The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2009, 20:43
A Wy nadal szukacie, kto ma położyć głowę za porażkę z Levadią :]

Najmądrzejsze słowa wypowiedział Boniek (choć go nie cierpię) - na 10 meczów z tą drużyną, 8 Wisła by wygrała. Cóż, to wielki pech, że trafiliście akurat na te dwa. Albo zła karma

Mała dygresja. Na czym polegało "rozpracowanie" przeciwnika przez Janasa Jr-a? Zawyrokować, że drużyna jest na poziomie środka polskiej Ekstraklasy to i ja bym potrafił (choć moim zdaniem przecenił). Za rozpracowanie uważałbym uwagi typu: Andriejew ma dobrą technikę, więc nie wolno dopuszczać do jego pojedynków "1 na 1" pod bramką. Levadia ma słabą lewą stronę, więc ataki powinny iść często prawą stroną. Bramkarz słabo sobie radzi na przedpolu, więc odpowiednie dośrodkowania będą kluczowe. Ale jak widać nazwisko daje mandant do brania kasy za fuszerkę

Sądząc po relacjach tekstowych, w meczu z Levadią zamknęliście rywala na jego połowie, jak wczoraj Polonia Warszawa. Tylko skuteczności brakowało. Bednarz i Janas powinni wylecieć, ale nie za ten mecz

Powodzenia jutro na krajowym boisku.
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.07.2009, 21:47
rospun napisał(a):Wyświetl post
Najmądrzejsze słowa wypowiedział Boniek (choć go nie cierpię) - na 10 meczów z tą drużyną, 8 Wisła by wygrała. Cóż, to wielki pech, że trafiliście akurat na te dwa. Albo zła karma
W takim razie Boniek czyta to forum, bo 12 lipca w tym wątku napisałem:
prober napisał(a):Wyświetl post
Levadia to w porywach poziom Śląska Wrocław, w 8 na 10 przypadków Wisła wygra rywalizację różnicą przynajmniej dwóch bramek. Nadmiernie przejętym proponuję wyjście na zewnątrz (mamy ładną pogodę w niedzielę), bo zbyt długie siedzenie przed komputerem szkodzi

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.07.2009, 23:00
prober napisał(a):Wyświetl post
W takim razie Boniek czyta to forum, bo 12 lipca w tym wątku napisałem:

Ja obstawiam, że prober to Boniek.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat