|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Guest
|
|
Naprawdę dobry mecz Juniora. Oby Sobol, Rafał i Marcelo wrócili bo to ważne ogniwa naszej drużyny, a zostały 3 ciężkie mecze. Co do Pawła Brożka fakt wykonał dużo pracy jednak od niego wymaga się trochę więcej, np lepszego przyjęcia piłki wtedy kiedy podał mu piłkę obrońca Legii. W Gliwicach też ze 3 razy źle przyjął. Ciesze się, że Mariusz Pawełek gra dobrą rundę i nie próbuje zrobić więcej niż można. Nareszcie możemy na niego liczyć. W końcu zrobił postęp w grze. Nie zawalił nam jak dotąd żadnej bramki. Obawiam że na ŁKSie bedzię bardzoooo trudno Rzeźnicy Kascelan, Hajto i cała reszta....
Ostatnio edytowane przez westersyl : 10.05.2009 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No dobrze. Ale co powiesz o tym, że piłka odskakiwała mu na 3 m albo o kiksie z drugiej połowy, kiedy grał na obronie i nie trafił w piłkę próbując ją wybić? To taka zmyłka potrzebna do upilnowania Rogera?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
W ogóle dramatyczny ten sezon, już zaczynam zbierać cytaty z okienka transferowego... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja rozumiem, że jesteście posrani ze szczęścia i w ogóle, ale żeby powiedzieć, że Małecki był najlepszy na boisku to trzeba mieć nieźle.. Małecki to była dzisiaj jedna wielka katastrofa i śmiem twierdzić, że takiego nieporadnego, chaotycznego i niedokładnego piłkarza jak Małecki dzisiaj to w tej rundzie w Wiśle nie widziałem, a jak patrzyłem na jego wrzutki i "gwiazdorzenie" to na usta cisnęło mi się "wpuścić Łobo" (nie sadziłem że to kiedyś napiszę).
Tak poza tym to gratuluję Wisełce zwycięstwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zwycięstwo ważne bo co by nie mówić ewentualna strata punktów mocno by skomplikowała sprawę. Co do meczu to tak gdzieś do 65min. Legia praktycznie nie istniała, zerowe zagrożenie z ich strony. Później niestety kontuzje 3 ważnych zawodników spowodowały że trener musiał sporo pozmieniać i drużyna się pogubiła. W dodatku groźne akcje Legi wzięły się z tego że wygrali kilka przebitek w środku pola co powodowało że wyprowadzali szybkie akcje bokami. Trochę w pierwszej połowie zagraliśmy zbyt asekurancko, gdybyśmy ich bardziej przycisnęli to pewnie wpadło by kilka bramek bo Legia się gubiła nawet bez specjalnego presingu z naszej strony.
Każdy z zawodników wniósł coś do gry tak naprawdę nikt tak bardzo się nie wyróżniał, martwią trochę kontuzję i mam nadzieje że nie będą groźne. Teraz już wszystko w naszych rękach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Fajnie fajnie fajnie, fantastyczny dzien, R22 mial niesamowite atmosfere, chcial byc tam z moj czerwony koszulka i wsparcia ze wszystkimi. Tylko Wisla i swietna robota z flagi "Jestesmy duma tego miasta"
Oraz Universidad de Chile wygral derby z Universidad Catolica oraz jeden do zera, nawet z zespolem B ![]() Aguante con todo Wisla y Bulla !!! Siguiendo al Wisla desde el fin del mundo siempre fiel a la Armia Bialej Gwiazdy !!!!![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Iwański w superekspressie
o Sobolu: – Wiślak odczuwał jakiś uraz, ale zszedł z boiska, bo przestał sobie z nami radzić i nie nadążał, kiedy przyspieszaliśmy grę – przekonywał Maciej Iwański (29 l.). ![]() IDIOTA ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To przez to ze w mlodosci 2x w tygodniu tlenil grzywke. Ma trwale uszkodzony plat czolowy i lewa polkule - a ta, jak wiemy - odpowiada m.in. za logiczne myslenie .
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Padłem. I to takie słowa wypowiadać o Radku Sobolewskim, do którego poziomu nigdy nie dojdzie... Czysta zazdrość.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|