The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2009, 21:01
Po prostu Wiślak napisał(a):Wyświetl post
Jasno to okresliłem, tu nie ma żadnej sprzeczności. Testy stanowią część "dokonań" zawodnika, tych dawnych i obecnych, tego jak się prezentował i prezentuje. Według wszystkich dostępnych żrodeł i relacji, Vinicius NIE DOKONAŁ kompletnie nic pozytywnego podczas ich kilkudniowego trwania. Nie zapisał się nie tylko żadną bramką, czy asystą, ale też ani jedną udaną akcją podczas obozu w Austrii.
Dlatego właśnie pytałem na ile go treningach widziałeś że twierdzisz że nic nie pokazał ale skoro to pytanie Ciebie przerasta to skończmy rozmawiać na ten temat.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 08.07.2009 o godz. 21:04.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.07.2009, 21:09
Nawet jeśli go zakontraktujemy, to będzie zarabiał grosze i miał półroczny kontrakt. Więc to żadna strata, a w rywalizacji z Ćwielongiem może być ciekawą alternatywą dla trenera.

Tak naprawdę następcami Brożka będą Boguski, Małecki i (może) Ćwielong. Ewentualnie któryś młodych wypali, ale to w dłuższej perspektywie czasu. Napastnika do gry "od zaraz" nie kupimy, bo nie ma takich mieszczących się naszym przedziale finansowym. Na rynku transferowym skuteczni strzelcy są towarem deficytowym, a przez to bardzo drogim. Nawet takie półprodukty jak Grzelak, Klatt, Chmiest, Sikora czy Matusiak kosztują horrendalne pieniądze. W słabszych klubach naszej ligi grają "napastnicy", którzy strzelają po kilka goli w sezonie.

Tu naprawdę nie ma żadnej tajemnicy, żadnego spisku - takie są realia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.07.2009, 21:11
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Dlatego właśnie pytałem na ile go treningach widziałeś że twierdzisz że nic nie pokazał ale skoro to pytanie Ciebie przerasta to skończmy rozmawiać na ten temat.
Ja na przykład opieram się na relacjach kolegów którzy relacjonowali mecze sparingowe - i w 2 w których grał napisali "nic nie pokazał" albo "niewidoczny" . Czasami trzeba komuś zaufać
Myślę że osoby prowadzące relacje z Austrii mają "jakieś" pojecie o futbolu które zadowoli nawet Ciebie kolego

Stąd ja również wyrażam obawę - że bierzemy go jako wypełniacz (ilość nie jakość) i tyle. Po co tyle "filozofować" jak Hume nad granicami ludzkiej wiedzy i poznania? Napisali że grał "piach" i ja im ufam... a że może koleś się obudzi i jeszcze zabłyśnie? Oby tak było... ale obawy każdy kibic Wisły mieć może
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 08.07.2009, 21:36
No, ale ten cały Vinicius ma atomowy strzał, a nóż trafi jeszcze w światło bramki i przyniesie nam LM ; D
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.07.2009, 21:45
eMTe napisał(a):Wyświetl post
No, ale ten cały Vinicius ma atomowy strzał, a nóż trafi jeszcze w światło bramki i przyniesie nam LM ; D
A tam jeden, weźmy takich jedenastu, niech każdy wali w światło bramki, a nuż któryś trafi i awansujemy. Zawsze to 11 razy większa szansa niż przy jednym
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.07.2009, 21:46
Widać to że w budżecie na ten sezon, grosza na napastnika nie ma.Na pomocnika był, na obrońcę/ów też coś jest, nawet na bramkarza jakieś klepaki są.Grosz na napastnika był uzależniony od odejścia Pawła a jak wiadomo Paweł zostaje.
A że musimy mieć kogoś w składzie, szczególnie że jednemu skończył się w końcu kontrakt, a drugi albo odejdzie albo i tak nie będzie grał, więc całkiem możliwe że podpiszą tego Brazylijczyka mimo iż nie zrobił na nikim wielkiego wrażenia.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.07.2009, 21:48
Widząc spotkanie gdzie Boguski i Brożek grają tak jak potrafią najlepiej i nie maja kłopotów ze zdrowiem, przestaje się martwić o brak nowego napastnika. Szkoda jednak ze sprawy wyglądają rożnie i nigdy nic nie wiadomo.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.07.2009, 21:52
Po prostu Wiślak napisał(a):Wyświetl post
Jasno to okresliłem, tu nie ma żadnej sprzeczności. Testy stanowią część "dokonań" zawodnika, tych dawnych i obecnych, tego jak się prezentował i prezentuje. Według wszystkich dostępnych żrodeł i relacji, Vinicius NIE DOKONAŁ kompletnie nic pozytywnego podczas ich kilkudniowego trwania. Nie zapisał się nie tylko żadną bramką, czy asystą, ale też ani jedną udaną akcją podczas obozu w Austrii.Nie świadczy to dodatnio o jego klasie i wartości.

hmmm...
Skorża chwalił go za soczysty strzał...
Ponoć też grając w sparingu z Mattersburgiem, w II połowie oddal bardzo silny, celny strzal z dystansu, co świadczy, że ma pewne przydatne umiejetności.
oczywiście, niczego więcej nie wiem i nie widziałem, ale nie można pisac, że "NIE DOKONAŁ kompletnie nic pozytywnego"
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.07.2009, 21:56
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Widać to że w budżecie na ten sezon, grosza na napastnika nie ma.Na pomocnika był, na obrońcę/ów też coś jest, nawet na bramkarza jakieś klepaki są.Grosz na napastnika był uzależniony od odejścia Pawła a jak wiadomo Paweł zostaje.
A że musimy mieć kogoś w składzie, szczególnie że jednemu skończył się w końcu kontrakt, a drugi albo odejdzie albo i tak nie będzie grał, więc całkiem możliwe że podpiszą tego Brazylijczyka mimo iż nie zrobił na nikim wielkiego wrażenia.
Wiesz jak to brzmi?
"Nie stać mnie na buty, które nadawałyby się do chodzenia, więc kupię sobie takie które do niczego się nie nadają. Przynajmniej ilość butów będzie się zgadzać."
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 08.07.2009, 21:59
eMTe napisał(a):Wyświetl post
ort!

Że tak zacytuję zasady rządzące internetowymi wyroczniami piłkarskimi na tym forum...
Cytat:
3) marginalne znaczenie w ocenie przydatności zawodnika ma zbiór takich cech jak: ocena charakteru, mentalność, wyniki badań medycznych, wymagania płacowe oraz cała mnogość cech, które mogą ocenić tylko fachowcy
..
5) należy podpisywać kontrakt z każdym piłkarzem, który spełnia jakiekolwiek minimalne wymagania do gry w zespole (bo jeszcze okaże się że rezygnacja z niego byłaby pomyłką i zyska na tym konkurencja)

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.07.2009, 22:03
No i gdzie ten Braz, po kiego grzyba piszą, że przejdzie testy, jak później ani widu, ani słychu. Nie mówcie, że strasznie super tajemnicę robią, bo to nie jest super talent, o którego się pół Europy biło. Za Janasa też robili super ekstra zasłonę i dostawaliśmy w pipę
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.07.2009, 22:03
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Wiesz jak to brzmi?
"Nie stać mnie na buty, które nadawałyby się do chodzenia, więc kupię sobie takie które do niczego się nie nadają. Przynajmniej ilość butów będzie się zgadzać."
No bo chyba po części tak jest - Ja mimo wszystko mam nadzieje że to nie jest klimat z Krolla i jeśli będzie angaż, to będzie to oznaczało że coś pozytywnego ten grajek naszej drużynie da.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.07.2009, 23:27
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja na przykład opieram się na relacjach kolegów którzy relacjonowali mecze sparingowe - i w 2 w których grał napisali "nic nie pokazał" albo "niewidoczny" . Czasami trzeba komuś zaufać
Myślę że osoby prowadzące relacje z Austrii mają "jakieś" pojecie o futbolu które zadowoli nawet Ciebie kolego

Stąd ja również wyrażam obawę - że bierzemy go jako wypełniacz (ilość nie jakość) i tyle. Po co tyle "filozofować" jak Hume nad granicami ludzkiej wiedzy i poznania? Napisali że grał "piach" i ja im ufam... a że może koleś się obudzi i jeszcze zabłyśnie? Oby tak było... ale obawy każdy kibic Wisły mieć może

To ja tez przyłączm sie do tych co obawiaja sie Vinciusa

Panowie wiecej luzu.

Ja wiem ze tacy zawodnicy teoretycznie powinni grac w Dolkanach Zabki czy Starze Starachowice ale beirzemy goscia ktory bedzie mial krotki kontrakt i zarabial niewiele.Ma byc pewie zapchajdziura i wchodzic na ogony ,ale ktos taki w zespole tez byc musi.On tez pewnie zdaje sobie z tego sprawe.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.07.2009, 23:38
Braz i Nurković prawie wiślakami
http://krakow.naszemiasto.pl/sport/1021971.html
Odpowiedz cytując
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.07.2009, 00:02
http://krakow.naszemiasto.pl/sport/1021971.html

Artykuł rzetelny i potwierdza wcześniejsze domysły, martwi mnie jedna sprawa, szkoda że Braza będzie trzeba teraz na szybo wkomponować w zespół, wiadomo że trochę to trwa, a pozycja w obronie jest newralgiczna. Nurkovic, był z nami prawie cały obóz i nie będzie problemu jak by miał na szybko zastąpić Pawełka. Nasza linia pomocy wygląda teraz na mocniejszą niż była pół roku temu. Teraz potrzeba jeszcze jednego obrońcy na prawą stronę lub środek, wróci Singlar to będzia na prawej obronie on z Brazem albo z tym nowym zawodnikiem, a na środu Głowa-Marcelo i Braz lub nowy, bo teraz jeśli zakotraktujemy Braza to i tak mamy środek obrony i prawą obronę bez rezerwy!!! Jeszcze pół roku temu na środku byli Marcelo-Głowa/Cleber a na boku Singlar/Baszczu. Myślę że kluczową rolę w tej rundzie odegra linia pomocy, jeśli Łobo wróci do formy (a wiele na to wskazuje), Kirm potwierdzi swoje referencje, Garguła zacznie wracać do formy z przed kontuzji, a Jirsak dostanie więcej szans i pokaż pełnie swoich umiejętności to będzie pomoc jakiej nie było od paru lat i nawet samym Brożkiem z Boguskim i niesktucznym (lecz przebojowym Ćwielongiem ) w ataku możemy wiele zdziałać, więc nie widzę sensu sprowadzania ogóra z Brazyli i to nie jakiegoś rokującego na przyszłość i co nie zachwyca na testach. Bo to tylko zapchaj dzura, a wiele nie zdziała (ja nie wierzę w rewelacje Faktu). Więc jeśli jutro potwierdzą tą dwójke, to można z jakimś tam optymizmem patrzeć w przyszłość i liczyć na formę tych graczy co teraz grają bo to od nich w 98% zależy jak spiszemy się w el. do LM
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.07.2009, 00:03
To mogą być dwa poważne wzmocnienia zespołu. Mam nadzieję że ich pozyskamy.
Odpowiedz cytując
wolek1986
Member

Od: 02.2008

Stary 09.07.2009, 00:21
Jeśli klub nie ma kasy na klasowego napastnika to mimo wszystko wolałbym aby na ogony wchodzili młodzi zawodnicy z ME np Leszczak, Batko niżeli cienki jak dupa węża Vinicus Pozdro
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.07.2009, 00:24
zapewne do 23:59
nie ma co się łudzić napastnika
(z prawdziwego zdarzenia ,a nie jakis Gienius bądź Vinicius) nie będzie w najbliższym czasie , jeżeli dojdziemy do IV rundy eliminacji LM
(IV r.el.LM daje nam gwarancje 6 poważnych meczy na poważnym poziomie w grupie czy to w LM czy Lidze Europy)
to Bednarz , Wilczek i inni odpowiedzialni w naszym klubie za transfery dopiero pomyślą o napastniku

/edit
Angmir :
Kirm jest lepszy od Da Costy... w 3 lidze to sobie takie rajdy mógł robić ... ponadto ten Da Costa to wymysł nie wiadomo kogo , sprawdzałem na stronie tej bułgarskiej gazety co niby tam było napisane ,że nim jesteśmy zainteresowani i nic nie można znaleźć takiego...
Nurkovic będzie jak już tylko rezerwowym
Ostatnio edytowane przez matti220 : 09.07.2009 o godz. 00:39.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.07.2009, 00:27
Czuli jednak Felipe rzeczywiście jest brany pod uwagę

Mówię wam że jak przejdzie do nas, i Skorży uda się zapanować and jego niepokorna i mało profesjonalną naturą (podobno) to bedzie to największy transfer w historii naszej ligi.
To samo mówiłem jak tylko zaczęły się pierwsze spekulacje a propo Stilicia w Lechu, to samo będzie z Felipe.

Oglądając jego popisy w CSKA wnioskuje że sprowadzamy go z myślą o grze jako zamiennik Kirma lub Garguły/Boguskiego na podwieszonym napastniku. Już widze te rajdy a'la Błaszczykowski, długie podania jak Roger za najlepszych czasów, i strzały a'la Cristiano Ronaldo

Jeśli transfer dojdzie do skutku ( w co wątpię) to Kirm chyba u nas w pierwszej jedenastce nei zagrzeje długo miejsca...

Dak docelowo powinna wyglądać nasza 11 w fazie Grupowej LM.

_____________________________Nurković_____________ _____________________

_______Braz__________Głowacki__________Marcelo____ _______Piotr Brożek______
_____(Singlar)__________(Braz)___________(Czekaj)_ ____________(Diaz)________
___Łobodziński________Sobolewski_________Garguła__ _______Felipe da Costa____
____(Małecki)_________(Cantoro)__________(Jirsak)_ ____________(Kirm)________
____________________Boguski_______________________ _____________________
__________________(Ćwielong/Felipe)___________Brożek______________________
__________________________________________(Stuani? ?)____________________
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.07.2009, 00:40
Nawet jesli Braz przyjdzie, to bedzie dalej krucho z obroncami i trzeba miec nadzieje, ze uda sie zakontraktowac Jopa i Carlinhosa, bo jeden Braz nas nie zbawi...
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.07.2009, 01:09
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Czuli jednak Felipe rzeczywiście jest brany pod uwagę

Mówię wam że jak przejdzie do nas, i Skorży uda się zapanować and jego niepokorna i mało profesjonalną naturą (podobno) to bedzie to największy transfer w historii naszej ligi.
To samo mówiłem jak tylko zaczęły się pierwsze spekulacje a propo Stilicia w Lechu, to samo będzie z Felipe.

Oglądając jego popisy w CSKA wnioskuje że sprowadzamy go z myślą o grze jako zamiennik Kirma lub Garguły/Boguskiego na podwieszonym napastniku. Już widze te rajdy a'la Błaszczykowski, długie podania jak Roger za najlepszych czasów, i strzały a'la Cristiano Ronaldo

Jeśli transfer dojdzie do skutku ( w co wątpię) to Kirm chyba u nas w pierwszej jedenastce nei zagrzeje długo miejsca...

Dak docelowo powinna wyglądać nasza 11 w fazie Grupowej LM.

_____________________________Nurković_____________ _____________________

_______Braz__________Głowacki__________Marcelo____ _______Piotr Brożek______
_____(Singlar)__________(Braz)___________(Czekaj)_ ____________(Diaz)________
___Łobodziński________Sobolewski_________Garguła__ _______Felipe da Costa____
____(Małecki)_________(Cantoro)__________(Jirsak)_ ____________(Kirm)________
____________________Boguski_______________________ _____________________
__________________(Ćwielong/Felipe)___________Brożek______________________
__________________________________________(Stuani)____________________

co do tego pierwszego nie widziałem żadnego artykułu który byłby czymś więcej niż wymysłem na poziomie Tristana, a tego drugiego to nie wiem skąd wziąłeś.
do wymyślania jest stosowny temat.

na dzień dzisiejszy w klubie nie ma: ani Nurkowicia ani Braza ani tym bardziej wyboldowanych.
wątpię żeby Czekaj nadawał się (z całym szacunkiem) na pierwszą ligę, a co dopiero na Ligę Mistrzów.

jeśli na każdą pozycję kogoś dopisujesz, to bądź konsekwentny, aktualnie w klubie SĄ (a to kluczowe) Pawełek i Kurto.
.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 09.07.2009, 01:12
Jak zobaczyłem tego Filipe na filmiku z Leeds, to pierwsza myśl, która mi przyszła do głowy, to: "co za buc".
Ale po obejrzeniu tych z CSKA i Reggiany i innych, to całkiem zmieniłem zdanie. Musi mieć jakiś feler, że do tej pory nie znalazł dobrego klubu.
Ale na przykładzie Rogera albo Uche widać, że warto zaryzykować takich 'odrzutków'. W naszej 'rzeczywistości ligowej' mają szansę błyszczeć.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 09.07.2009, 01:24
Angmir - nawet jezeli Nurka podpiszemy, to Pawełek bedzie pierwszym bramkarzem. Tak mnie sie wydaje. Do tego Czekaj rezerwowym? w zyciu. Jezeli Glowacki czy Marcelo dostana kontuzji, to na srodek wskoczy Diaz, Singlar, Braz[?], Varga, ktokolwiek inny.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Stary 09.07.2009, 01:26
O Da Coscie

Cytat:
Przy Reymonta tych informacji ani nie potwierdzają, ani nie dementują.
Moze cos jest na rzeczy? Chociaz ciezko powiedziec, Jopa dementowali a rozmowy prowadzili.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.07.2009, 01:52
W takim razie czemu Carlinhos, Vladavić i Bożok nie są w Wiśle?
Do tych wszystkich wiadomości z mediów należy podchodzić z dystansem.
Dzisiaj się powinno większość/wszystko wyjaśnić. Trzeba czekać ;-)
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Stary 09.07.2009, 02:01
Oj musze sie nie zgodzic. Jezeli chodzi o to co pisano na TWSD w ostatnich tygodniach, to na prawde, nie widzialem informacji, ktora okazalaby sie bledem.

O Bozoku i Carlinhosie pisano, nawet sam Skorza mowil ze beda w zespole, wiec nie ma sie co dziwic. Mimo to nie podano, ze podpisza oni kontrakty na 100%, wszedzie bylo "spodziewamy sie".

Vladivic? Napisano tylko, ze sa jakies informacje w prasie.

Natomiast informacja o Kirmie byla podana dzien przed podpisaniem przez niego papierow i to ona byla przedstawiona jako sprawa pewna.
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.07.2009, 05:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nawet jeśli go zakontraktujemy, to będzie zarabiał grosze i miał półroczny kontrakt. Więc to żadna strata, a w rywalizacji z Ćwielongiem może być ciekawą alternatywą dla trenera.
Tak, chyba taką w myśl powiedzenia o deszczu i rynnie.
Wisła nie powinna nie tracić jak piszesz, bo to żadne ambicje, lecz tylko zyskiwać.
Beto też był pół roku i co nie był stratą dla klubu ?
Nie zyskaliśmy dzięki niemu nic, a śmiechu ( przez łzy ) było bez liku.
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2009, 07:50
Romy S. napisał(a):Wyświetl post
Tak, chyba taką w myśl powiedzenia o deszczu i rynnie.
Wisła nie powinna nie tracić jak piszesz, bo to żadne ambicje, lecz tylko zyskiwać.
Beto też był pół roku i co nie był stratą dla klubu ?
Nie zyskaliśmy dzięki niemu nic, a śmiechu ( przez łzy ) było bez liku.
I? Był Beto, za pół roku będą o nim pamiętać już tylko w tym temacie.
Testujemy ogóry nie dlatego, bo Bednarz chce pobić rekord, ale - ponieważ napastnicy mogący czymkolwiek (nie musi to być wiele, vide Klatt czy Chmiest) się pochwalić kosztują.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.07.2009, 07:58
Jeżeli zakontraktowany będzie Braz, to w obliczu kontuzji Singlara, będzie miał więcej okazji do występów niż w sytuacji, w której Słowak jest zdrowy. Liczę jeszcze, że na konferencji prasowej powitamy Nurkovicia. Co do DaCosty, to jakoś mi się w jego przyjście wierzyć nie chce. Chociaż, Kirm też był niby wymysłem, a pozyskaliśmy go. A o której Bednarz przewiduje konferencję?

Odpowiedz cytując
dzamp
Member

Od: 08.2006

Stary 09.07.2009, 08:05
Stavanger napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli zakontraktowany będzie Braz, to w obliczu kontuzji Singlara, będzie miał więcej okazji do występów niż w sytuacji, w której Słowak jest zdrowy. Liczę jeszcze, że na konferencji prasowej powitamy Nurkovicia. Co do DaCosty, to jakoś mi się w jego przyjście wierzyć nie chce. Chociaż, Kirm też był niby wymysłem, a pozyskaliśmy go. A o której Bednarz przewiduje konferencję?
O godzinie 17:00 krakowska Wisła oficjalnie zaprezentuje swoich dwóch nowych piłkarzy - Łukasza Gargułę i Andraža Kirma, ale kto wie czy prezentacji nie będzie więcej. Wczoraj w Krakowie badania lekarskie przechodzili kolejni dwaj kandydaci do gry w ekipie mistrza Polski. Mowa oczywiście o bramkarzu Adisie Nurkoviciu oraz obrońcy Davidzie Brazie, którzy możliwe, że również zostaną przedstawieni jako nowi wiślacy. Obydwaj mają być do Wisły wypożyczeni, pierwszy z bośniackiego NK Travnik, a drugi z greckiego Panathinaikósu.
www.wislaportal.pl

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów