|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zwolnić (wy.......ić) Diaza, na zbity pysk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To są takie podwórkowe gwiazdki i potem nie ma co się dziwić że w Europie leją nas jak chcą- Skorża dziś stracił posadę a my mistrzostwo teraz od nas nic de facto nie zależy...
Ostatnio edytowane przez prawnik25 : 01.05.2009 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
zajebiscie juz wszyscy mowia ze mistrzostwo juz niemozliwe gratuluje wiary ;/ nic jeszcze nie jest pewne mamy Legie u siebie i tu musimy zakladac 3 pkt a nie tylko my nie blyszczymy
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
panowie nasza sytuacja jest bardzo dobra wystarczy wygrać wszystkie mecze do końca i liczyć na strate punktów lecha w jednym meczu a twierdze, ze amika nie wygra juz do konca ligi czyli prawie nic sie nie zmieniło po dzisiejszym meczu głowy do gory
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Lech musi stracić punkty, bo z Legią i tak jescze gramy tak wiec nie ważne czy wygrają z ŁKS-em czy nie.
No dziś bramkarz jak i cała obrona Piasta grała dobrze. Pamietajmy, ze powinien być karny, była poprzeczka... ale niestety 1:1 jest faktem. Paweł Brożek kompletnie niewidoczny dzisiaj, dobrze był kryty. Rafał coś dzisiaj taki nieprzytomny mi sie wydawał. Na plus gra Sobola i Małego. Pepe moim zdanie tak neutralnie wypadł. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ktos wie w koncu ilu było kibicow Wisły na balkonie widokowym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Diaz powinien mieć ksywę mister strata, niby najbardziej aktywny, niby walczy, ale większość jego zagrań to straty. Brozio niewidoczny, ale wyglądało to tak jakby po kontuzji Baszcza trochę się przestraszył o swoje kolano. Niestety nie jesteśmy farciarskim Lechem i w końcówce meczu nie umiemy rozstrzygnąć. Aż przeraża nieporadność pod bramką rywali. Smutne, że znowu tracimy punkty z ogórkami, ale to nie zmienia faktu, że szansa na mistrza jest całkiem spora. 4 mecze do końca, Legie ogrywamy u siebie - to teraz najważniejsze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dlaczego na wyjazdach przy stanie 0-0 gramy jakby czas działał na nasza korzyść ?! Potem dostaję bącla i od 70 minuty rzucamy się do ataku...
Dlaczego od pierwszego gwizdka nie walczą o strzelenie bramki tylko truchtają i tak sobie próbują cos kopnąć do przodu... Ogromny niedosyt... po raz kolejny żal o niewykorzystane sytuacje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale jak my chcemy zdobyć mistrza, jak nie potrafimy wygrać z Piastem Gliwicie, który de facto dostał na własnym stadionie z każdym z czołówki w pipe. Cwielong dobrze gra, ale jak już ma strzelić bramkę, to nie moze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
My ****a walczymy o mistrza
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No juz nie pieprzcie ze stracilismy mistrza. Szanse mamy dalej takie same tylko, ze niestety rosna szanse, ze wylecimy z pudla. I tak bylo wiadome, ze 8 meczow pod rzad nie wygramy i te punkty kiedys trzeba bylo stracic. Szkoda, ze teraz ale i tak tragedii nie ma. Zobaczymy co Legia, Polonia i Lech jutro pokaża natomiast za tydzień jedziemy Warszawiaków na Reymonta.
PS. Bedzie mistrz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mecz całkowicie zawalony niestety przez Skorżę.Wystawia nieudaczników typu Cieńczuk i Łobuś w pierwszej połowie i się dziwi ,że nie ma gry skrzydłami i w związku z tym goli.Brożek przeszedł koło meczu dziś ,Boguski nie umie wziąć odpowiedzialności gry na siebie.Dobrze chociaż ,że Małecki wszedł.JirsaK -700 TYS EURO?Żart?Za gościa ,który umie ale podawać tylko do tyłu?Diaz to lewy obrońca?Nigdy w życiu.To samobójstwo go tam wystawiać.Ćwielong-niezły skrzydłowy,snajper żaden.Mogliśmy mieć mistrza wygrywają wszystkie mecze do końca,niestety jak zwykle nasi grajkowie zawiedli.Po prostu zlekceważyli rywala.
Ps.Łobodziński powinien dostać podwyżkę kontraktu!! 20 mln euro za sezon przynajmniej!Radze się Cupiałowi nad tym zastanowić! |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
****a chlopie ale .......isz! jak taka zajebista mamy sytuacje teraz to do huja jaka mielismy przed tym meczem? ![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
****a Ćwielong na chuja on gra
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Gramy dalej!!
Dobrze że nie przegraliśmy. Slizgacze z Poznania i Ległe z Warszawy na bank pogubią punkty!!! Wygrać z Ległą, Sląsk Slizgaczom zabierze punkty i mamy TO!!! Gramy dalej!! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Lobodzinski zagral sobie dzisija bo wrzucil z Gornikiem jedna pilke na slepca. Decyzja Skorzy z wystawieniem Lobo to komedia i jesli nawet chcial oszczedzic Maleckiego to tym ktorym zasluzyl na pierwsza 11 byl Ćwielong a nie czlowiek ktory nie zagral ani jednego dobrego meczu w Wiśle.
Szkoda ze Brozek dzisiaj kompletnie nic nie gral. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
jeszcze tydzień temu wiekszość kalkulowała tylko jeden remis do konca rozgrywek z Legią. Jeśli nasi rozprawią sie z Legią u siebie to mistrzostwo będzie blisko... A co do meczu, to już dawno nie widziałem bardziej pechowego zawodnika niż Ćwielong, jak nie uderzy to akurat parada życia bramkarza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest to że ten mecz i tak prawie nic nie znaczył. Jak wygramy z Legią, a Lech na pewno straci pkt w Warszawie z Polonią to wszystko wraca do normy. TA LIGA JEST TAK DAREMNA ŻE TU KAŻDY BĘDZIE PUNKTY TRACIŁ. Tak więc musze odwołać co napisałem wcześniej. Mistrza nie straciliśmy, ale w sumie po co ten mistrz wiedząc że drużyna jest bardzo słaba...Ligi mistrzów i tak nie będzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja .......e..!!!normalnie zaraz mnie **** strzeli :/:/ z takim piastem, z taka szansa na Mistrza i z duza przewaga za cały mecz zremisować 1:1 :/:/:/ ... powiem tylko tyle, bo to jedyna rzecz która w moim życiu się nie zmieni: CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM WWWIIISSSSŁŁŁŁŁAAAA I NA DOBRE I NA ZŁE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobra co tu owijać ch w bawełnę...mistrz w tym sezonie nie dla nas. I nie piszę tego pod wpływem dzisiejszego wyniku.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dlaczego sadzisz ze dzis przegralismy mistrza? Boze wez sie czlowieku nie kompromituj i nie pisz farmazonow jest jeszcze kilka kolejek i naprawde walka moze rozstrzygnac sie w ostatniej kolejce. Szkoda niewykorzystanych sytuacji ale ludzie nie popadajmy w skrajnosc. Lech i Legia maja jeszcze wyjazd do Slaska przypominam. Czytaj niektore komentarze przypominam niektorym znana piesn stadionowa... CZy wygrywasz czy nie zawsze ja kocham cie w moim sercu WISLA...i na dobre i na zle! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
KIUUUUUURRRRRRRRWWWWWWWAAAAAAA MMMMMAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆ TYLKO tyle mozna powiedzieć. Trzeba wygrac z Legła i tyle!!
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Najlepsi na boisku Jirsak, Ćwielong i Małecki wszyscy na lawie cos tu kur.. nie gra. I jescze raz to napisze, przegralismy przez to ze Skorza wystawil Lobo, i odrazu oddaje odpowiedz tak znalazlem sobie kozla ofiarnego o ile nie Lobo co Skorze bo on dobrze wiedzial ze Lobo do pilki to sie nie nadje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.05.2009 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Diaz jak ten czlowiek mnie irytuje...
;/ Juz wole Tomka Jirsaka...walczyl dzisaj...on potrafi dobra pilke poslac... szkoda punktow ale bedzie dobrze... Lech straci punkty albo ze Slaskiem albo z Polonia ;] Sobol poprowadzi nas do zwyciestwa nad Legia!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nawet się nie chce pisać po takim meczu. Wyjazdy to nasza zmora a bez tego nie ma co liczyć na MP. Słaba skuteczność i niestety tylko remis. Cóż wrócimy pewnie na 3 miejsce po tej kolejce. Oby tylko zakwalifikować się do UEFA i wyprzedzić Bełchatów i Polonie. Na nic więcej raczej liczyć nie można.
Nie, nie jestem minimalistą. Niestety jestem realistą.... Walczyć trzeba jednak do końca ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Naprawde nie wiem co robil dzisiaj Pawel, kompletnie niewidoczny i bezproduktywny..
Ćwielong mogl zostac bohatere, nie moze przezalowac jego sytuacji, podobala mi sie jego gra, wielka szkoda, ze nie strzelil z 3 metrow, Malecki bardzo dobra gra i Wy mozecie porownywac go do Wojtka |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
I już narzekanie się zaczyna. Co z was Ku*** za kibice jeżeli we własny klub NIE WIERZYCIE? Ja pamiętam jak Amica była pierwsza i mielismy strate dużą do nich ( 5 oczek?) wtedy twierdziłem, że bedzie mistrz, to i teraz twierdze ze będzie mistrz.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Musimy wygrać te 4 mecze... z Legią pójdzie (mam nadzieję), potem teoretycznie gorszy ŁKS, Lechia oraz Śląsk Wrocław... Teoretycznie, dzisiejszy mecz jest doskonałym przykładem...
Trzeba liczyć na stratę punktów przez Lecha, a jego rywalami są: Polonia Warszawa, Śląsk, Lechia oraz Cracovia, więc myślę, że coś zgubią... Ale bez sensu są obliczenia, NAJPIERW MY MUSIMY WYGRYWAĆ, potem martwy się o Lecha czy Legię... Ja pozostaje optymistą... Mistrz, Mistrz, NASZ TS! ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Brozka pilnowało 2 a w porywach 3 piastunów wiec nie dziwota ze sobie nie pograł
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|