|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Dawidowskiego?, Beto? Niedzielana? czy Cwielaga(nie trafie w bramke z metra)? bo nie wiem mamy jeszcze`jakichs napastnikow o ktorych nie wiem?. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Podkreslenie wlasne; pasuje wiedziec, jak piszemy nazwiska tych, o ktorych piszemy. A o Brozku pisalem w kontekscie, ze gdyby mecz na szpicy zaczal Boguski, a po przerwie zmienil go Brozek, to swiat by sie moze nie zawalil, a niektorzy by sie zastanowili i doszli do wniosku, ze sa do zastapnienia. Podobnie jako napastnik o niebo lepiej spisuje sie Malecki niz jako skrzydlowy - do rozwagi trnerewo pozostawiam te sugestie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Wes to pod uwage ze nie mam polskiego windowsa tylko angielskiego i nie mam polskich znakow. Boguski czy Malecki to nie sa nominalni napastnicy, Oni lepiej spisuja sie jako podwieszeni gdzie uwaga obrony jest skierowana na innym napastniku, bo niestety warunkow fizycznych na napastnikow nie maja. Ilez bylo placzu jak Brozek zalapal kontuzje ze juz po nas, ze nie mamy napastnika. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Wole biegajacego w napadzie bez warunkow Malckiego, niz tego samego Maleckiego z warunkami na skrzydle, gdzie centrami demoluje oswietlenie stadionow. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|