|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Proszę o wpisanie pod nickiem zamiast Senior member akronim "ACAB" jeśli jest taka możliwość ....
Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo "organizatorzy wielkiej nagonki" w ostatnich dniach rzadziej wchodzili na forum.
Poza tym tych ogłoszeń jest jednak mimo wszystko nieco mniej niż na Legii. Trochę sobie w moderatorskim gronie rozmawiamy na ten temat, jak dojdziemy do ostatecznego wniosku, to wejdzie w życie. Może jeszcze pójdą bany Nie kolego, żenadą jest kupczenie biletami. O jednym mogę teraz zapewnić: jak ktoś z grupy "kupię bilet" zacznie mi płakać na priva, że go oszukali, że koniki się do niego zgłaszają itd.., to ma bana do końca istnienia tego forum. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wygląda na to, że się nie da. Jeszcze przeglądnę odpowiednie opcje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego mic zluzuj z tonem bo prezentujesz jakas dziwna zyczeniowo-oskarzycielska postawe " jestem uzutkownik forum i mi sie wszystko nalezy, a moderatorzy sa po to zeby mnie draznic". Po pierwsze nie masz prawa bez powodu odnosic sie do innych userow i modow takim tonem, a po drugie nic w ten sposob nie osiagniesz.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
orzeu: ton ? na forum ? moze jeszcze zle miny robie jak pisze ? Poza tym, jak ktos zadal pytanie w temacie "pytania do moderatorow" to w dobrym guscie jest odpowiedziec na nie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kiedy? Na forum w tej wersji? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W dobrym guscie to na pewno byl post nr 5065 z tego tematu.
Zdaj sobie sprawe z tego ze jestes upierdliwy i nikt nie ma tu wobec Ciebie zadnuch zobowiazan, a pomimo tego odpowiada i tlumaczy poswiecajac na to spolecznie swoj wolny czas. Docen to i wyluzuj albo szukaj dziury w calym bez powodu dalej.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 26.05.2009 o godz. 21:10.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Na starym forum
wolfy: tak, chociaz nie zawodowo. Chcesz podyskutowac ? Zapraszam na priv. Te " " po raz kolejny pokazuja Twoj poziomorzeu: ale ja nie wymagam aby ktokolwiek odpisywal natychmiast na moje pytania. Pytanie bylo dwa dni, zakladam ze kazdy lub wiekszosc moderatorow je przeczytala, ale skoro odpowiedzi sa dla Ciebie tak meczace to przepraszam. BTW, wlasnie Ty teraz szukasz dziury w calym, atakujac tak mnie bez powodu.
Ostatnio edytowane przez mic : 26.05.2009 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Programista? ![]() EDIT: A ja jestem programistą zawodowo, mam wykształcenie i kwalifikacje w tym kierunku. Wystarczające, żeby zareagować tak, jak zareagowałem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.05.2009 o godz. 21:14.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I to kończy temat. vBulletin oddziela grupy użytkowników (do których przypisywane są uprawnienia, np do zakładania tematów) od tzw. tytułów użytkowników (Junior Member, Member, Senior Member) uzależnionych od ilości napisanych postów. A ręcznie na pewno nie będziemy każdemu włączać tą opcję.
Chyba, że czegoś nie widzę, co może się zdarzyć, zważywszy że panel adm. podzielony jest na 27 kategorii (z których każda ma po kilka linków). Nie wiem, może jak dopiszę ze 2-3 linijki, to ta opcja się pojawi... |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lol gdybym "atakowal" to napisalbym cos zupelnie innego. Zreszta na forum nie atakowalem nikogo od bardzo dawna.
To co w 5065 mozna napisac na sto sposobow, wybrales wersje upierdliwca i jeszcze jestes zdziwiony ze komus sie to srwdnio spodobalo. Mozna i tak heh ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ok, masz racje. Moze troche inaczej powinienem to napisac. Reszte napisalem Ci na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Moją intencją było tylko uzyskanie informacji na temat biletów na Legię i tamtej akcji, a nie jakaś zemsta na tych, którzy teraz chcą kupić/sprzedać bilet. Osobiście jestem zwolennikiem teorii o wolnym przepływie dóbr (także biletów, także na tym forum).(Mogę jeszcze zrozumieć banowanie za zakładanie nowych tematów i nabijanie postów, ale nie jak ktoś grzecznie zapyta, w odpowiednim miejscu o możliwość zakupu/sprzedaży biletu). Dziękuję, do widzenia.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dużo jeszcze dzisiaj takich będzie... ? |
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...83&postcount=1 http://www.wislakrakow.com/forum/sho...387#post735387 ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylu junior memberów jeszcze nigdy nie widziałem............ dramat...
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
piszę pytanie w imieniu kolegi, który dostał bana
![]() podobno napisał: "sprzedam wejście na mecz ze Śląskiem na sektor E z karnetu" w :Sprzedam, kupię, zamienię ... bilety, karnety, akcesoria kibica. Jego pytanie: "dlaczego ja otrzymałem bana a inne osoby piszące o sprzedaży biletów nie otrzymały" Jego login: Kaleta1906 mam nadzieję że nie dostanę bana za to pytanie ![]() ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=1922
Znowu się zara zacznie kto gdzie na jakim osiedlu panuje! ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
witam szanownych modow. prosze nie usuwajcie mojego konta. tak jak bylo w przypadku poprzednich. teraz chcialbym wyjasnic pewna rzecz. zazucono mi ze posiadalem 5 kont na tym forum. a to jest nie prawda. mialem jedno konto ktore nie zostalo aktualizowane do konca. nie wiedzialem co zrobic to zalozylem sobie drugie konto na ktore zostal nalozony ban za oferte sprzedazy wejscia na Legie odrazu zaznaczam ze wejscie bylo na karnet a nie na bilet. zaraz po zbanowaniu tamtego konta zalozylem nowe ale juz bez zamiaru sprzedazy. loguje sie a tu zonk. konto zbanowane. powod byl taki ze kolejne konto na moje IP. wiec teraz prosze modow aby nie usuwali mojego konta
za zamieszanie wynikajace z mojej osoby przepraszam![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
jak mu się chce, tego to ja nie rozumiem
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=47747 ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=6463 - chyba ktoś tu żeruje na braciach po szalu - data rejestracji na forum 04.09 :|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
co oznacza rubryka "poleceni" w profilu użytkownika?
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Przy wejsciu na niektore tematy wywala mi cos takiego:
http://i41.tinypic.com/110ksk3.jpg OCB ? Moge wejsc "na temat" tylko poprzez link z ostatnim napisanym postem |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|