|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie jestem zwolennikiem jakis symboli typu Che Guevara czy tymbardziej swastyki ,ale jak zakazujecie to zakazujcie wszystkiego czyli posciagajcie tez krzyze z miejsc publcznych ,szkół przede wszystkich itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jeśli umyślny dostał bana za to, ze sympatyzuje z komunistami to już nic mnie w tym kraju nie zdziwi. Ma prawo? Ma. Nieważne co sądzą o tym inni. Tak samo jak każdy powinien mieć prawo nosic na koszulce Guevare, swastyke czy zdjęcie stolca.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Natomiat wiezienie za koszulke? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kolejny kosmita. dobry masz rozrzut, od komunisty tak gladko przejsc do krzyzy ktore sa zapewne symbolem totalitaryzmu?
![]() pan bezmyslny dostal bana za dublowanie kont, mial trzy. nawet nie wiesz jak wiele osob dostaje za to bany i jak czesta jest praktyka "zaloze temat jednym nickiem, potem sobie sam odpowiem pod inna ksywa a na koniec jeszcze odgrzebie swoj wlasny temat po miesiacu". wiec zachowaj dla siebie spiskowe teorie. Wasiu chcesz dawac wszystkim prawo do wszystkiego wobec tego spytam czy dajesz tez innym prawo do zalozenia koszulki z napisem "Wasiu ch*j" okraszonym twoja fotka ? (sory za dosadnosc)
Ostatnio edytowane przez orzeu : 22.04.2009 o godz. 19:48.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No co Krzyzowcy palili ludzi na stosach , zaatakowali nas w 1410 roku i nie tylko wiec czemu nie uznac ich za zbrodniarzy ? Proponuje tez aby ksieza nie chodzili w sutannach ,bo skoro na paradach rownosci homoseksualisci epatuja swoimi upodobaniami seksualnymi , to ksieza chodzac w suatannach epatuja swoja religijnoscia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o czym ty w ogole mowisz?
"Zaatakowali nas w 1410 roku" nie podejmuje dyskusji na tematy historyczne bo widze ze jej znajomosc u ciebie ogranicza sie do tej daty i moze jeszcze 1939 i 1989.![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Religia to tylko instrument do zdobywania wladzy ,terytorium i pieniedzy ,wiec chyba nas tak nie najezdzali ci z Krzyzami ,bo sie bali ze nei pojdziemy do nieba ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz od kiedy Polska jest chrześcijańska, a od kiedy Krzyżacy pojawili się na ziemiach polskich? Skonfrontuj ze sobą te dwie daty i zastanów się o jakiej ewangelizacji mówisz.
Jeżeli będą brnąć w to dalej, to rzeczywiście tworzy nam się coraz bardziej orwellowska rzeczywistość.
Ostatnio edytowane przez bb.1906 : 22.04.2009 o godz. 20:07.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
AS82, lepiej nie zagłębiaj się w tych Krzyżaków bo troche głupoty piszesz... ![]() ja tam jestem przeciwnikiem Che, uważam go za morderce, ale jako że mamy demokracje to nie mogę nikomu zabronić nosić jego podobizny...takie moje zdanie...choć projekt ustawy gdybym mógł to bym poparł... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Subtelna roznice miedzy demokracja a wolnoscia wyjasnil swietnie wynalazca bikini :http://www.youtube.com/watch?v=S3vLCwXnroQ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli ktos mialby powazny powod do takiej akcji to, z bolem bym to zaakceptowal. Zyciorys i czyny Che, chociaz dla wielu kontrowersyjne, ocerajace sie o ludobojstwo, to dla innych jest on idolem, na ktorym powinno sie wzorowac. I dlaczego mamy zabronic niektorym obnoszenia sie ze swoimi pogladami bo nam sie to nie podoba ?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cala perfidia tego pomyslu polega na tym, ze (oficjalnie) pietnuje ona zbrodnie. Trudno sie nie zgodzic z okropienstwem tych zbrodni nie ustwiajac sie w bardzo niewygodnej pozycji.
''Czyli co? Jestes za tym morderca Che Guevara A w zamierzeniu wprowadza coraz scislejsza kontrole czynow jednostki. Dzis zgodzimy sie na to jutro Wakacje w placowce z 'Symetrii'? Nie dziekuje. Przypomne, ze juz np. Najwyzszy Czas byl oskarzany o faszyzm. (Nie zeby to bylo genialne pismo, no ale...:() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bb.1906 wiesz co mi sie w tym projekcie najbardziej podoba? Jest to kolejny myk, w ktorym lewactwo obrywa rykoszetem swoja wlasna bronia i teraz tylko czekac na gimnastyke jaka uprawiac bedzie zapewne w pierwszym szeregu wyborcza zeby obronic Che
![]() Mam nadzieje ze kolejne pomysly sie pojawia. W koncu poprawnosc polityczna, walka o rownosc i wolnosc oraz wszystkie te pomysly zwiazane z rownym statusem wszystkiego co sie rusza i wszelka dyskryminacja zostanie pobita wlasna bronia. A jesli nie pobita to przynajmniej bedzie spory ubaw dla widowni. AS82 wez prosze moze lepiej nie wypowiadaj sie w tym temacie bo czuje sie jakby rozmowe doroslych o seksie przerywal dzieciak uwagami o bocianach. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
AS82, idź już spać, a wcześniej wykasuj swoje posty, ok?
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, logika powaliles na kolana.
Sluchaj, dzisiaj 71% powierzchni Ziemi to oceany. Wychodzi ze z 6 miliardow pewnie wiekszosc mieszka pod wodą? ![]() szkoda ze nie ma w regulaminie punktu o karaniu banem za glupote, elementarny brak wiedzy lub brak logiki. musze taki update do regulaminu zglosic chyba :] ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z tego co się nie mylę to Konstytucja tego kraju chyba zabrania propagowania symboli totalitarnych. Więc do kiego czorta potrzeba kolejna ustawa? może niech zacznie ktoś wreszcie przestrzegać Konstytucji,albo się umówmy,że jej nie ma. I wreszcie wytłumaczcie mi co to ****a jest? http://www.kompol.type.pl/
Shad. Piłsudski tez zabijał i to Polaków, co nie przeszkadza go stawiać na cokołach i wyslawiać. Pomijam,że obalił prawowitą i praworządną władzę. Dziwić się,ze jest jak jest jak takie korzenie ma li ten kraj. Widać tak musi być.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 22.04.2009 o godz. 20:22.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Dziękuję. AS82 - nie warto bracie, nie na tym forum ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oczywiście że mówi. A czy przypadkiem zasada pluralizmu społecznego, nie tyle stricte politycznego nie mieści się właśnie w konstytucji?
Cytat:
Ten fragment odnośnie niezadowolenia jednego z forumowiczów odnośnie istnienia Partii Komunistycznej. W dodatku partia ta działa formalnie i oficjalnie, całkowicie zgodnie z prawem obowiązującym w naszym kraju. Myślę że na tym zakończę, ponieważ nie ma sensu poruszanie kwestii wolności słowa i innych. A to ze sobą kooperuje.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 22.04.2009 o godz. 21:02.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maiłeś Ty kiedyś Konstytucje w ręku? Pluralizmem nazywasz istnienie partii komunistycznej? Już widzę jak powstaje faszystowska partia polski. Nieźle to sobie wykombinowałeś z tym pluralizmem,w kontekście hcyba tzw sceny politycznej. Ale trafiłeś kulą w plot.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat tu pirat.z.karaibow ma rację. Istnienie takiej partii przynajmniej wg mnie nie jest niezgodne z obowiązującym prawem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A istnienie Nazistowskiej Partii Przyjaźni jest zgodne z prawem czy nie?wg Ciebie oczywiście.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z robieniem specjalnej ustawy i zaostrzaniem kary (która znając nasz kraj i tak nie będzie egzekwowana...) jest chyba lekka przesada. Jak coś to jak już wspomnieli wyżej niech się dobiorą do producentów tych rzeczy...
osobiście wkurza mnie to ile jest idiotów w tym kraju, którzy sobie znaleźli takich "idoli". Przynajmniej przez koszulki wiadomo kogo omijać dużym łukiem jeśli chodzi o zawieranie znajomości.... P.S. gratuluje komuś tam wyżej poglądów, że wszystko powinno być dozwolone, bo wolność jest nadrzędna... ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zaczynam dochodzić do wniosku, że internet powinien być dozwolony od lat 18.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
i być dla mądrych ludzi