The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
goly78
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2009, 21:33
****a nie przesadzacie lks nikc niegrł, tak ok. popatrzecie na pocztaek tego tematu. legia nic nie grala , z łks gra dobrze u siebie, bedzie ciezko.niewiem czy wygramy. zalozylismy ich 0:4 to teraz panika przed Lechią. ....ogarnijcie sie.....****a jak wygramy z Lechia to bedzie panika przed Śląskiem . POtem przed .........hmm bedzie spokoj na forum do losowania LM . Po losowaniu ...znowu panika........
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 17.05.2009, 21:42
goly78 napisał(a):Wyświetl post
****a nie przesadzacie lks nikc niegrł, tak ok. popatrzecie na pocztaek tego tematu. legia nic nie grala , z łks gra dobrze u siebie, bedzie ciezko.niewiem czy wygramy. zalozylismy ich 0:4 to teraz panika przed Lechią. ....ogarnijcie sie.....****a jak wygramy z Lechia to bedzie panika przed Śląskiem . POtem przed .........hmm bedzie spokoj na forum do losowania LM . Po losowaniu ...znowu panika........
Spokojnie! Wszystkim po prostu zależy aby ukochany klub zdobył mistrza! A ze każdy to robi na swój sposób to już inna para kaloszy... Ja dziś po pierwszej polowie byłem spokojny. Wchodziłem sobie na forum i śmiałem się troche z placzu ale postanowiłem że ewentualne komentowanie pozostawię sobie na zakończenie meczu.
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.05.2009, 10:26
goly78 napisał(a):Wyświetl post
hmm to teraz podaj na podstawie aktualnej rundy choc jeden argument przemawiajacy za tym, ze tak nie bedzie.
a i slowo panika jest za mocne. powiedzmy obawa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów