The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2009, 16:23
Jaki będzie ten stadion to będzie. I tak już się nie mogę doczekać Jeszcze cały sezon na obczyźnie ;/
..
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.07.2009, 19:35
Kolejne rendery z tworzonego przezemnie stadionu. Narazie wszystko jest zgodne z prawdziwym projektem, chociaż z dachem było dużo problemów i jest on jeszcze nie gotowy. Prace powoli posuwają się do przodu, ale do finalnego efektu jeszcze długa droga. Opinie mile widziane.

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 11.07.2009, 21:51
sympatyczne te Twoje rendery, jak dla mnie stopień szczegółowości wystarczający w zupełności.
Z niecierpliwością czekam, aż zaczniesz do prostych trybun dorzucać narożniki.

Odpowiedz cytując
farciarz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.07.2009, 23:57
Mam takie pytanie: ile będzie wynosić odległość pierwszego rzędu trybun od lini bocznej na naszym stadionie
Spotkałem się już z wieloma wersjami, jeśli macie taki wiadomości to napiszcie
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.07.2009, 09:08
Około 17 metrów.

Co do stadionu - co raz piękniej wygląda ta trybuna. Patrzeć tylko, jak rośnie i cieszyc się, że będziemy mieli taki obiekt, a nie narzekać, że coś tam. W końcu NASZ DOM będzie na europejskim poziomie.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.07.2009, 13:30
na forum stadiony.net uzytkownik WIESZCZU podal o to taka informacje :

Witam

Chciałem podzielić się informacjami na temat przebudowy stadionu Wisły Kraków. Mianowicie , wedle uzyskanych informacji rozważana jest korekta projektu trybuny głównej według której będzie ona jednopoziomowa jaki i niemal pewne jest to ze dach trybuny głównej będzie "zakrywał" pawilon medialny.

P.S.Wybaczcie mi nie fachowy język jakiego użyłem ; jeżeli chodzi o wiarygodność informacji to pochodzą one od pracowników i miedzy innymi kierownika budowy firmy Polimex-Mostostal. Informacje uzyskałem od mojego szanownego ojca którego to firma w której pracuje podpisała miesiąc temu umowę na prace zbrojarko -ciesielskie z "Polimex em"

Jezeli to prawda to ....nie wiem nawet jak to okreslic...
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 12.07.2009, 13:42
To powinniśmy coś zrobić, jakieś naciski, protesty.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.07.2009, 13:43
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
To powinniśmy coś zrobić, jakieś naciski, protesty.
Mysle zebysmy sie umowili o 17 pod stadionem i zaczeli protestowac...wszyscy pod stadion...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.07.2009, 14:39
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
na forum stadiony.net uzytkownik WIESZCZU podal o to taka informacje :

Witam

Chciałem podzielić się informacjami na temat przebudowy stadionu Wisły Kraków. Mianowicie , wedle uzyskanych informacji rozważana jest korekta projektu trybuny głównej według której będzie ona jednopoziomowa jaki i niemal pewne jest to ze dach trybuny głównej będzie "zakrywał" pawilon medialny.

P.S.Wybaczcie mi nie fachowy język jakiego użyłem ; jeżeli chodzi o wiarygodność informacji to pochodzą one od pracowników i miedzy innymi kierownika budowy firmy Polimex-Mostostal. Informacje uzyskałem od mojego szanownego ojca którego to firma w której pracuje podpisała miesiąc temu umowę na prace zbrojarko -ciesielskie z "Polimex em"

Jezeli to prawda to ....nie wiem nawet jak to okreslic...
Tak to może być prawda bo cos słyszałem że jak usuneli ten słup z okrąglaka to zaczał przeciekać i muszą coś tam z dachem pomyśleć...

Projekt jest i do tego przetarg już chyba rozstrzygnięty na trybune dwupoziomową to nie wiem jak ty to wymyśliłeś że można tak sobie wykonawca zmienia że jednak będzie jedno piętro.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 12.07.2009, 14:48
ja tego nie wymyslilem tylko podalem co napsial ten uzytkownik. to niech przedluza ten dach ale niech nie zmieniaja tej trybuny
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.07.2009, 15:04
Widocznie temat stadionu Wisły nie jest już na topie wśród kiełbas wyborczych.Po przykrej wpadce z EURO2012 można kasę przerzucić na inne inwestycje,które dadzą politykom więcej szans na punkty wyborcze.Nie dość że projekt w Krakowie jest mniej ambitny od tych w Gdańsku czy Wrocławiu,to jeszcze chce się go upie... .Warto tu przytoczyć słowa największego wodolejcy Rzeczypospolitej-Drzewieckiego,że wszystkie inwestycje w miastach które odpadły,będą kontynuowane w takiej formie,w jakiej zostały wcześniej zaplanowane.
Odpowiedz cytując
Kamilo113
Junior Member

Stary 12.07.2009, 15:56
aa co sie dzieje na C nic nie rosnie !
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.07.2009, 16:04
Kamilo113 napisał(a):Wyświetl post
aa co sie dzieje na C nic nie rosnie !
Zuraw sie wywrocil, koniec budowy. Info pewne, telefoniczne
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.07.2009, 17:32
Coolpick napisał(a):Wyświetl post
Nie uwierzyłem póki nie zobaczyłem http://www.2012.org.pl/pl/miasta-gos...ow/kamera.html
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
manisnh
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.07.2009, 17:35
Coolpick napisał(a):Wyświetl post
Słyszałem że PIP wstrzymał prace na budowie tylko do końca roku a nie w ogóle ...
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.07.2009, 17:43
powiedzcie, że żartujecie...
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.07.2009, 17:50
Teraz na kamerce zaslonili caly dół a'la Paint.
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg krakow2_aktualny_1024.jpg (77,9 KB, 218 wyświetleń)
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.07.2009, 17:50
hahaha a ja słyszałem że mają zburzyć cały stadion a grać będziemy na stałe w Sosnowcu
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.07.2009, 18:21
Dajcie już spokój
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 12.07.2009, 18:36
Pewnie za parę dni zobaczymy olbrzyma po drugiej stronie kamery, czyli po prawej stronie. Bo tam mało co rośnie.

PS: a ja słyszałem że przez Reymonta 22 ma iść autostrada...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Stary 12.07.2009, 18:37
harthausen napisał(a):Wyświetl post
sympatyczne te Twoje rendery, jak dla mnie stopień szczegółowości wystarczający w zupełności.
Z niecierpliwością czekam, aż zaczniesz do prostych trybun dorzucać narożniki.
Dzięki. Za narożniki sie jeszcze nie wziąłem bo jest to najtrudniejsze do zrobienia. Nie ma nigdzie, nawet na planach projektowych dokładnie pokazanego narożnika, tzn jestem w stanie go zrobić ale moze sie nieco różnić od tego który powstanie w rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 12.07.2009, 19:14
radekogi napisał(a):Wyświetl post
Dzięki. Za narożniki sie jeszcze nie wziąłem bo jest to najtrudniejsze do zrobienia. Nie ma nigdzie, nawet na planach projektowych dokładnie pokazanego narożnika, tzn jestem w stanie go zrobić ale moze sie nieco różnić od tego który powstanie w rzeczywistości.
U dołu strony, po kliknięciu na wyobrażenie narożnika masz foto z wizualizacjami:

http://www.stadionwisly.info/dane_te...ne/konstrukcja

Nie wiem na ile może być to pomocne, ale mniej więcej można tam zobaczyć jak te narożniki będą się prezentować.
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Stary 12.07.2009, 19:53
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
U dołu strony, po kliknięciu na wyobrażenie narożnika masz foto z wizualizacjami:

http://www.stadionwisly.info/dane_te...ne/konstrukcja

Nie wiem na ile może być to pomocne, ale mniej więcej można tam zobaczyć jak te narożniki będą się prezentować.
Dzięki, ale mam nawet dokładniejsze plany. Tak jak mówie, trybuny wzdłuż boiska są identyczne jak oryginalne, natomiast w naroznikach może pojawić się jakies przekłamanie.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 12.07.2009, 20:40
:coolpick - poplułem monitor
Odpowiedz cytując
farciarz
Senior Member

Stary 12.07.2009, 20:41
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Około 17 metrów.

Co do stadionu - co raz piękniej wygląda ta trybuna. Patrzeć tylko, jak rośnie i cieszyc się, że będziemy mieli taki obiekt, a nie narzekać, że coś tam. W końcu NASZ DOM będzie na europejskim poziomie.
a czy będzie jakiś płot czy siatka między boiskiem a murawą(mam nadzieje że nie). no i czy będą te pleksy -oby nie
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 12.07.2009, 20:48
do radekogi:
przyjdzie czas, że Twoja mrówcza (w sensie ilości szczegółów) praca się zakończy i będziesz miał całość.
Czy możliwa będzie wtedy symulacja wyglądu stadionu wewnątrz (widok na boisko z różnych punktów na dowolnej trybunie) oraz zewnątrz (np. widok z kopców , od strony Parku Jordana, z drugiej strony Błoń , Biprostalu, czy też wyższych punktów Starego Miasta, choćby Wieży Ratuszowej lub Wawelu)

Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 12.07.2009, 20:55
Harthausen

pewno bedzie mozliwa ale niewiadomo czy jak skonczy stadion komp mu wytrzyma bo to jest naprawde wiele szczegolow. To wszystko zaelzy od jego kompa czy mu to uciagnie. Miejmy nadzieje ze tak
Odpowiedz cytując
wieszcz
Junior Member

Stary 12.07.2009, 21:04
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Tak to może być prawda bo cos słyszałem że jak usuneli ten słup z okrąglaka to zaczał przeciekać i muszą coś tam z dachem pomyśleć...

Projekt jest i do tego przetarg już chyba rozstrzygnięty na trybune dwupoziomową to nie wiem jak ty to wymyśliłeś że można tak sobie wykonawca zmienia że jednak będzie jedno piętro.
Witam

W końcu nadarzyła sie okazja żeby sie zarejestrować , jakkolwiek jednak chcialem sie odniec do cytatu mojego postu z stadiony.net|igol , mianowicie co do trybuny głownej to ja rozumiem to w ten sposob ze bylalby tej samej wilekosci jednakoze bylby jeden ciag krzeselek vide projekt nr. 3 naszego stadiou.. chociaz w rzeczy samej sam za bardzo nie daje wiarya w to a zeby po wylonieniu wykonawcy na budowe trybony glownej była mozliwoscl szeroko rozuminaej zmiany projektu .... w końcu do do "okraglaka" informacja jest niemal pewna. pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Kamilo113
Junior Member

Stary 13.07.2009, 11:32
nooo w końcu robią fundamenty na C huraaa !!!;]
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 13.07.2009, 11:36
Gdzie ty widzisz fundamenty robione na C?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów