|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Akurat Dudu wcale zły nie był. A przynajmniej klasę lepszy od niejakiego Beto
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Podzielam wasze zdanie i czekam na jakieś konkretne ruchy transferowe ze strony Wisły. Koniec chwastów zza granicy - niech poszukają wartościowych zawodników w ligach regionalnych, niech podpują z nimi krótkotrwałe kontrakty.. Coś trzeba zmienić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wiecie może jak przebiega leczenia Łukasza Garguły?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Konkretne ruchy
macie....ma rece i nogi i na imie Pablo |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
ja nie rozumiem jak mozna pisac ze chcemy na bramke Dudka on dostanie oferte z Holandi
![]() "Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili, nie czekaj ani chwili dłużej". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=17fa7
patrzcie co GW wymyslila.... ciekawe czy to prawda.. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
I jest niewysoki ;-) Ostatnio szukali centra więc wzięli Beto.A teraz rogrywającego nam potrzeba to przyjechal na trenowanie Indianin. Ech ta polityka naszego klubu...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co do tego Pablo to zastanawiam sie czasami czym kieruje sie Bednarz przy wyborze testowanych piłkarzy ?
wg mnie jest to prawdopodobnie metoda na chybił trafił... albo po prostu zagląda w zęby... ogólnie żal ;/ |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przeciez nawet nie wiecie kto to.
To moze byc np byly pilkarz reprezentacji olimpijskiej : ) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
A skad od razu wiecie ze bedzie cienki? Moze sie okazac drugim Beto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
****a, przyjechal to niech testuja.jest mozliwosc to testowac ile sie da, w tn sposob tez mozna ustrzelic jakiegos ciekawego grajka.lepiej testowac i odsylac nize podpisywac bez testowania i plakac, ze kaleka pilki kopnac nie umie.
jak dla mnie to dobrze, ze testuja i to juz, moze to swiadczyc, ze jednak o wzmocnieniach sie mysli ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
"Jak dowiedziała się agencja ASInfo, nie imponujący warunkami fizycznymi Pablo po dwóch jednostkach treningowych zostanie odesłany do domu. Pierwotnie jego testy miały trwać nawet do końca tygodnia, szybko jednak zweryfikowano jego umiejętności, stwierdzając, że nie byłby w stanie wzmocnić naszego zespołu." tyle w temacie zagadkowego Paragwajczyka
![]() ![]()
"Czuję się Wiślakiem i zawsze nim pozostanę" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przynajmniej sobie chłop zdjęcie na peruwiańską nk zamieści, że trenował z Mistrzami Polski. Z EUROPY
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ciekawe z której budowy go ściągnęli...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chyba mi coś umknęło z tym Pablo ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No to już nie zdążysz nadrobić zaległości - pojawił się i już go nie ma
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A moze to nie był Paragwajczyk tylko Paralityk
W sumie byl za darmo,wiec wszystko jest tu mozliwe. panie Bednarz prosimy wiecej takich testów!! i jak tu zachowac powage![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W temacie transferowym tradycyjnie już im bliżej końca sezonu - ze strony władz klubu wypływają co raz to bardziej zasakakujące informacje - z jednej strony mówi się że Baszcza nie zostawi się w potrzebie a z drugiej mając wiedzę że będzie miał on rozbrat z piłką prawdopodobnie pół roczny nie słychać o wzmocnieniach nie tylko prawej strony obrony ale i lewej- na dobrą sprawę możemy zostać na przyszły sezon bez prawej strony Singlar koniec kontraktu- ciężko przypuszczać by z nimi obydwoma klub przedłużył umowy- zwłaszcza, że klasą sportową nie zwalają z nóg a w perspektywie z racji wieku trudno opierać grę zespołu na takich zawodnikach...
Co do tego co nas czeka ewidentnie mamy za słabą kadrę na puchary- a po sezonie wszystko na to wskazuje że będzie jeszcze słabsza- ktoś może się cieszyć że liga jest wyrównana ale to nie efekt podniesienia poziomu naszej kopanej a raczej słabości polskich klubów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Przecież Singlarowi nie kończy się wcale kontrakt. Z tego co pamiętam ma umowe do czerwca 2011. Nie bedę dyskutował o jego klasie ale w następnym sezonie bez prawego obrońcy napewno nie zostaniemy.
Kadrę rzeczywiście mamy za słabą na puchary i raczej nic w tym względzie się nie zmieni. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lech testował jakiś cieci z Bałkanów to było onanizowanie w temacie Ekstraklasa, my testowaliśmy jakiegoś Paragwajczyka to zaczyna się "i jak tu zachować powagę", "po co takie testy", "prosimy o więcej takich wynalazków".
znaczy Bednarz powienien zorganizować specjalnie na tą okazję konferecje prasową i powiedzieć: "panie prawnik25, proszę się nie martwić, organizujemy wzmocnienia na prawą jak i lewą stronę. W orbicie naszych zainteresowań znajdują się xxx, yyy, zzz." Przecież po takim czymś to cena za tych gości skacze pewnie dwukrotnie w górę. Od roku słysze jak bardzo słabi jesteśmy, jak mieliśmy mieć problem walczyć o puchary, przez chwile to nawet myślałem że o utrzymanie będziemy walczyć, a tutaj okazuje się że jak zwykle (poza feralnym jednym sezonem) walczymy o mistrza. Dlatego wizjonerzy już zaczynają snuć teorię o tym że za rok to już na pewno będziemy walczyć o utrzymanie bo prześpimy okienko transferowe. Tak w ogóle to ciekawe jak będzie komentowany Garguła w tym oknie. Znając to forum i niektórych bycie "wiecznie na nie" to sprawa wygląda tak: 1. Nie można zaliczyć Garguły do okienka zimowego bo przyjdzie do nas dopiero na jesień. 2. Nie można zaliczyć Garguły do okienko letniego bo był już załatwiony w zimię. Ogólnie będzie chodziło tylko o to by pokazać że Bednarz nic nie robi.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 07.05.2009 o godz. 08:08.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A co do nadchodzącego okienka to ważne będą 3 nazwiska - Marcelo,Paweł Brożek i Sobol - w przypadku sprzedaży któregoś z dwóch pierwszych , pewnie jakiś ruch w interesie się zrobi - Ja jednak wolałbym by obaj zostali, Sobol przedłużył i byśmy nadal pasjonowali się podróżami Lysego palcem po globusie ![]() Otwarta też pewnie pozostaje kwestia przyszłości Skorży - matematycznie patrząc tyle samo nas dzieli od mistrzostwa ile od nie dostania się do pucharów.Mam nadzieje że Maciej i spółka nie da żadnego pretekstu rozpalonym głowom do zmian na tym stanowisku. ps.No i pamiętajmy że czeka nas najpewniej spory czas tułaczki po wrogich terenach.Z Hutnika raczej nic nie będzie, Tarnów też wydaje się że przepadł bez wieści.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.05.2009 o godz. 08:42.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.sportfan.pl/artykul/8923/...pilkarza-wideo <lol2> ten fakt mnie rozbraja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja bym sprzedał Sobola do West Ham, za tyle lat gry należy mu się transfer do silniejszego klubu i większe pieniądze. Czas na zmiany Cupiał. Trzeba młodych wprowadzać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Czyli będziemy grać w środku trójką Jirska-Diaz-Gołoś. Na Gargułę bym nie liczył bo po takiej kontuzji są najczęściej powtórki i tak już w kółko. Obym się mylił ale przykład co się stało z Niedzielanem nie wróży nic dobrego.
Mnie podoba się gra Mateusza Cetnarskiego i to jego widziałbym z GKS-u w Wiśle prędzej niż Nowaka. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|