The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2009, 18:40
Drozdzowicz nie jedzie na obóz = nie podpisujemy z nim kontraktu.
Ehh czego Legia, Amika potrafią ściągnąć młodych perspektywicznych zawodników z zaplecza a my nie? Podejrzewam, że jakby przeszedł do Wisły to za rok, półtora mówiłoby się o kwocie zarobku 1-2mln euro...
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.06.2009, 18:45
Skrot z sparingu,mozna obejrzec testowanego bramkarza .....

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ciestwo_wisly/
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.06.2009, 18:46
Szczerze to dziś ani jutro nie napalałbym się na jakieś newsy na oficjalnej z dwóch powodów:

-dziś już jest chyba za późno
-jutro jest niedziela

Moim zdaniem w poniedziałek pojawią się jakieś komuikaty o nowych zawodnikach, chociaż to wszystko to i tak wróżenie z fusów na chwilę obecną. Pozytywem jest to, że najprawdopodobniej jakiś ruch w interesie jest. Jak mawiają klasycy - pożyjemy, zobaczymy
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.06.2009, 18:50
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Ehh czego Legia, Amika potrafią ściągnąć młodych perspektywicznych zawodników z zaplecza a my nie? Podejrzewam, że jakby przeszedł do Wisły to za rok, półtora mówiłoby się o kwocie zarobku 1-2mln euro...
Zapewne śledziłeś jego poczynania regularnie, tak żeby wiedzieć o tym że na 100% wpasuje się w drużynę i z miejsca stanie się gwiazdą wartą 1-2 mln euro? Przecież On nawet nie został królem strzelców, a w rundzie wiosennej(bodajże) strzelił tylko 2 bramki! Poza tym spójrz na przykład Beto, bądź co bądź piłkarza bardziej utytułowanego. Też miał być gwiazdą. Też miał strzelać bramki i mówiło się że go nie utrzymamy bo taki świetny...Miau, miau Ja ufam trenerowi i wierzę że wie co robi, w końcu widział jak się prezentuje podczas treningów.
Ostatnio edytowane przez Eleusis : 27.06.2009 o godz. 18:56.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.06.2009, 18:50
Ty sobie podejrzewasz... Obserwował go Bednarz gdy ten grał w GKP, później obserwował go Skorża na treningach i w ciągu 30 minut sparingu zdecydowali się nie podpisać z nim kontraktu i ja to uważam za świetny wybór! Może to was zaciekawi ale obserwowałem tego zawodnika już od dwóch lat jak grał jeszcze w Lechii Zielona Góra, wiem na co go stać i jestem pewien, że nie jest to wzmocnienie na miarę mistrza polski, co najwyżej dla takiego Ruchu czy Polonii Bytom.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.06.2009, 19:02
Nie napisałem, że z miejsca stanie się gwiazdą. Małecki praktycznie w pół roku przebił się z ME do Wisły i już ponoć są nim zainteresowane 2 kluby angielskie.
Ale dlaczego nie spróbować? przecież podpisując z nim kontrakt prawie nic nie tracimy a są szanse że się rozwinie i będzie z niego pożytek. W tej rundzie strzelił 6 bramek w tym 2 w barażach, w poprzedniej do siatki trafił 8 razy. A Błaszczykowski skąd przyszedł? IV liga i warto było spróbować
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 27.06.2009, 19:05
trzeba sie bylo przejsc na sparing, obejrzec co koleś prezentuje i by się skończyło gadanie.
Ja na miejscu tego Drozdowicza to bym dziś zeżarł całą trawę z tego boiska, a on się zachowywał jakby był Brożkiem - czekał, trochę potruchtał, rozglądał się. Może taki ma styl, nie wiem. (Wiadomo, że pół godziny to za mało, ale Błaszczykowskiemu by wystarczyło. ;]). Miał świetną bramkową sytuację ale jej nie wykorzystał. Ja zdecydowanie bardziej wolałbym dać szansę młodszemu Leszczakowi, który zaprezentował się dużo korzystniej, a do tego jest młodszy i jest nasz. A Emil niech potrenuje z ME z tydzień i się zobaczy
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 27.06.2009 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 27.06.2009, 19:10
Fanom talentu Drozdowicza polecam jego brawurowe wykonanie rzutu karnego w barażach o I ligę z Ślęzą Wrocław. Znajdźcie sobie gdzieś na youtube. Naprawdę jest się z czego pośmiać. Koleś jest po prostu przeciętny, bez żadnej rewelacji. Nie prezentuje poziomu, który predystynowałby go do gry w jakimkolwiek zespole Ekstraklasy, a co dopiero w Wiśle, gdzie naszym celem jest Liga Mistrzów. Są lepsi panowie, są lepsi.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.06.2009, 19:44
Co do mniemanego zainteresowania przez Wisłę Januszem Golem, to już raczej nieaktualne.
Właśnie co przedłużył kontrakt z GKS-em.

90minut.pl
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 27.06.2009, 19:52
Wiem dobrze ze po tym 3 minutowym skrócie nie ma co oceniać, pozatym Skorża wie lepiej, ale ten testowany bramkarz całkiem przyzwoity się wydaje, w skrócie widać było jego pewną interwencje na przedpolu(napewno wzrosty i budowa mu przy tym pomaga) z czym Mario niestety czasami ma problemy.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.06.2009, 20:29
Mnie jedynie wkurza to ze mowiono ze maja byc transfery na poczatku tego tygodnia. Tymczasem mamy juz sobote poznym wieczorem i nic nie ma. Nie watpie ze transfery beda ale wkurza mnie takie cos jak sie mydli oczy ludziom, okłamuje sie ich, to mi sie od razu kojarzy z tymi pieprzonymi politykami ktorzy ludiz karmia kiełbasa przedwyborcza a z tych obietnic dupa wychodzi.

Co do Drozdowicza skoro nie pojedzie na oboz to pewnie sie nie sprawdizł ale ja bym go na ten oboz zabrał. Mysle ze ludzie sie od siebie roznia i tak jak Nurkovic po kilkudniowym pobycie w Wisle w sparingu sie sprawdził to np juz Drozdowicz mogłby sie z dobrej strony pokazac dopiero w Austrii
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.06.2009, 20:37
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Mnie jedynie wkurza to ze mowiono ze maja byc transfery na poczatku tego tygodnia. Tymczasem mamy juz sobote poznym wieczorem i nic nie ma. Nie watpie ze transfery beda ale wkurza mnie takie cos jak sie mydli oczy ludziom, okłamuje sie ich, to mi sie od razu kojarzy z tymi pieprzonymi politykami ktorzy ludiz karmia kiełbasa przedwyborcza a z tych obietnic dupa wychodzi.

Co do Drozdowicza skoro nie pojedzie na oboz to pewnie sie nie sprawdizł ale ja bym go na ten oboz zabrał. Mysle ze ludzie sie od siebie roznia i tak jak Nurkovic po kilkudniowym pobycie w Wisle w sparingu sie sprawdził to np juz Drozdowicz mogłby sie z dobrej strony pokazac dopiero w Austrii
Zawodowy kontrakt to nie jest pujscie do salonu i wziecie telefonu na abonamet.To jest wiele szczegolow do omowienia, potem musi to sprawdzic prawnik, potem jak juz obie strony doszly do porozumienie kontrakt trzeba przetlumaczyc na jezyk podpisujacego zeby potem nie bylo ze czegos nie zrozumial. Znowu w calosci przeczytac i sprawdzic przez prawnikow klubu i zawodnika.

Do tego dochodza negocjacje z klubem ktory sprzedaje( jezeli jest transfer gotokowy), jezeli zawodnik jest wolny trzeba sprawdzic czy tak faktycznie jest.

To wszystko zajmuje sporo czasu wiec spokojnie ja wole zeby wszystko bylo sprawdzone 100 razy niz potem placic i plakac.

Jak maja byc transfery to beda
,
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.06.2009, 20:38
A może nie pojedzie bo Lechia zgodziła się na testy tylko do soboty? I nie dostał zgody na ich przedłużenie...?
Wg dotychczasowej polityki klubu, gdyby z niego zrezygnowano, w ładny sposób ktoś ze sztabu skomentowałby że życza mu wszystkiego najlepszego ale u nas nie pogra
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.06.2009, 20:42
Saklak owszem, ja tez wole zeby w spokoju bez pospiechu podpisywana niemniej jednak troche tego pospiechu by sie przydało bo fajne by bylo jakby mogło kilku nowych piłkarzy na obozie w Austrii sie zgrywac z druzyna, bo to tez nie bedzie tak hop siup ze przyjda Carlinhos, Bozok, Nurkovic, i ktos jeszcze (daj Boze) i w dwa dni sie zgraja z druzyna i pomoga w meczu z Levadia, wiec jednak troche tego pospiechu by sie przydało. Jednak nie chodi mi o to zeby poganiac tylko o to zeby nie dawac błednych informacji kibicom bo ja to odbieram po prostu jako kłamstwa ze strony zarzadu ;/
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.06.2009, 21:41
Cytat:
Rumuńskie media: Florin Lovin może trafić do Wisły

Wciąż pojawiają się spekulacje transferowe dotyczące Wisły Kraków. Teraz rumuński portal Fotbal Top twierdzi, iż do klubu z Reymonta może trafić Florin Lovin, który na boisku pełni zazwyczaj rolę defensywnego pomocnika.
Wydaje się niemal pewne, iż kariery w zespole Steauy Bukareszt nie będzie kontynuował Florin Lovin. 27-letni piłkarz jakiś czas temu popadł w konflikt z klubowym kolegą, Mihăiţą Pleşanem. W tej sytuacji działacze stołecznego klubu chcą się jakoby pozbyć defensywnego pomocnika.

Steaua jest podobno gotowa zgodzić się na odejście Lovina w zamian za 200-300 tys. euro. Jednak trzeba jednocześnie zauważyć, iż w zimowym okienku transferowym media we Włoszech twierdziły, iż pomocnikiem zainteresowane są takie kluby jak Livorno oraz Brescia Calcio.

Zawodnik swoją przygodę z piłką nożną rozpoczął w drużynie Rafinăria Dărmăneşti. W rumuńskiej ekstraklasie zadebiutował on siedem lat temu w barwach FCM Bacău. W lecie 2004 roku Lovin przeniósł się do Steauy Bukareszt, w której szeregach miał potem okazję wystąpić w Lidze Mistrzów. W minionym sezonie zagrał on w 23 meczach rumuńskiej ligi, w których zdobył 1 gola i otrzymał 7 żółtych kartek.

Odejście Lovina ze Steauy wydaje się niemal przesądzone, o czym może świadczyć fakt, iż trener Cristiano Bergodi ogłosił w tym tygodniu, iż nie zamierza go zabrać na zgrupowanie w Austrii. Jednak wydaje się, iż jeśli nawet faktycznie Wisła interesuje się pomocnikiem, to ma on zapewne oferty z innych zespołów.
W tekście pisze,że Lovin kosztuje 200-300 tysięcy euro,a według transfermarkt (http://www.transfermarkt.de/de/spiel...in/profil.html) kończy mu się kontrakt 30 czerwca,więc będzie za darmo.A trzeba przyznać,że gość wygląda konkretnie,rozegrał ponad 100 meczów w barwach Steauy,grał w LM i bardzo dobrze się prezentował w tych rozgrywkach.Razem z Sobolem mogliby stworzyć zaporę nie do przejścia.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 27.06.2009, 21:50
Jak już wcześniej mówiłem - ten transfer jest niestety nieprawdobodobny.

Odpowiedz cytując
ViRuSs
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 28.06.2009, 00:49
Witam na forum,

serwis sportowefakty.pl (http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...afic-do-wisly/ ) powolywal sie na info zaczerpniete z rumunskiego Fotbal Top (http://fotbaltop.ro/2009/06/25/liga-...isla-cracovia/ ), ktory to napisal o rzekomym zainteresowaniu Lovin'em 25czerwca o 17:04. Jest jednak jedno "ale" - mianowicie wszystko wskazuje na to, ze serwis Fotbal Top powolal sie z kolei na slowa niejakiego: WislaKrakowFan, ktory zalozyl temat (http://www.suportersteaua.net/showthread.php?t=23992 ) na rumunskim forum, dnia: 25czerwiec o 15:26... Wniosek? WislaKrakowFan cos bredzil no chyba, ze to on jest tym anonimowym pracownikiem klubu co od niego wszystko wychodzi i dobrze wiedzial o czym pisze, choc w ta wersje nie bardzo wierze

Ps. Jesli sie myle to mnie poprawcie i sorry za offtopic...
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 28.06.2009, 00:53
Cytat:
Nurković bliżej Wisły
W trakcie meczu z Rużomberokiem z bardzo dobrej strony pokazał się testowany przez Wisłę bośniacki bramkarz, Adis Nurković.
Zawodnik występujący dotychczas w NK Travnik wystąpił przeciwko słowackiej drużynie przez pełne 90 minut, w trakcie których popisał się kilkoma udanymi interwencjami. Wydaje się, że ten test może ostatecznie przypieczętować pozytywną decyzję o transferze Bośniaka do Wisły.

Zaraz po zakończeniu spotkania trener Skorża udał się na naradę do dyrektora sportowego Wisły, Jacka Bednarza. Tematem dyskusji ma być właśnie osoba Nurkovicia. Menadżer zawodnika podkreślił, że jeszcze dziś powinny zapaść wiążące decyzje w tej sprawie, natomiast Skorża uchylił rąbka tajemnicy mówiąc, że "dziś czekają nas dwa ważne momenty".
wislasoccer.com

Jak nie dzis to moze jutro...
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 28.06.2009, 01:57
Podobno Pan K. uważa, że Nurković jest za słaby. Nie mam więcej pytań...
Odpowiedz cytując
Blat Wywiad
Banita

Od: 08.2008

Stary 28.06.2009, 06:00
Kto to jest ten Pan K.? I skąd masz takie info?
Odpowiedz cytując
ziooom
Member

Od: 07.2007

Stary 28.06.2009, 06:58
To chyba o Kazimierskiego chodzi
Odpowiedz cytując
Luk4s
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.06.2009, 07:58
hunter napisał(a):Wyświetl post
Podobno Pan K. uważa, że Nurković jest za słaby. Nie mam więcej pytań...
fachowiec w końcu
Dla niego to nawet światowej klasy bramkarz byłby za słaby...
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 28.06.2009, 08:19
Z tego co zobaczyłem w skrócie to Nurkovic jest lepszy od Pawełka
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 28.06.2009, 08:19
- Wisła testuje kolejnych bramkarzy i nadal nikogo nie pozyskuje. Czy Adis Nurković może zmienić ten stan rzeczy?
- Moim zdaniem nie. Nie jest to bramkarz, który mógłby podjąć rywalizację z Mariuszem Pawełkiem. Nowi kandydaci do transferu mogą pojawiać nawet co kilka godzin, tylko musi coś z tego wynikać. Warto tutaj przy okazji zastanowić się, czy naprawdę dobry bramkarz będzie się pchał do Polski? Tacy zawodnicy szukają dobrych kontraktów w dobrych ligach, nasz kraj nie jest im po drodze. Na siłę nie będziemy więc nikogo kupować.

http://futbolnet.pl/wiadomosci/wisla...wego-bramkarza
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 28.06.2009, 08:27
Masakra ten wywiad.

Ten fragment jest najlepszy:

Spytam inaczej. Pan był zwolennikiem transferu Kasprzika do Wisły?
- To bez wątpienia dobry bramkarz i jego rywalizacja z Pawełkiem mogłaby być bardzo ciekawa. Mógłby jednak powstać problem, bo po co trzymać w kadrze dwóch tak dobrych golkiperów?! Powtarzam, Wisła to nie Real Madryt. Ja wolę sprowadzić jakiegoś utalentowanego chłopaka i jeśli będę chciał, i naturalnie on będzie chciał, zrobię z niego kawał piłkarza. Tylko na to trzeba czasu.

Rozumiem że przykładowo Cebanu nie chce być dobrym piłkarzem? Czy może nie jest w typie naszego trenera w związku z tym K. uznał że nie zrobi z niego kawała dobrego piłkarza?

Jasne że finansowo na tle Europy jesteśmy słabiutcy, i że z Pawełkiem 2 MP zdobyliśmy. Ale czy gdyby Mariusz doznał w tym czasie kontuzji mielibyśmy kim go zastąpić?

I jeszcze dwa fragmenty:

A z tych wszystkich kandydatów, których do tej pory sprawdzaliśmy, o miejsce w składzie z Pawełkiem mógłby jedynie powalczyć Fin Henri Silanpaa, któremu jednak akurat podczas testów nie wyszedł mecz i do transferu ostatecznie nie doszło.

Oraz

Ale zgodzi się Pan, że Nurković w sparingu z MFK Rużomberok zagrał bardzo dobrze?!
- W tym konkretnym meczu, owszem. Jest jednak duża różnica między byciem dobrym bramkarzem, a dobrą grą w jednym meczu.

WTF

P.S. Skąd ten wywiad? Co znaczy źródło własne? czy ktoś może potwierdzić wiarygodność tego wywiadu? Jego prowadzącego?
Ostatnio edytowane przez iiYama : 28.06.2009 o godz. 08:37.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.06.2009, 08:28
Haha...

Wychodzi na to ze nie ma sensu trzymac w klubie dwoch dobrych bramkarzy no bo po co

Komedia...
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 28.06.2009, 08:29
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
- Wisła testuje kolejnych bramkarzy i nadal nikogo nie pozyskuje. Czy Adis Nurković może zmienić ten stan rzeczy?
- Moim zdaniem nie. Nie jest to bramkarz, który mógłby podjąć rywalizację z Mariuszem Pawełkiem. Nowi kandydaci do transferu mogą pojawiać nawet co kilka godzin, tylko musi coś z tego wynikać. Warto tutaj przy okazji zastanowić się, czy naprawdę dobry bramkarz będzie się pchał do Polski? Tacy zawodnicy szukają dobrych kontraktów w dobrych ligach, nasz kraj nie jest im po drodze. Na siłę nie będziemy więc nikogo kupować.

http://futbolnet.pl/wiadomosci/wisla...wego-bramkarza
Pan K. to ma chyba własną filozofię futbolu i teraz szuka zwolenników. Albo ten facet ma nie po kolei w głowie albo polityka RN mówi wprost - mamy mieć jednego bramkarza średniego, drugiego gorszego od niego. Koniec i kropka.
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 28.06.2009, 08:31
Cytat:
Moim zdaniem nie. Nie jest to bramkarz, który mógłby podjąć rywalizację z Mariuszem Pawełkiem. Nowi kandydaci do transferu mogą pojawiać nawet co kilka godzin, tylko musi coś z tego wynikać. Warto tutaj przy okazji zastanowić się, czy naprawdę dobry bramkarz będzie się pchał do Polski? Tacy zawodnicy szukają dobrych kontraktów w dobrych ligach, nasz kraj nie jest im po drodze. Na siłę nie będziemy więc nikogo kupować.
1. Chyba musiał zagrać więcej takich meczów, że go zaprosili?
2. W tym meczu pokazał wszystko: dobre robinsonady(2 strzały przy słupku), bardzo dalekie piąstkowanie, pewne wybicie przy mocnym uderzeniu.
3. Doskonałe warunki fizyczne
4. Wolę zawodnika co w meczu umie grać(Dolha) niż takiego co jest idealny ale na treningach(tu sobie dopowiedzmy).

Cytat:
Ja wolę sprowadzić jakiegoś utalentowanego chłopaka i jeśli będę chciał, i naturalnie on będzie chciał, zrobię z niego kawał piłkarza. Tylko na to trzeba czasu.
1. Z kogo już zrobił, że jest taki pewien że potrafi?
2. Pora poszukać innego trenera bramkarzy(może z zagranicy? może z Szamotuł?)
3. Tekst dobry, ale chyba przy kielichu, albo do dziewczyny.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 28.06.2009 o godz. 08:36.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.06.2009, 09:15
Ależ mi się chce śmiać... Wczoraj cała gromada transferomaniaków (ludzi wierzących w masowe i gotówkowe transfery w naszym klubie) osądziła Nurkovicia że ma problemy z wybijaniem piłki nogą, ktoś nawet porównał go do Pawełka, a ktoś zwrócił uwagę, że gdzies przeczytał że powszechnie wiadomo, ze to jego główna wada...

Wszystko na podstawie wpisu że testowany bramkarz zaczął groźną akcje zbyt krótkim wybiciem...

Tym czasem po oglądnięciu skrótu jak byk stwierdzam, że owo zbyt krótkie wybicie nastąpiło 'z ręki'...

Ile jeszcze ludzie będą się sugerować relacjami tekstowymi, żeby oceniać tego czy innego zawodnika?
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.06.2009, 09:19
Czyli były bramkarz Standardu, ekwadorczyk Rorys Aragon jest jednym z kandydatów (jeżeli ten wywiad jest wiarygodny..).

Gdyby przyszedł bramkarz takiej klasy, już nie trzeba byłoby się martwić że się nie sprawdzi. Tylko jedną rzeczą jest chęć pozyskania go, a drugą chęć jego przyjścia do Wisły (kontrakt.)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów