniem, z przez pierwsze 10 sekund dymi przy zapalaniu, potem przechodzi..

Jeśli ja bym był na kupnie i auta i auto miało problemy z odpalaniem to bym dał nie więcej niż 10% wartości
Bo w takim aucie naprawa może dojść do 10 tys. - kupujący nigdy nie wie co jest zwalone.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.08.2009, 09:16
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ja bym był na kupnie i auta i auto miało problemy z odpalaniem to bym dał nie więcej niż 10% wartości
Bo w takim aucie naprawa może dojść do 10 tys. - kupujący nigdy nie wie co jest zwalone.
Dzięuje mistrzu demotywatorze

Dzień od razu stał sie lepszy

Teraz tylko sie modlić żeby piorun trzasnął w niego albo ktoś go podpalił
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 20.08.2009 o godz. 09:31.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów