The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2009, 18:55
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Wes nie wyrywaj jednej linijki z calego mojego postu, a potem nie komentuj jak masz problemy ze zrozumieniem tego co napisalem.
Ta linijka to streszczenie całego twojego postu, który jest barrrdzo naiwny

Zresztą wytłumaczyłem ci dlaczego w moim poprzednim poście.

Wybacz ale gadanie, że gorzej od uratowanego remisu w ostatniej sekundzie meczu z mistrzem Estonii byłoby zwycięstwo z owym mistrzem 2:0 jest po prostu śmieszne Bez napinki
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.07.2009, 19:03
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Ta linijka to streszczenie całego twojego postu, który jest barrrdzo naiwny

Zresztą wytłumaczyłem ci dlaczego w moim poprzednim poście.

Wybacz ale gadanie, że gorzej od uratowanego remisu w ostatniej sekundzie meczu z mistrzem Estonii byłoby zwycięstwo z owym mistrzem 2:0 jest po prostu śmieszne Bez napinki

Bo jezeli grasz z teoretycznie slabszym przeciwnikiem ten sie broni i wygrywasz minimalnie lub np 2-0 to potem jest ciezko zmotywowac zawodnikow do gry. A czemu bo maja w swiadomosci ze wygrali i to latwo wiec moga zlekcewazyc przeciwnika, a stracic na wyjezdzie dwie bramki nie jest problemem.

Popatrz co sie stalo w Atenach z Panatinaikosem wtedy bedziesz wiedzial o co mi chodzi. Chociaz w tym przypadku byl wiele mocniejszy przeciwnik ale nasi byli myslami juz w LM

Bez odbioru
,
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.07.2009, 19:25
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Bo jezeli grasz z teoretycznie slabszym przeciwnikiem ten sie broni i wygrywasz minimalnie lub np 2-0 to potem jest ciezko zmotywowac zawodnikow do gry. A czemu bo maja w swiadomosci ze wygrali i to latwo wiec moga zlekcewazyc przeciwnika, a stracic na wyjezdzie dwie bramki nie jest problemem.

Popatrz co sie stalo w Atenach z Panatinaikosem wtedy bedziesz wiedzial o co mi chodzi. Chociaz w tym przypadku byl wiele mocniejszy przeciwnik ale nasi byli myslami juz w LM

Bez odbioru
ciekawą teorie wymyśliłeś: w pucharach pierwszego meczu lepiej nie wygrywać . teraz posiadając tą wiedze LM nasza !

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów