|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
No nie wiedziałem, że kibice tak szybko zatęsknią za Dawidowskim i Niedzielanem. Faktycznie z nimi ławka wyglądała by dużo lepiej. Głośne nazwiska, występy w reprezentacji Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a Kirma kupili w charakterze marchewki - jak się postaracie dorzucimy prawego obrońcędawno podobnej pierdoły nie czytałem choć wcale jakoś mnie to nie dziwi. Takich tekstów o tym że nie można nikogo kupić bo .... nie jest tu całe mnóstwo. Kiedy Niedzielan z Dawidowskim siedzieli na ławie weź człowieku zobacz jaką ławkę miała Wisła pod koniec sezonu ubiegłego sezonu, a potem wypisuj swoje prawdy objawione. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Patrzyłem na ławkę z Beitarem jeśli chodzi i Niedzielana i Dawidowskiego. Pod koniec sezonu dodaj na ławkę(Beto, Jirsaka i Łobo). Dzisiaj Łobo grał za kontuzjowanego Singlara(tu minus na ławce) a Jirsak za Ćwielonga. Kontuzja Głowackiego nie jest groźna i już niedługo będziemy mieli dobrego zmiennika na ławkę(Jopa). Beto faktycznie również straszył na ławce :rotfl. Jaka szkoda, że nie przedłużyliśmy z nim kontraktu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
no tak ale ja się nie znam to co obecnie mamy na ławie wynika proszę pana z tego że ktoś tam uznał, taki Łobo na prawej obronie sobie poradzi, bo skoro sobie Błaszczykowski poradził, Piotrek Brożek to... czemu nie Łobo to że nie mamy na ławce żadnego ŻADNEGO napastnika wynika dokładnie z takiego samego życzeniowego myślenia. A może się Ćwielong przełamie, a zresztą zaraz wraca Boguski i po co nam jakiś napastnik niektórzy piszą o tym że okienko jest otwarte dopiero dwa tygodnie i mamy czas wczorajszy mecz pokazał że nie mamy bo przede wszystkim w przypadku słabszej gry - jak wczoraj - nie ma kto wejść z ławki i pociągnąć grę. mam nadzieję że za tydzień nasi zagrają lepiej, a przede wszystkim będą szybsi. I unikniemy kompromitacji równej albo i większej od tej z Tbilisi czy Valarengii... ps. Istnieje też taka opcja o której pisał Adasss swego czasu, że klub czeka z transferami na tzw. wyprzedaże... Się przeliczyliśmy
Ostatnio edytowane przez emjot : 16.07.2009 o godz. 08:06.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|