|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dla mnie porazka to jest gra Maleckiego...ok przywiazany do Wisly...ale bez przesady...on slabo gra...
nie ma dobrej wrzutki...zawsze robi zamach jak chce wrzucic...wedlug mnie to za malo na pierwszy sklad...i nie potrzebnie sie kloci dzis mi zaimponowali Glowacki Marcelo Baszczu Sobol...to jest zaangazowanie.... kolejny mecz i Boguski ma problem z dobrym przyjeciem pilki...zas mu odskakuje...yhhh licza sie 3 pkt mam nadzieje ze Gornik rozjedziemy u siebie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale już któryś mecz, Diaz do 55-60 min gra dobrze, a po upływie tego czasu z coraz większą nonszalancją.
Ćwielong na razie ławka, Piotrek Brożek zajęcia z koncentracji, Boguski dwie godziny dziennie powinien poświęcić na przyjęcie piłki. Pawełek dobrze, coraz lepiej, ale gorzej niż niedawno być nie mogło, więc z pochwalnymi piesniami jeszcze poczekajmy. Gratulacje, dla widzących dzisiaj aż tak dobry mecz w wykonaniu naszych. Najważniejsze punkty na zawsze trudnym terenie, ale na Górnika musi być dużo dużo lepiej. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|