The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
keinam1wrocław
Junior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 23:53. 30.05.2009 Przyjazd Z Wrocławia
witam braci z krakowa,wybieram się wraz z żonką i synkiem oraz ze znajomym z rodzinką swiętowac razem z Wami mistrzostwo Polski 30.05.2009r.,bilety mam zakupione i juz sie doczekac nie mogę na spotkanie z Wami!
Mam pytanko dotyczące w miarę tanich noclegów nie daleko stadionu,jesli ktos cos wie to proszę o info na forum lub emaila [email protected]
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
maniek-twierdza wrocław.
Odpowiedz cytując
Partition
Member

Od: 03.2008

Stary 24.05.2009, 00:00
Cytat:
Mam pytanko dotyczące w miarę tanich noclegów nie daleko stadionu,jesli ktos cos wie to proszę o info na forum lub emaila [email protected]
Cześć.
http://www.taniehostele.pl/index.php...pl&menu=cennik

Może to cię zadowoli.
pzdr.
Odpowiedz cytując
keinam1wrocław
Junior Member

Stary 24.05.2009, 00:02
czy to jest gdzies nie daleko stadionu?
Odpowiedz cytując
Partition
Member

Od: 03.2008

Stary 24.05.2009, 00:03
Tak. To jest zaraz przy stadionie. z 500, może 600 metrów.
Odpowiedz cytując
keinam1wrocław
Junior Member

Stary 24.05.2009, 00:03
chodzi mi o ulice Tokarskiego-czy jest nie daleko stadionu?
Odpowiedz cytując
keinam1wrocław
Junior Member

Stary 24.05.2009, 00:07
c.d: czym najlepiej się dostac z dworca na stadion?,komunikacja -jakie autobusy,tramwaje itd
Odpowiedz cytując
keinam1wrocław
Junior Member

Stary 24.05.2009, 00:09
...Zgóry wszystkim dziękuje za jakiekolwiek info na temat dojazdu do stadionu z Dworca,noclegi w poblizu itd.
Pozdrawiam i czekam na posty.
Odpowiedz cytując
Silvestro
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 24.05.2009, 00:17
Nie jest daleko. Zaraz zaczyna się ulica Reymonta, przy której jest stadion.

http://www.krakowlife.pl/mapa_krakow.php

Z dworca na stadion tramwajem nr 15 z ulicy Lubicz.

Na mapce powyżej masz też przycisk tanie noclegi. Blisko stadionu są te przy Aleji Mickiewicza. Jak klikniesz na balonik to wyświetli Ci się adres i cena. Stąd na stadion dostaniesz się spacerkiem.
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 24.05.2009 o godz. 00:24.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.05.2009, 00:20
Witaj Bracie!

Ulica Tokarskiego znajduje się 4 przecznice od naszego stadionu.

http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=krak%F3w%2C+reymonta&loc2=Krak%F3w %2C+tokarskiego&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=&x =48&y=11

Stadion znajduje się mniej/więcej w połowie zaznaczonej trasy i zarazem w mniej/więcej połowie długości ulicy Reymonta.

DOJAZD

Z dworca głównego najłatwiej przedostać się w okolice stadionu tramwajem numer 15. Jak wspomniał kolega powyżej, z przystanku "Lubicz". Należy wysiąść na przystanku "Reymana (NŻ)", ale to problemu nie sprawi albowiem stadion będzie doskonale widoczny

Rozkład jazdy tramwaju numer 15, przystanek "Lubicz"

NOCLEG

Jeden z kolegów wyżej poddał propozycję noclegu w hostelu przy Miasteczku Studenckim Akademii Górniczo Hutniczej (tuż obok stadionu). Myślę że ta propozycja jest bardzo sensowna, nie mniej jednak jutro postaram się znaleźć jakieś alternatywy i zamieszczę je tutaj. Notabene ulica Rostafińskiego przy której znajduje się hostel AGH jest bliżej stadionu niż ulica Tokarskiego Zerknij na podaną przeze mnie powyżej mapkę.

ŚLĄSK & WISŁA
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 24.05.2009 o godz. 00:32.

Odpowiedz cytując
Stawiszyn TS
Junior Member

Stary 24.05.2009, 18:42
Kurcze a ten hotel jest czynny cały rok?Bo jestem z Wielkopolski i też nocleg mi potrzebny
Odpowiedz cytując
Stawiszyn TS
Junior Member

Stary 24.05.2009, 18:45
Proszę o jakieś informacje na o jakiś hotelach czy o schroniskach blisko stadionu
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.05.2009, 19:27
Stawiszyn TS napisał(a):Wyświetl post
Proszę o jakieś informacje na o jakiś hotelach czy o schroniskach blisko stadionu
Najlepiej wybrac hotel lub hostel po między stadionem a Rynkiem gdzie po tradycyjnym marszu bedzie druga częśc świętowania mistrzostwa wszystko włącznie z recenzjami miejsc noclegowych zajdziesz na Google

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 24.05.2009, 19:36
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej wybrac hotel lub hostel po między stadionem a Rynkiem gdzie po tradycyjnym marszu bedzie druga częśc świętowania mistrzostwa wszystko włącznie z recenzjami miejsc noclegowych zajdziesz na Google
Przyjacielu, gdyby Brat nie potrzebował pomocy to by nie pytał

Niestety ale dzisiaj nie miałem zbyt wiele czasu aby znaleźć jakieś dobre miejsce na nocleg dla Was. Ale spokojnie, mamy jeszcze trochę czasu

Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 24.05.2009, 19:41
z dworca, a dokładniej z przed galerii krakowskiej możesz także podjechać autobusem 179. wysiadasz na przystanku agh i stamtąd już spacerkiem ulicą Reymonta
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.05.2009, 20:21
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Przyjacielu, gdyby Brat nie potrzebował pomocy to by nie pytał

Niestety ale dzisiaj nie miałem zbyt wiele czasu aby znaleźć jakieś dobre miejsce na nocleg dla Was. Ale spokojnie, mamy jeszcze trochę czasu
Kolego z karaibów czy to nie jest porada by umiejcowic się z noclegiem w połowie dystansu dzielącego stadion od Rynku nie bo odbieram to jak miałbyś coś mi do zarzucenia więc jaśniej albo daruj sobie i nie rób z ludzi przyjezdnych jakichś analfabetów internetowych bo wpisac dwa słowa w wyszukiwarce raczej potrafią http://www.google.pl/search?sourceid...le+krak%c3%b3w

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
pawlos33
Member

Od: 01.2009

Stary 24.05.2009, 20:37
Tyle że, jak zdecydujesz się jechac 15, to raczej bez afiszu z barwami... Żydki nie śpią, zwłaszcza u siebie...
Odpowiedz cytując
Stawiszyn TS
Junior Member

Stary 24.05.2009, 20:43
Proszę was o pomoc jesteście ludzmi z Krakowa więc wiecie jaki hostel najlepiej wybrać.Dajcie mi jutro jakieś najkorzystniejsze i najbliżej stadionu pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 24.05.2009, 21:09
'...wybieram się wraz z żonką i synkiem oraz ze znajomym z rodzinką swiętowac razem z Wami mistrzostwo Polski 30.05.2009r.,bilety mam zakupione i juz sie doczekac nie mogę na spotkanie z Wami!...' Jak to się miło czyta, że są jeszcze ludzie którzy potrafią wziąć żonę, synka i znajomych i przyjechać do Krakowa. Więcej takich wyjazdów! A jakis nocleg na pewno znajdziesz i wygodny i tani a i na R22 będziesz miał blisko. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 24.05.2009, 21:23
http://www.hostelyellow.com/oplaty.html - od stadionu dosłownie 10 minut max
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Stary 24.05.2009, 21:33
http://www.trzykafki.pl/tani_hotel.htm?s=2 -hostel jakies 10 minut od stadionu, de facto nalezy przejsc tylko Reymonta, od Rynku Gl zas jakies 5 minut.
http://www.ptsm.org.pl/ - schronisko przy ul. Oleandry- pieszo ok 5 minut na stadion, ewentualnie dla b.leniwych 1 przystanek tramwajem.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 24.05.2009, 21:46
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Kolego z karaibów czy to nie jest porada by umiejcowic się z noclegiem w połowie dystansu dzielącego stadion od Rynku nie bo odbieram to jak miałbyś coś mi do zarzucenia więc jaśniej albo daruj sobie i nie rób z ludzi przyjezdnych jakichś analfabetów internetowych bo wpisac dwa słowa w wyszukiwarce raczej potrafią http://www.google.pl/search?sourceid...le+krak%c3%b3w
Ależ ja w żadnym wypadku nie robię tak jak napisałeś! Źle mnie zrozumiałeś. Po prostu wydaje mi się że nam zdecydowanie łatwiej jest doradzić i pomóc, ponieważ mieszkamy w tym mieście i znamy je doskonale. Nie chce z Tobą przecież walczyć, Przyjacielu.

Odpowiedz cytując
keinam1wrocław
Junior Member

Stary 25.05.2009, 09:12
..hehe Bracia nie kłócic się...co do transporu to nie wiem jescze jak bedzie,czy bede jechał pociągiem wraz z "Szlachtą" czy autkiem...napewno spora grupa bedzie jechała pociągiem..czy jakies wiadomosci macie na temat odbioru z dworca "kraka" przez Braci, czyli przez Was?...chodzi o przywitanie oczywiscie..
Odpowiedz cytując
keinam1wrocław
Junior Member

Stary 25.05.2009, 09:25
ŚlĄsk.ŚlĄsk,wks...mistrz,mistrz Nasz Ts!!!
Odpowiedz cytując
Silvestro
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 25.05.2009, 22:50
Hostel Premium
ul. Pomorska 2

od 55 PLN za os. w pok.2 os

Aladdin Apartments
Pl. Sikorskiego 11/1

od 59 PLN za osobę

Max Apartament
ul. Bytomska 21A/9

od 40 PLN za osobę

Mamas Hostel
ul. Bracka 4

od 50 PLN za osobę

Janexim Pokoje Krakowskie
ul. Karmelicka 11/4

od 50 PLN za osobę

A najprościej naprawdę jest szukać przez internet, bo można zapytać o wolne miejsca, czy tez zarezerwować pokój.
Odpowiedz cytując
bieniu22l
Junior Member

Stary 26.05.2009, 15:12
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!! Pozdrowienia z Wrocławia!! jeszcze tylko 4 dni i jesteśmy!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów