|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zobaczymy jak Legia jutro w PP. Jak będzie dogrywka to na korzyść Wisełki. Piłkarze będą bardziej zmęczeni. Mam nadzieje na 3-2 dla Wisełki oczywiście.
pzdr z Gdańska |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mój komentarz do powyższego zdjęcia Rybusa- Aż żal patrzec na tego warszawskiego menela i tyle w temacie.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
oj panie Rybus posypią się kary. prawda jest taka ze duzo piłkarzy pali i popija piwko, ale znaczna część nie daje sie na tym złapać
ale przed tak waznym meczem balangować mając 20 lat porazka.Mam nadzieje ze spotka go za to kara i szybko padnie kondycyjnie w niedziele ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
****a, to teraz piłkarz nawet nie może się napić wieczorkiem piwa
Płaczecie jak stare baby ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
jedni powiedzą ze chlopak niszczy sobie kariere drudzy powiedzą ze korzysta z zycia,20 latek z piwem ,fajką,dziewczyną w klubie Ktos widzi cos w tym dziwnego Pozostaje to małe ale... Jako podobno pilkarz,profesjonalista powinien jednak najperw koncentrowac sie na tym co robi,a pozniej zabawa. Duzo to drugie stawia czy stawialo na pirwszym miesjcu i niezajechali daleko,ale to sie tyczy nie tylko pilkarzy lecz , praktycznie kazdego zawodu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Desperados to nie piwo, a serio jakby po meczu cos dziabnął t nic nikomu do tego, ale w środku tygodnia - no i te fajki.
Ktos porównywał Legię Okuki i Urbana. Jest pewna subtelna róznica za Dragomira chłopaki nie puchli w drugiej połowie. Ten Szul w Legii to jakiś spisek stołeczno-królewski ![]() ![]()
Młodzi Warszawiacy to szpanerzy, kochają boni em
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba przyznac Rybusowi ze ma gust,tez lubie Desperados
No coz miejmy nadzieje ze ta impreza bedzie trwac do soboty a w niedziele Rybus na kacu wyjdzie przeciwko nam ![]() A tak na powaznie to mysle ze jak od poczatku przycisniemy Legie to stworzymy sobie kilka sytuacji ktore mam nadzieje ułożą nam mecz. Tylko martwi banicja Rzezniczaka,pamietam jak go objechał Paulista w wygranym meczu 2:1 na Łazienkowskiej,Descarga bardziej doswiadczony i pewny.. ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A kto to jest ten Rybus? Zwykly chlopek roztropek, zadna gwiazda. Niech se wali w nerki i pluca bo kariere sportowa szybciej skonczy niz zaczal, taki jest slaby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
hmmm wszystko jest dla Ludzi, jak chłop dziabnie sobie Desperadosa po meczu z kumplami to nic sie nie stanie. z drugiej jednak strony trzeba zachowac umiar.
te fajki nie ładnie wygladaja ale no coz, jego wybór. ps. Desperados to piwo wlasnie dla takich leszczy jak Rybus ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja sie ciesze że nie ma Rzeźniczaka bo ostatnio grał naprawdę solidnie w defensywie, oddał też kilka groźnych strzałów. Descarga to wielka niewiadoma i przede wszystkim jest niezgrany z Astizem i Choto, więc to będzie dużym plusem przy naszych szybkich Brożku, Boguskim, Małeckim i Ćwielongu. Od początku zdecydowanie Małecki za Łobo i zastanowiłbym sie nad Jirsakiem w drugiej linii za Diaza, bo ostatnio Junior ma bardzo dużo strat w środku pola, a oglądałem drugi raz mecz z Piastem wczoraj i naprawde Tomas rozgrywał bardzo mądrze w drugiej linii. Również bardzo dobrze prezentował się Ćwielong i jest on aktualnie lepszy od Zienia, ale mimo wszystko chyba Marek od początku a Piotrek na zmęczonego Kiełbowicza.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
edit: zapomniałem, że Jrzębowski wrócił, mimo wszystko uważam że Sobol z Tomasem wspartym Boguskim daliby sobie rade.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.05.2009 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lubię takie mecze w nich poznaje się prawdziwa wartość drużyny ,bo "kopacze" już nie kalkulują tylko dają z siebie wszystko.Nie będę jakiś specjalnie odkrywczy,ale wydaje się ,że kluczem do zwycięstwa bedzię postawa II linii.
Liczę na szybką ,kombinacyjną grę i dobry presing.Mam nadzieję ,że się nie zawiodę. Boję się tylko,że Śląsk lub Lechia może być naszym grabarzem do MP. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Legia z Ruchem gra prawie w najmocniejszym składzie.
Zobaczymy jak spisze się Descarga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Slask niespecjalnie ale oni graja o pozostanie w Nowym Slasku Sklad wedlug relacji LL na mecz Ruchem Mucha Descarga Rzezniczak Kumbev Komorowski Radovic Giza Roger Borysiuk Ostrowski Rocki Czyli w sumie mocny,z tym ze cos w ataku mizernie ,ale pewnie wpusci Chinyame na druga połowke ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
1:0 Ruch no to ładny początek
Edit: A wracając do meczu w TVP. Z tego co wiem miały być 4 mecze na sezon, a jak na razie były 3 w publicznej. Chyba, że coś przeoczyłem. Jeśli macie jakieś wiadomości na ten temat to byłbym wdzięczny
Ostatnio edytowane przez swinia : 07.05.2009 o godz. 16:59.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Fakty są takie że jak Ruch będzie miał utrzymanie przed ostatnią kolejką to przyjedzie do Wawy na wycieczke , jeśli nie to będą gryźć trawę ,niezależnie od tego czy awansują dzis czy nie.A brak afrikanosa w pierwszej 11 jest chyba logiczny.Pl liga to nie angielska czy hiszpańska gdzie mogą co 3 dni sobie pykać a priorytet Legii jest jasny i jest nim niedzielny mecz. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy kartki otrzymane w Pucharze Polski liczą sie w lidze? Jesli tak to Chinayama jest zagrozony i dlatego nie gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie, nie liczą się.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ogladam Legie W PP i ten descarda czy jak mu tam,to kiepsko wypada!!Mały powinnien go zmieszac z blotem!!;] Bedzie dobrze Panowie i Panie!!!!!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
losiu2001, mecz meczowi nie rowny.. w tym meczu moga zagrac piach a z nami moze im wyjsc mecz zycia(tfu tfu) ale przy naszej normalnej grze powinnismy im walnac z 2 bramki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wiem Ze mecz meczowi nie równy,ale mówie tu o Desgardze ktory bedzie grał za Rzezniczaka!!Jest kiepski i tyle!!!A ze Legie w niedziele pojedziemy jest pewne,nawet gdyby Legia dzis grała jak Barca z Realem!!!!!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tego Descarge czy jak mu tam jeżdżą na tym skrzydle jak chcą...
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|