The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2009, 19:27
Stawiszyn TS napisał(a):Wyświetl post
Proszę o jakieś informacje na o jakiś hotelach czy o schroniskach blisko stadionu
Najlepiej wybrac hotel lub hostel po między stadionem a Rynkiem gdzie po tradycyjnym marszu bedzie druga częśc świętowania mistrzostwa wszystko włącznie z recenzjami miejsc noclegowych zajdziesz na Google

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.05.2009, 19:36
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej wybrac hotel lub hostel po między stadionem a Rynkiem gdzie po tradycyjnym marszu bedzie druga częśc świętowania mistrzostwa wszystko włącznie z recenzjami miejsc noclegowych zajdziesz na Google
Przyjacielu, gdyby Brat nie potrzebował pomocy to by nie pytał

Niestety ale dzisiaj nie miałem zbyt wiele czasu aby znaleźć jakieś dobre miejsce na nocleg dla Was. Ale spokojnie, mamy jeszcze trochę czasu

Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.05.2009, 20:21
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Przyjacielu, gdyby Brat nie potrzebował pomocy to by nie pytał

Niestety ale dzisiaj nie miałem zbyt wiele czasu aby znaleźć jakieś dobre miejsce na nocleg dla Was. Ale spokojnie, mamy jeszcze trochę czasu
Kolego z karaibów czy to nie jest porada by umiejcowic się z noclegiem w połowie dystansu dzielącego stadion od Rynku nie bo odbieram to jak miałbyś coś mi do zarzucenia więc jaśniej albo daruj sobie i nie rób z ludzi przyjezdnych jakichś analfabetów internetowych bo wpisac dwa słowa w wyszukiwarce raczej potrafią http://www.google.pl/search?sourceid...le+krak%c3%b3w

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.05.2009, 21:46
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Kolego z karaibów czy to nie jest porada by umiejcowic się z noclegiem w połowie dystansu dzielącego stadion od Rynku nie bo odbieram to jak miałbyś coś mi do zarzucenia więc jaśniej albo daruj sobie i nie rób z ludzi przyjezdnych jakichś analfabetów internetowych bo wpisac dwa słowa w wyszukiwarce raczej potrafią http://www.google.pl/search?sourceid...le+krak%c3%b3w
Ależ ja w żadnym wypadku nie robię tak jak napisałeś! Źle mnie zrozumiałeś. Po prostu wydaje mi się że nam zdecydowanie łatwiej jest doradzić i pomóc, ponieważ mieszkamy w tym mieście i znamy je doskonale. Nie chce z Tobą przecież walczyć, Przyjacielu.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów