|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Lobo wporządku chlop,czasami zamiast gwizdow nasi niektorzy "kibice" mogli by mu zaklaskać na na otuche ,ale co tam lepiej wygwizadac swojego. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po tym wywiadze za psioczenie na Łobo bez powodu i robienie z niego kozła ofiarnego powinny być dłuuugie bany.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie moje zoo, nie moje małpy. Tylko trochę przykro. Koniec offtopa. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie. Bany są tylko za wyzwiska, nie za krytykę - uzasadnioną czy nie. Nikt nie dostał za Brożka i Zieńczuka, nikt za Pawełka, to za Łobodzińskiego ( przy zachowaniu minimum kultury ) też banów nie będzie. Mnie również wiele postów ( szczególnie w meczowym ) się nie podoba, ale nie można przesadzać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.05.2009 o godz. 16:35.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A orientuje się ktoś co tam u Gołego ? Bo myślę że już najwyższa pora na powrót do profesjonalnej piłki.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
--- Czy SKWK szukuje jakies spotkania z pilkarzami/trenerami w najblizszym czasie, tj po zakonczeniu rozgrywek ?
Ostatnio edytowane przez mic : 20.05.2009 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
--- Poza tym (taka ciekawostka), jest też dziś wysyp urodzin znanych bramkarzy - odpowiednio Casillasa, Cecha i Leo Franco. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
no to ja sie boje. Skoro Peter ma byc podstawowym zawodnikiem, to zapomnijmy o jakiejkolwiek ofensywie z prawej strony, akcjach uskrzydlających itd. Golym okiem widac ze idziemy najmniejszym kosztem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skądże znowu. Singlar wcale nie gra na obieg i nie angażuje się w akcje ofensywne. W ogóle.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
raz od wielkiego dzwona
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Polecam obejrzec chociaz ostatni mecz z Legia czy ŁKS |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A gola w lidze w Poznaniu zdobył może Dawidowski? ; D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Fajnie że Singlar zostaje - jeden kłopot z głowy.Wolałbym Baszcza ale nie powinno być źle.
Fakt że Słowak rzadko udziela się w ofensywie ale wydaje mi się że nie rzadziej niż Baszczu, a jest to spowodowane taktyką.Z drugiej strony Brożek też przesadnie się nie angażuje. Skorża preferuje ostrożny styl gry a może bardziej - dostosowany do zawodników jakich posiada. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Singlar akurat jest lepszy w ofensywie niż w defensywie. Jest to solidny zawodnik i chyba na tej pozycji zaraz po Baszczu i Wojtkowiaku najlepszy w lidze. No ale konkurencji w sumie nie ma żadnej ja nie widzę w Ekstraklasie poza Piotrkiem Brożkiem (który ma słabą kondycję) klasowego bocznego obrońcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
To jest Lobo jak jeszcze gral w Zaglebiu w tyle widac Chalbinskiego, ale fajna magazetke nic dziwnego ze po boisku nie biega jak sie w nocy pobawi to potem nie ma sily ![]() ,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To zdjęcie krązyło po tym forum już gruuubo ponad pół roku temu. Czasy gdy Łobo gral jeszcze w Zagłębiu Lubin
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to wiemy dlaczego łobo jest w kiepskiej formie
(żarcik |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ha ha zdjecie kultowe rzeczywiscie Lobo ma mine jakby odpływał ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wywiad z Marcelo:
11.pl rozmawia z najlepszym Brazylijczykiem Ekstraklasy http://www.11.pl/aktualnosci/11_pl_r...m_ekstraklasy/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na futbol.pl rozmowa z Gargułą i taki kwiatek:
Niekiedy ćwiczy ze mną Tomek Dawidowski, ekspert od kontuzji kolana i on mówi: „Eeee, u ciebie dobrze to wygląda”. To mnie uspokaja – mówi Łukasz. ![]() niekiedy tzn. wtedy jak mu się chce ![]()
Ostatnio edytowane przez emjot : 22.05.2009 o godz. 08:49.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Niekiedy=czasami, czyli nie zawsze.
Bo przecież Garguła nie bierze udziału w treningu pierwszego zespołu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo Dawidowski nie trenuje z I zespołem... zerwał więzadła ....
Ostatnio edytowane przez emjot : 22.05.2009 o godz. 08:56.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66...iej_pilki.html
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I potem sie dziwic ze grac im sie nie chce jak w nocy ro...li tyle kasy. Karki kase pozycza a potem wymusza ustawienie meczu i wszyscy szczesliwi oprocz kibicow
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za duzo kasy ,to sie zwoje w mózgu pie####olą. Petescu by ich poustawiał,chodzili by jak w zegarku,nieliczny gosc ktory wiedzial ze trzeba docenic to co sie ma ,ale wiedziec jak z tego korzystac.,dlatego wiedzial ze praca w fabryce gdzie ich swgo czasu zabral ma im na celu uzmyslowic ze pieniadz i to w dodatku niemaly ktory oni zarabiaja trzeba szanowac a nie trwonic w kasynach., Takiego Dawidowskiego to by przeciez na zbity pysk wywalił ,a nie tolerował jego rozrywki i brak przykladania sie do swojej pracy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 22.05.2009 o godz. 16:20.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|