|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W AP21 trenuje syn Koniecznego, syn Bogdana Zająca (chyba) a Fabian Frankowski był dziś na rozdaniu legitymacji, ale nie jestem pewien czy trenuje w akademii, gdyż pewnie na co dzień mieszka z Frankiem w Białymstoku. Jak Franek wróci do Krakowa mieszkać to i pewnie Fabian rozpocznie treningi z AP21 w pełnym wymiarze.
A koszt miesięczny wynosi 120 zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Właśnie nie.
Nie wiem jaką oni mają umowę z J&J sport center w Skotnikach, ale oni mają rezerwację na boiska przez 4 dni w tygodniu przez 2,5 - 3 godziny. Pewnie mają ceny hurtowe, ale to i tak jakiś koszt pewnie generuje. Poza tym te 120 zł to koszt całkowity - tzn. rodzice adeptów płacą to i tylko to. Zgrupowania, stroje, mecze, turnieje, turnieje zagraniczne - wszystko ma być pokrywane z tego 120zł + sponsorzy. Nie wiem jak dzieciaki starsze, bo mój chrześniak jest 6-latkiem, one może już teraz w sierpniu wyjadą gdzieś, może turnieje, chociaż pewnie na początek blisko domu jeśli już. Dla 5- i 6-latków nie są organizowane turnieje, więc oni sobie na razie tylko trenują. Aha - i maj był gratis, żeby rodzice i przede wszystkim dzieciaki zorientowali się, czy chcą uczęszczać. Na razie jedyny koszt to 120zł za czerwiec. W lipcu treningów nie będzie, więc i opłaty pewnie też. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zarobkowo? Popatrz, 2 razy trening w tygodniu po 1,5h. Miesięcznie wychodzi 8 treningów, czyli cena jednego treningu wynosi 15 zł. Ponadto w cenie są jak już pisał siuśmajtek różne wyjazdy obozy. Dodatkowo od września w tej kwocie ma byc basen. Obiekt też muszą wynając a cena wynajmu jednego boiska jest wysoka. Więc bardziej jest to hobby jak mówi Franek niż jakiś poważny zarobek.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|