|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Cytat:
i co znaczy powinny być przeznaczone, a niby dlaczego? chwila, stałeś w kolejce i nie dostałeś biletu na A lub B?
Ostatnio edytowane przez PvD : 25.05.2009 o godz. 21:36.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ej mam pytanie ile jest KK a ile biletów ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
kupię dwa bilety, obojętne który sektor, priv, gg:9675254
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jestem w stanie za 2 bilety na ten sam sektor zaplacic w okolicach 150pln pisac na priva
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Odkupie bilet na obojętnie jaki sektor! Pisać na PW! GG: 316643
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Widze że tutaj żadnego handlarza biletów nie znajdę jutro na RR22 trzeba się wybrać i szukać koników! myślicie że będą?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kupie 2 bilety dowolny sektor byle ten sam gg:1429115 |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś coś o biletach dla PZPN-u i Ekstraklasy?podobno wzieli tyś. na trybunę E!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Odkupię 3. bilety na sobotnie spotkanie - bardzo mi zależy. Chciałbym wciągnąć w klimaty kibicowskie osoby, które jeszcze na Reymonta nie były. Zabawa na trybunach zapowiada się świetnie, na boisku walka o MP, więc i czas na przyprowadzenie na Wisłę nowych twarzy uważam, że bardzo dobry. W związku z tym, że mam zamiar zabrać na mecz "żółtodziobów" najlepiej by były to wejściówki na A lub B, ew. E - choć i na skraju D pewnie gdzieś się uda ich upchnąć.
![]() (Proszę o kontakt na priv.) P! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
W zeszłym tygodniu już ktoś na Allegro miał 50 biletów i krzyczał po 100zeta tak więc myślę że co najmniej drugie tyle bo inaczej nic nie kupisz. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
gdyby ktoś miał na zbyciu 3 bilety najlepiej na jedną trybunę to chętnie zakupię gg 6804246
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wolac mogli nawet po 500 kwestia tego czy ktos je kupil. jak ktos ma konkret niech pisze na priva jestem w stanie sie dogadac byle to bylo rozsadne.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ciekawe, że 30 minut przed zamknięciem WŚ było kilkaset biletów, a informację o braku biletów podali dopiero o 20:41. Tak duża ilość posiadanych kart kibiców też wydaje się być wątpliwa. Mogli napisać oficjalnie ile faktycznie jest biletów dostępnych w kasach dla zwykłych kibiców.
![]()
WIERNOŚĆ NA WIEKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ponawiam...
Mam siedem karnetów na E chcę je wymienić na bilety na B . Bezgotówkowo. Zainteresowanych zapraszam na priv. Interesuje mnie TYLKO I WYŁĄCZNIE wymiana, ŻADNYCH sprzedaży, handlów i innych "geszefcików" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A biletów akurat nie mam, póki co próbuję je zdobyć - więc na chwilę obecną przynajmniej, nikomu miejsca nie "zajmuję"... P! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
****a teraz sie wszyscy obudzili... a gdzie byliscie na poprzednich meczach? Byly fajne kibicowsko mecze a komplet byl tylko raz. Meczów bylo od zajebania, pucharowe nie drogie bilety po 3 dychy na lige a teraz nagle sobie wymysili fety zajawianie nowych kibiców... mozna bylo wczesniej jak byly sektory puste a nie jak braci przyjeżdza 2 kola a pelno ludzi co chodzą zawsze nie mogą byc na meczu przez pseudo-sezonowców. Łazić na mecze cały czas a koleżków zajawiajcie sobie w meczach gdzie trzeba wypełnic miejsca.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
Junior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Kupię bilet na A za 60-70zł kom : 723894865 gg: 9555130 (dzwonić pisać o każdej porze)
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mic : 25.05.2009 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z pogrubionym zdaniem się akurat zgadzam. P!
Ostatnio edytowane przez enzo : 25.05.2009 o godz. 22:27.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Radość że Wisła idzie na mistrza, ale gdyby tak walczyła o utrzymanie to by do soboty dało się kupić bilety. I stadion byłby pełen prawdziwych kibiców a nie Januszów.
Ostatnio edytowane przez IndykTSW : 25.05.2009 o godz. 23:53.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
wg mnie powinni przed każdym meczem pisać ile przeznaczają biletów na poszczególny sektor. Przed meczem z Legią stałem w tym samym miejscu co dzisiaj. Wtedy nie było ograniczenia co do kupowanych biletów i niektórzy wychodzili z plikami 10-15 biletów a bilet ne E można było kupić spokojnie. Dzisiaj kiedy można było kupować tylko na kartę kibica biletów na E brakło po ok 50 min, gdzie do środka weszło może ok 150 osób (to tak max)
Ktoś powie że po raz kolejny narzekam, mimo że mam bilet. Niestety z dystrybucja biletów nie jest w porządku. Tak jest w przypadku biletów do FC oraz do zwykłych kibiców |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Mimo wszystko - ten mecz jest dowodem na to, że stadion 20-tysięczny okazałby się zbyt mały. Śmiem twierdzić, że w obecnej chwili na mecz przyszłoby i 33 tysiące. I co gorsza i to mogłoby być za mało biletów. Szkoda, że są 3-4 takie mecze w roku. (Legia, Lech, Cracovia + dodatkowo feta) Mam nadzieję, że w sezonie 2010/11 ceny biletów/karnetów zostaną tak wyważone i w taki sposób rozprowadzane, że każdy znajdzie się na sektorze jemu do tego przeznaczonym. Fanatyk na D, kibic lubiący się włączyć w doping na C i E, a Janusze, rodzice z dziećmi, sponsorzy, działacze i inne mniej i bardziej ważne osobistości na A, B i loży.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 25.05.2009 o godz. 22:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez re_set : 25.05.2009 o godz. 22:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Zamiast doszukiwać się spisku, proponujemy wyrobić sobie karty kibica ;-) Pozdrawiamy, Biuro Prasowe Wisły ![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja osobiście mam nadzieję że będzie od przyszłego roku sprzedaż online. Przykłdowo jest taki mecz jak teraz i przykładowy Wiślak mieszkający od Krakowa powiedzmy ponad 50km ma karte kibica czy jej nie ma(nieważne) ma problem z kupieniem biletu, czasowy i finansowy(koszt podróży po bilet), no ale zawsze może mieć karnet, tylko problem sie pojawia jak chce zrobić niespodzianke znajomym i wziąść ich na mecz :/
Chyba bardziej sie ucieszy jak je dostanie pocztą do domu, lub odbierze wcześniej kupione przed meczem, a narazie musi braći wolne by stać w kolejce po bilety. Jeszcze gorzej jak ich nie dostanie.
Ostatnio edytowane przez Strzala : 25.05.2009 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dokładnie wpisujesz numer karty kibica i wybierasz sobie miejsce na stadionie. Ach marzenia
Oby nie tak odlegle |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
****a mać. Kolega przez jebane korki nie dojechał dzisiaj na czas miał jechać jutro z samego rana po bilet a tu takie info. Jak na złość akurat w tym roku nie mam karnetu... Mam nadzieję że może coś się jeszcze przez noc zmieni sam nei wiem co ale może jednak:/
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|