|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
2 czesc bedzie o: 1,2,3 lidze -> tak bylo w poprzednim skarbie.
Raczej za tydzien. Bo 1 liga rusza za tydzien. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jakie polecacie portale z pracą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
na pewno za tydzień a jutro razem z Przekrętem skarb kibice bundesligi,jak mam polecać dziś to kupcie sobie Sport z tym samym dodatkiem o ekstraklasie zamiast bajkopisarskiego przekrętu
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
W Krakowskiej rowniez sporo promocji. Jesli chodzi Ci o prace dorywcza, to polecam www.dorywczak.pl codziennie nowe oferty. Z portali oferujacych prace stala to dobry jest www.praca.pl oraz www.mbp.ohp.pl/ Powód: a.c.a.b
Ostatnio edytowane przez Musiek1906 : 31.07.2009 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdzie obejrze dzisiejszy mecz Lechijki
Trójmiasto jest Nasze !!! ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
S.O.S
Wczoraj oglądałam mecz Lechijki na necie..od tego momentu coś mi się spierniczyło w kompie:( Żeby móc ten mecz oglądać, ustawiałam jakieś `proxy`(licho wie co to jest:( Teraz nie mogę wejść praktycznie na żadną stronke,a jak wchodze w google pojawia się takie coś: "Przepraszamy, ... ale Twoje zapytanie przypomina automatyczne żądania generowane przez wirusy komputerowe lub aplikacje typu spyware. W trosce o bezpieczeństwo użytkowników nie możemy go zrealizować. Dostęp odzyskasz najszybciej, jak będzie to możliwe, więc ponów próbę wkrótce. Jeśli podejrzewasz, że Twój komputer lub Twoja sieć zostały zainfekowane, skorzystaj z programu antywirusowego lub programu usuwającego szpiegujące oprogramowanie, aby usunąć wirusy lub takie oprogramowanie z Twojego komputera. Jeśli błąd będzie się powtarzał, problem można rozwiązać, usuwając plik cookie Google, a następnie ponownie odwiedzając witrynę Google. Aby uzyskać instrukcje dotyczące określonej przeglądarki, należy skontaktować się z działem pomocy technicznej online jej producenta. Jeśli problem dotyczy całej sieci, więcej informacji można uzyskać w Centrum pomocy wyszukiwarki Google. Przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że ponownie skorzystasz z wyszukiwarki Google." Jak ktoś się zna to BARDZO PROSZĘ O CENNE WSKAZÓWKI:( P.S. Mozilla mi tylko działa i nie mogę się na poczte zalogować:(
Ostatnio edytowane przez Kibicka : 01.08.2009 o godz. 07:44.
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Narzędzia->Opcje->Zaawansowane->Sieć->Określ sposób w jaki Firefox.... ->"Bez proxy".
I po problemie ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ma z Was ktoś Telewizje Na Kartę i może mi coś o tej telewizji opowiedzieć na pw?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mam problem z alertem systemu zabezpieczeń systemu Windows w pasku zadań
http://i32.tinypic.com/ao3zol.jpg Jak go wyłączyć skutecznie próbowałem; panel sterowania -> centrum zabezpieczeń -> aktualizacje automatyczne -> wyłącz i nic ;/ ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Zaznacz checkbox 'I have an antivirus program...' Ja mam angielski windows, takze nie wiem jakie sa polskie tlumaczenia... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a w Internet Explorer? ![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OK już mam ale jeszcze innym sposobem to rozkminiłem sam ale dzięki za dobre chęci
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Panel Sterowania -> Centrum zabezpieczeń -> Po lewej stronie masz ''Zmień sposób informowania mnie przez centrum zabezpieczeń'' --> Klikasz na to, odznaczasz wszystko i już się nie będzie pojawiać. Edit: O, widzę, że poradziłeś już sobie ![]() Powód: bo tak.
Ostatnio edytowane przez SuperWisła : 01.08.2009 o godz. 15:35.
![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znów Ja ;]
teraz mam problem z mikrofonem w słuchawkach! Otóż nie działa ! Sprawdzałem wszędzie gdzie tylko mogłem ale nic! proszę o pomoc Powód: ajjjjj
Ostatnio edytowane przez chudy_TSW : 01.08.2009 o godz. 17:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
dajcie adres jakiegos monopola w okolicach rynku(scisla okolica) czynnego 24 na dobe(albo przynajmniej dzisiejsza noc
)![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Uwaga ~!
Szukam Uczonego Co Mi Naprawili Lodowke !! Padlo Chlodzenie ! Pilne W Chvj ! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Szukam adresu strony takiego sklepu w USA ze sprzętem rtv, foto, video ect. Taki bardzo popularny sklep. Był tu na forum chyba podawany kiedyś. Miałam w ulubionych, ale format ... :/ Z góry thx!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Wchodzisz do uslugi "centrum zabiezpieczen" dajesz " wylaczona" i zamykasz okno a potem restart. Jezeli nie widzisz " narzedzia administracyjne" w preferencjach to musisz we wlasciwosciach dolnego panelu [ tj. na prawo od Startu tam gdzie masz aplikacje ] dac " pokaz narzedzia adminstracyjne " w jednej z zakladek - nie pamietam w ktorej bo uzywam Linuxa Ubuntu. ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
avita na pewno nie jest 24h. z otwartych 24 na pewno kefirek na szpitalnej, do późna jest ten na szewskiej monopolowy otwarty itp tid ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdzie znajdują się jakieś kafejki internetowe z możliwością drukowania? Tak w okolicach placu centralnego, os. Hutniczego, Czyżyn?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Poleci ktos blacharza z Krakowa ? musze zrobic jedno nadkole,wazne zeby w miare tani był,pzdr
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co się dzieje jeśli nie zapłacę allegro prowizji za sprzedawane przedmioty? Bo mam 0,15zł do zapłacenia, a nie będę przecież takich śmiesznych pieniędzy przez pocztę wpłacał (nie mam konta).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kiedys obilo mi sie o uszy, ze proces windykacyjny wszczynaja od dyszki wiec poki co nie powinni Cie meczyc. Z akcentem na 5 pierwszych slow. Pzdr
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dokładnie, windykują należności gdy "uzbiera" się powyżej 10zł, ja przez 5 miesięcy miałem po niżej, tydzień temu przekroczyłem 10zł i przyszło mi powiadomienie żebym zapłacił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
blokada konta.........
ps.zawsze sie zaczyna ze sie niechce nikomu placic 15 gr, zycie pokazuje ze niektorym wchodzi to wkrew i potem nie placa podatkow, swoim pracownikom itd |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kupie gdzieś w Krakowie kubek termiczny z grzałką do podpięcia w samochodzie lub ewentualnie samą grzałkę do gniazda zapalniczki?
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
moze troche dziwne pytanie ale co mozna kupić na bazarch w Istambule