|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jaki będzie ten stadion to będzie. I tak już się nie mogę doczekać
Jeszcze cały sezon na obczyźnie ;/![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sympatyczne te Twoje rendery, jak dla mnie stopień szczegółowości wystarczający w zupełności.
Z niecierpliwością czekam, aż zaczniesz do prostych trybun dorzucać narożniki. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam takie pytanie: ile będzie wynosić odległość pierwszego rzędu trybun od lini bocznej na naszym stadionie
Spotkałem się już z wieloma wersjami, jeśli macie taki wiadomości to napiszcie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Około 17 metrów.
Co do stadionu - co raz piękniej wygląda ta trybuna. Patrzeć tylko, jak rośnie i cieszyc się, że będziemy mieli taki obiekt, a nie narzekać, że coś tam. W końcu NASZ DOM będzie na europejskim poziomie. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
na forum stadiony.net uzytkownik WIESZCZU podal o to taka informacje :
Witam Chciałem podzielić się informacjami na temat przebudowy stadionu Wisły Kraków. Mianowicie , wedle uzyskanych informacji rozważana jest korekta projektu trybuny głównej według której będzie ona jednopoziomowa jaki i niemal pewne jest to ze dach trybuny głównej będzie "zakrywał" pawilon medialny. P.S.Wybaczcie mi nie fachowy język jakiego użyłem ; jeżeli chodzi o wiarygodność informacji to pochodzą one od pracowników i miedzy innymi kierownika budowy firmy Polimex-Mostostal. Informacje uzyskałem od mojego szanownego ojca którego to firma w której pracuje podpisała miesiąc temu umowę na prace zbrojarko -ciesielskie z "Polimex em" Jezeli to prawda to ....nie wiem nawet jak to okreslic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
To powinniśmy coś zrobić, jakieś naciski, protesty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Projekt jest i do tego przetarg już chyba rozstrzygnięty na trybune dwupoziomową to nie wiem jak ty to wymyśliłeś że można tak sobie wykonawca zmienia że jednak będzie jedno piętro. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja tego nie wymyslilem tylko podalem co napsial ten uzytkownik. to niech przedluza ten dach ale niech nie zmieniaja tej trybuny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Widocznie temat stadionu Wisły nie jest już na topie wśród kiełbas wyborczych.Po przykrej wpadce z EURO2012 można kasę przerzucić na inne inwestycje,które dadzą politykom więcej szans na punkty wyborcze.Nie dość że projekt w Krakowie jest mniej ambitny od tych w Gdańsku czy Wrocławiu,to jeszcze chce się go upie... .Warto tu przytoczyć słowa największego wodolejcy Rzeczypospolitej-Drzewieckiego,że wszystkie inwestycje w miastach które odpadły,będą kontynuowane w takiej formie,w jakiej zostały wcześniej zaplanowane.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
aa co sie dzieje na C nic nie rosnie !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie uwierzyłem póki nie zobaczyłem
http://www.2012.org.pl/pl/miasta-gos...ow/kamera.html![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
powiedzcie, że żartujecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Teraz na kamerce zaslonili caly dół a'la Paint.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
hahaha
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dajcie już spokój
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie za parę dni zobaczymy olbrzyma po drugiej stronie kamery, czyli po prawej stronie. Bo tam mało co rośnie.
PS: a ja słyszałem że przez Reymonta 22 ma iść autostrada... ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki. Za narożniki sie jeszcze nie wziąłem bo jest to najtrudniejsze do zrobienia. Nie ma nigdzie, nawet na planach projektowych dokładnie pokazanego narożnika, tzn jestem w stanie go zrobić ale moze sie nieco różnić od tego który powstanie w rzeczywistości.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.stadionwisly.info/dane_te...ne/konstrukcja Nie wiem na ile może być to pomocne, ale mniej więcej można tam zobaczyć jak te narożniki będą się prezentować. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
:coolpick - poplułem monitor
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a czy będzie jakiś płot czy siatka między boiskiem a murawą(mam nadzieje że nie). no i czy będą te pleksy -oby nie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do radekogi:
przyjdzie czas, że Twoja mrówcza (w sensie ilości szczegółów) praca się zakończy i będziesz miał całość. Czy możliwa będzie wtedy symulacja wyglądu stadionu wewnątrz (widok na boisko z różnych punktów na dowolnej trybunie) oraz zewnątrz (np. widok z kopców , od strony Parku Jordana, z drugiej strony Błoń ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Harthausen
pewno bedzie mozliwa ale niewiadomo czy jak skonczy stadion komp mu wytrzyma bo to jest naprawde wiele szczegolow. To wszystko zaelzy od jego kompa czy mu to uciagnie. Miejmy nadzieje ze tak ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
W końcu nadarzyła sie okazja żeby sie zarejestrować , jakkolwiek jednak chcialem sie odniec do cytatu mojego postu z stadiony.net|igol , mianowicie co do trybuny głownej to ja rozumiem to w ten sposob ze bylalby tej samej wilekosci jednakoze bylby jeden ciag krzeselek vide projekt nr. 3 naszego stadiou.. chociaz w rzeczy samej sam za bardzo nie daje wiarya w to a zeby po wylonieniu wykonawcy na budowe trybony glownej była mozliwoscl szeroko rozuminaej zmiany projektu .... w końcu do do "okraglaka" informacja jest niemal pewna. pozdrawiam |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nooo w końcu robią fundamenty na C huraaa !!!;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie ty widzisz fundamenty robione na C?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|