|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja nie mowie tu o skrajnosci ale o normalnych ludziach. Widzialem ludzi ktorym totalnie odp...lo po trzech lampkach wina, to ze ktos pije wodke nie znaczy ze gorszy. Bron Borze ja nie bronie naszych kopachy ze moga pic. Ale pujszcie do klubu czy baru nie jest rownoznaczne z chlaniem do upadlego. Napicie sie piwa czy dwoch jeszcze nikomu nie zaszkodzilo wrecz przecwnie pomaga na nerki. To ze ktorys byl widziany o 1 w nocy na miescie te o niczym nie swiadczy, moze cierpi na bezsennosc, albo lubi tak jak ja widok Krakowa noca( nie raz mi sie zdazylo z Tarnowa o 3 w nocy przyjechac na Rynek). A do pracy o 6 rano nie wstaja wiec spokojnie moga odespac, a mecz kazdy jest wazny czy jest to Odra czy Legia trzeba dac z siebie wszystko. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wczoraj też widziany Patryk w pewnym klubie w towarzystwie Wisły. Stał sobie nie szalał na parkiecie ani nie chlał..wiec ten niby "wesoły" nastrój to przesada.
Ostatnio edytowane przez MisIIek : 08.05.2009 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
hmm no ja juz sam nie wiem
![]() W sumie dla kazdego cos dobrego. Jeden sie nie napije moze lub nie pobawi przed meczem to bedzie grał słabo, drugi za to przed meczem musi sie wzorowo prowadzic zeby dobrze gral. Jednak moje zdanie jest takie ze chłopak 21 letni przed ktorym stoi wielka kariera powinien sie skupic na pilce nie na zabawach a przed takim waznym meczem, kto wie, moze najwazniejsyzm w jego karierze to powinien sobie nocne wojarze (tak to sie pisze? ) odpuscic - takie jest moje zdanie ![]() Saklak no ale kurcze zobacz na polskich pilkarzy. Nie chdozi moz eo to ze pija do upadlego ale jakos sie od tego uzalezniaja i wola sobie wypic kilka piwek niz sie skupic na zawodzie, alkohol ich rozprasza na treningach i boisku, np Grosicki, juz prawie było po chłopaku, teraz Rybus, młody chlopak w tamtym sezonie grał lepiej niz teraz, moim zdnaiem jelsi by solidnie trenował to z sezonu na sezon powinien grac lepiej a nie gasnac, z Borucem co było tez kazdy wie. Jakos kurcze u nas duzo tych balangowiczow :( Kurcze, akurat wymienilem 3 legionistow i napisałem "u nas" jeszcze wyjdzie ze Legionista jestem U nas czyli w polskiej piłce |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po pierwsze jak gość skoczy sobie wieczorem na miasto i chlapnie 2 piwka w Cieniu czy innym pubie to chyba tragedii nie ma
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To już wiadomo po co Pawełkowi kamera była
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hmm no tak, ale jesli chłopak 20 letni przebija sie do podstawowego składu czlowego zespolu w Polsce to chyba to siwadczy o tym ze cos potrafi
![]() Napewno rokował bardzo dobrze. Tylko pytanie co bedzie dalej, piłka czy zabawa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Fajny reportaż o Pawle ... http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-konie,1303518
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/2933
Ciekawy wywiad z Urbanem i Skorżą. "Ile postawiłbym pieniędzy na to, że mój zespół zostanie mistrzem? M.S.: Tyle, ile Wisła wyda na transfery po zdobyciu mistrzostwa Polski. " ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Łukasz Burliga grał dziś 17minut ostatnie u wyspiarzy
w I lidze |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Patryk Małecki do kadry ? Hmmm... napewno to świetna wiadomośc dla Małego ale żeby mu te wszesne powołanie nie zaszkodziło jak np. Zahorskiemu czy Pazdanowi którzy znacznie obniżyli loty.Pozatym wole żeby zawodnik skupił sie na grze dla Białej Gwiazdy.
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.05.2009 o godz. 08:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
niestety ale on co kolejkę gra ogony
szkoda że w Wiśle jest niedostatek pieniędzy, można było przejąć Kmitę i zrobić z niej to czym była na początku, a i nasi chłopcy mieliby większe możliwości ogrywania się, no i nie trzeba by było wypożyczać zawodników na drugi koniec Polski ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Co do Sobolewskiego - mam nadzieję, że Rada Nadzorcza nie będzie zwlekać w nieskończoność. Sobol zdecydowanie zasługuje na podwyżkę, a ile Wisełka traci bez niego widzieliśmy w niedzielę, kiedy musiał zejść z boiska po ostrym faulu na nim. Mało jest takich walczaków w polskiej lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ma strzeloną jedną bramkę, ostatnio po faulu na nim podyktowano karnego który Buśkiewicz zamienił na bramkę dzięki czemu Flota wygrała 2-1 na wyjeździe. Bury spokojnie przebije się do podstawowego składu. Raz już czy dwa nie pamiętam wyszedł w I składzie. Ale musi jeszcze minąć trochę czasu. Przede wszystkim dlatego że przeskok z MESY, której poziom jest delikatnie mówiąc taki sobie do I ligowego zespołu to... jest jednak problem... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale ja nie o jego umiejętnościach
chodziło mi raczej o sens wypożyczania go tam skoro nie dostaje szansy w pełnym wymiarze czasowym, bo z tymi wypożyczeniami to różnie bywa, jedne kluby nie boją się wystawić dla innych to takie "uzupełnienie" (stąd przybliżyłem ten fikcyjny pomysł z Kmitą ;-) ) pamiętam jak bracia Brożkowie narzekali na wypożyczenie do ŁKSu gdzieś można dostać spis młodych piłkarzy wypożyczonych do innych klubów? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
więc nie można powiedzieć że nie gra. kiedyś taka lista była na oficjalnej z tego co pamiętam to wypożyczeni są: Kubowicz do Tura Turek, Rygielski i Burliga do Floty, Łapuszek do Okocimskiego, Pidniur i Rado Artek do Stali Poniatowa, nie wiem jak jest ze Smółką i Jackiem ale chyba są wypożyczeni do Bruk Betu Nieciecza ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
asystę miał jak już coś
ale kłócić się o to nie zamierzam o Kubowiczu zupełnie zapomniałem, dzisiaj pierwszy mecz w tym roku od pierwszej minuty, a trzeci w ogóle jeszcze 4 meczy żeby pokazali co potrafią ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie ma gola Burego. tyle tylko że zaraz po zakończeniu meczu na 90 minut.pl jako zdobywca pierwszego gola widniał Bury.... coś się komuś pomyliło :( na niekorzyść Burego ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeżeli rada nadzorcza tej umowy nie zatwierdzi, to wykaże się wyjątkowa wręcz głupotą. Mniemam, że jednak w Radzie zasiadają ludzie, którzy myślą i którym na sercu leży dobro naszego klubu, a nie tylko bezsensowne oszczędzanie na zawodnikach, którzy są bezcenni .
![]()
"I don't necessarily agree with everything I think" Andrew Eldritch
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Baszczu już po operacji..Tak grzebałem w necie i prawdopodobnie operacja była przeprowadzana w tej klinice metodą LARS http://www.medpolonia.pl/home/lars
Szkoda, że nic na głównej TWSD nie ma, info znalezione na wislaportal.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co tam u Vargi słychać ?
Przydałby się taki twardo grający DP, szkoda, że chłop jest ze szkła. Ostatnio Junior mocno obniżył loty, a grę Cantoro najlepiej pozostawić bez komentarza. Potrzeba konkurencji. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może coś na temat rehabilitacji Łukasza Garguły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z tego co ostatnio czytałem, to przebiega prawidłowo. Łukasz jest pod opieką Filipa Pięty, który zajmował się także Pawłem Brożkiem przy ostatnim urazie. Więcej niestety nie wiem. Mam nadzieje, że nie powtórzyłem tylko tego, co już od dawna wiesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a wiadomo kiedy ma wrócić do treningów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html
Myślę, że na początek Borussia, to byłby dobry wybór... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
podejrzewam że byłoby dla borussi lepiej zatrudnic Brożka niż Lewandowskiego z uwagi na "rozumienie sie bez słów" z Kubą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak Łobo Małemu występ w Gdańsku uratował
http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...nsku_uratowal/ Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|