|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
anonim i to jest wlasnie ten najwiekszy i jedyny minus
jak zawsze bierzemy zawodnikow nieznanych i w ciemno ;P![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Co do Bednarza pełna zgoda - jeżeli Słowak okarze się niewypałem "Łysego" u nas nie będzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Marcelo tez byl anonimem i wiemy jaka jest teraz jego pozycja w klubie, wiec nie skreslajcie wszystkich na dzien dobry ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bozok przynajmniej grał regulrnie na Słowacji więc to mniejszy anonim od Beto na przykład...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Przece\ież wy jesteście popier**leni. Czy ktoś z was widział jak on gra? To się nie wypowiadajcie! Zaczekajcie z ocenami aż zobaczycie jak on gra! Jak będzie źle to i ja go zbesztam. Ale czy raz w życiu nie można założyć że jednak będzie dobrze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
mowisz ze nie gra w słabej ( no nie powiedział by m tak do konac ze sa az tacy słabi ) reprezentacji Słowacji... to dam Ci taki przykład Piotr Brożek nie gra wcale w reprezentacji ( nie mowie o pojedynczym wygbryku) i co to mamy moeic teraz ze jest On słaby ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
no dobra... jest ten Bozok, to pewnie Leandro odpada
ladnie Bednarz zachowal to w tajemnicy, to sie mi podoba, takie niespodzianki co oznacza transfer Bozoka? dla mnie to, ze Cupial daje kase na kupowanie zawodnikow i kontrakty dla nich, bedzie dobrze!![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja som za nech idu vsetci do p1ce aspon nebudu robit tu bordel a viac nekomentujem
wypowiedz jakiegos usera spod artykułu na stronce profutbal.sk jak ją rozumiecie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jedyne czego się obawiam po obejrzeniu skrótów i przyjrzeniu się sylwetce Bozoka, to czy wytrzyma u nas fizycznie.
W Polsce gra się ostrzej, bardziej kontaktowo niż u naszych południowych sąsiadów z tego co wiem, i mam nadzieję że facet się do tego dostosuje. Jak trochę czasu z Małym spędzi powinien się podciagnąć .![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bozok pewnie gra na poziomie ćwielonga, tyle ze jest typowym lewym pomocnikiem,duzo nie bedzie zarabbial
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Bozok to raczej nie bedzie jakaś gwiazda ale można liczyć że solidny grajek, to takie typowanie w ciemno
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 15.06.2009 o godz. 20:30.
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
te 400k widziales gdzies na oficjalnej stronie klubu czy na stronie jakiegos szmatlawca? dziekuje.. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to sie mówi pożyjemy zobaczymy...
Na razie może ciszyć to że jednak kogoś sprowadzimy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
skąd wiecie ze daje 400 tys euro za Bozoka...
dla mnie to kwota z kosmosu wymyslona przez pismakow...max co za niego moze dac Bednarz to 100-150 k Euro nic wiecej... trzeba poczekac do jutro zobaczymy czy przyjedzie...na badania... ciekawe czy Bednarz juz sie udal do Gliwic na rozmowy zwiazane z Kasprzikiem i Glikiem... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
dla mnie to nie jest żaden wyznacznik. Wydaje mi się że może to być niezły transfer. Jest dynamiczny niewątpliwe, a to jest najważnejsze na skrzydle...trzeba wiatr robić. Szczot też nie gra w kadrze, a wielu z forumowiczów widziało w nim ewentualne wzmocnienie. Myśle że Bozok może być takim tańszym Szczotem. Ale z ocenami musimy się wstrzymać, najpierw do samego sfinalizowania transferu, a potem do potencjalnych pierwszych występów Słowaka. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Chyba, że na siłę Diaza czy Ćwielonga ale to nie będzie to, bo Diaz dobrze się uzupełnia w środku z Sobolem, a Ćwielong to dobry zmiennik na zmęczonego przeciwnika, tak około 70 minuty. Pamiętajmy też, że Garguła w Bełchatowie często grywał na lewej stronie i miał za zadanie schodzić do środka, moim zdaniem Skorża też będzie dążył do podobnego schematu. W końcu Diaz na lewej stronie gra całkiem w porządku, mógłby się więc z Łukaszem wymieniać pozycjami w trakcie meczu - pewnie byłoby to ciekawe rozwiązanie. Oby Skorża miał jak najwięcej takich "problemów". Udowodnił już nie raz, że świetnie znajduje piłkarzom pozycje na boisku (Diaz, Piotr Brożek, Małecki). |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mic,nie napisałem bynajmniej,że Bozok to jakiś ogórek.Ktoś się może wpasować w otoczenie jako np.szare tło,ale zespołu nie POCIĄGNIE.Bez skrzydłowych wyrastających znacznie ponad polską ligową normę nie ma szans na pucharowe sukcesy.W tym sensie Bozok nie będzie nigdy >spiritus movens< Wisły.Ligę słowacką czasem oglądam-tak na marginesie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
eot
Ostatnio edytowane przez HEDu : 15.06.2009 o godz. 20:54.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wedlug tego portalu to 95 % piłkarzom z ligi słowackiej kończy sie kontrakt nawet najlepszemu Milinkovicovi
wiec to gów... źródło następny raz zanim zaczniesz cos pisać to sie zastanów jakie 400 tys euro?, jaki koniec kontraktu ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to "wzmacniamy" się. Liga mistrzów stoi otworem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Też tak uważam, po tylu nieudanych transferach w ostatniej dekadzie (wystarczy zerknąć choć pobieżnie na artykuł ze strony głównej wislakrakow.com) każdą złotówkę przed wydaniem ogląda się u nas bardzo dokładnie. Podejrzewam, że gdyby kontrakt Bożoka kończył się za pół roku, a Bednarz chciałby wyłożyć za niego teraz 400 tys euro to Cupiał wezwałby go do siebie na dywanik i osobiście oznajmił, że chyba oszalał i może szukać nowej pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie jestem do niego uprzedzony ani nie przekreślam jego szans, ale jeśli będzie grał tyle co Jirsak to będzie bardzo dobrze. Zawsze po odejściu dobrego piłakrza, pprzychodził do nas znacznie gorszy. Kosa>Zieniu>Bożok
Każdego dzieli różnica klas. No ale cóż jest młody, ciężką pracą i ambicją można osiągnąć wiele. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja chciałbym żeby Wisła wzmacniała się polskimi zawodnikami zaraz się stanie tak że będziemy mieli więcej obcokrajowców niż naszych piłkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Malkowski tanszy a nie wiem czy nie lepszy.Pewnie podobny poziom. Poza tym nie wiem ale wydaje mi sie ze tej klasy graza w tym wieku to mozna za darmo znalezc.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|