|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...e_300_biletow/ eeee no to całkiem nieźle :/
najważniejsze żeby było nas więcej niż na koleżankę zza Błoń przychodzi... |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak myślicie będą do nabycia bileciki jeszcze we wtorek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
będą niestety...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Zapewniam Cię, że Ślązacy także chętnie by się wybrali.Byłaby Nas trójka chętnych, tylko zapewne na stadionie biletów nie będzie.Ktoś coś pisał o jakimś małym procencie.Proszę o potwierdzenie lub zanegowanie tej informacji. Jeżeli ktoś byłby skłonny wyłożyć na 3 bilety, proszę o kontakt na PW. Zapewne nie uda mi się obejrzeć meczu na stadionie gdyż z punktu widzenia potencjalnego kupującego to jest ryzyko (zawsze można się umówić na aukcję ;] itp ) ale kto nie próbuje, ten na pewno nic nie zdziała ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
gdyby kibicom z poza Krakowa nie kazano płacić za pociąg było by 3 razy więcej chętnych i był by komplet tyle w tym temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mam zamiar zakupic jutro bilety ale nie mohe jechac pociagiem o 15:30 bo bede w pracy. Mam dwa pytania:
1). Czy jak dotre pod stadion na wlasna reke gdzies ok. 20 to bede mogl wejsc czy wchodzi tylko zorganizowana grupa ? 2). Czy bede mogl wrocic pociagiem specjalnym ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
polowa ludzi tam samochodami jedzie, wiec nie ma problemu, da sie wejsc i da sie wracać
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie czy we wtorek jest mozliwosc zapisania sie jeszcze na mecz do sosnowca ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
of course .........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ale co z tego wynika rozumiem że mają bilety a różnica jest tylko w sposobie dotarcia na miejsce bo biletów nie ma co szukac na miejscu .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
szkoda...chciałem być na meczu wreszcie mogłbym się czesto pojawiać na meczach Wisły bo do Krakowa mam kawałek i nie zawsze czas mi pozwala na mecz przyjezdzac mogli by dać do sprzedazy jakis procent biletow np. w fili PZPN w Katowicach |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a nie ma mozliwosci zakupić na krytą? będzie pusta stała? bzdura i bez sensu...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie zapełnimy w połowie odkrytej więc po co bilety na krytą Po za tym kryta będzie pełniła role loży vip!![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
nie
10 znaków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz, te bilety miałby by trafic do kas i moge ci zagwarantować, ze większosc wybrała by taki rodzaj kupna biletu niz pociąg ktory 60 km robi w 2 h i zbiórke o 14 czy 15 w srodku tygodnia i powrót o 1 w nocy... Napewno tac by byli, okoliczne fancluby i ludzie z tamtych okolic |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
mysle ze to byloby lepsze rozwiazanie, po zakonczeniu sprzedazy wejsciowek w WŚ powinny trafic do kas w Sosnowcu
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy bilet na ten mecz jest też biletem na pociąg ? Czy dostajemy normalne bilety na pociąg?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
poniekąd racje ma Policja. Nie chce problemów.
Ale według mnie ten kraj jest chory...dlaczego Zagłebie Lubin albo Korona Kielce nie wynajma nam obiektu(przeciez zaplacimy im kase)...na mecze europejskie przeciez nie bedzie ligowych tam meczy...przeciez powinno zalezec kazdemu Polakowi zeby nasze kluby graly w LM czy LE bo nie wyobrazam sobie zeby 4 runda eliminacji do LM jesli tam dojdziemy grac zagranica to juz Polska sie osmieszy trzeba zrobic porzadek z huliganami i wtedy bedzie spokoj na stadionach. dla mnie jest to chora sytuacja. Szkoda ze w Sosnowcu nie bedzie sie dalo kupic biletu mieszkam bardzo blisko Sosnowca i chciałem pojsc na emczyk Wiselki. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy bilet na ten mecz jest też biletem na pociąg ? Czy dostajemy normalne bilety na pociąg?
Ponawiam pytanie proszę o wyrozumiałość i odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dostajesz bilet na mecz, i kwit kp od SKWK za przejazd. Jakbyś pomyślał to zauważyłbyś, że to nie ma żadnego znaczenia, bo bilety i tak są sprzedawane razem z przejazdem pociągiem.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ty byś chciał żeby Cracovia grała na naszym stadionie ?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No moze bym nie chciał
Ale tutaj chodzi o gre w europejskich pucharach. To ty moze wolisz zeby Wisla grala zagranica mecz do eliminacji LM? to jest wedlug mnie chore w Polsce sa stadiony i co do czego dochodzi nawet nie ma gdzie grac. Przeciez nie wszystkie sa w budowie. Koniec tematu bo to nie jest temat o stadionach. Przepraszam za mala dygresje. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
A jeśli mecz byłby w Krakowie to przypuszczam że bilet kosztowałby min. 40 zł! Więc dużej różnicy nie ma! Przestańcie narzekać na forum i po bilety !!!! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |