|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
bardzo ladna bramka Kujawy.Oby tylko starczylo im sil do konca bo juz kuchenkorz mial dwie setki
tylko wyparlo wybronil. do przerwy 1 0 i oby tak bylo do konca! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No jak narazie to nawet niezły wynik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cos czuje ze zaszybko strzelili tą bramke...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jest fajnie, ale jakos jestem dziwnie spokojny ze skonczy sie 2-1, obym nie miał racji, ŁKS pokazuje ze jest naprawde dobra druzyna ciezko bedzie z nimi w Łodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
dokładnie wiertar. Lech się na nich rzuci w drugiej połowie i chyba niestety wepchnie ze dwie bramy. Gdyby to była 89 minuta, a nie 44...ahhh
Lodecki... ŁKS gra najgorzej o dziwo na własnym stadionie, więc nie byłbym takim pesymistą. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
może w końcu fart opuścił Kuchenkorza
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Hmm
Jak bd remis to wcale nie bedzie źle![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szansa dla ŁKSu na wygranie tego meczu w tym momencie jest nie kto inny jak BOdzio W. Gosc jest niesamowity.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za wcześnie... Wolałbym żeby bramka padła zaraz po przerwie ale cóż to nie koncert życzeń
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja i tak biorę w dalszym ciągu remis z pocałowaniem ręki... Nie wydaje mi się żeby Lech czegoś nie strzelił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Moj brat powiedzial mi przed mecze ze jakis walek bedzie i Lks wygra!
Podobno przed meczem sam smuda sie wypowiadal ze nnigdy sie tak przed tym meczem nie bal! Mam nadzieje ze po meczu powie dziennikarzom... a nie mowilem ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
E tam narzekacie, że za wcześnie bramka, ja się spodziewałem, że będzie gładkie zwycięstwo Lecha. A tu są duże szanse na potknięcie Lecha które może być kluczowe dla nas. Dużo lepsza jest dla nas strata punktów Lecha niż Legii obecnie.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Wyrównana pierwsza połowa, Łks miał jedną setke. Amikorz ze dwie, ale Bodzio był na posterunku.
oby nie bylo wyrównania w połowie 2 połowy a prowadzenie po 80 minucie. Swierczewski w przerwie gadał ze lech sie rzuci musza wygrac, walcza o mistrza.... on chyba dalej mysli ze gra we wronakch |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Za mocno się wszyscy podniecacie. Jak zwykle jak Lech przegrywa lub legia to wysyp postów jest. My też przegrywaliśmy do przerwy w derbach 0:1 i każdy pamięta jak się skończyło. 45 minut to mnóstwo czasu więc bez podniety proszę...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
już kuchenkorz fartownie wyrównał, ale był ewidentny spalony, tak więc nadal Łks prowadzi..
z godnie z przewidywaniami Amikorz rzucił sie na Łódzki KS edit: Hajto za wysoko noga-karate, wolny z 13m edit2: kuchenkorz nie ma tyle farta, zablokowany farfocel, nie było powtórki z meczu z NAMI
Ostatnio edytowane przez lucekj : 18.04.2009 o godz. 18:32.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Lech ten mecz przegra, widac to po oczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
JAZDA JAZDA JAZDA!!! LKS GRAC I WYGRAC! CZEKAMY DO OSTATNIEGO GWIZDKA I OBY KONTO AMICI NIE WZBOGACXILO SIE O ANI JEDNO OCZKO
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
niestety, ale bramka wisi w powietrzu, mniej wiecej jak w meczu z nami. zdziwie się jeśli Lech tego nie wygra
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bodzio W. To sie skonczy tak jak z nami. Remisem. z tym ze bramkowym bo jednak mysle ze Bodzio w koncowce pęknie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My tu gadu gadu a Polonia punktuje kolejnego rywala.
A Lechia niestety na równi pochyłej do I ligii, jak dla mnie sportowo jest to obecnie najsłabsza ekipa ligowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ale strzelił z wolniaka Papeckys ;/ juz widzialem to w siatce
lech 0-1 lks 72' ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Gol dla lecha wcale nie musi paść teraz, ale praktycznie możemy już robić zakłady w której minucie doliczonego czasu gry Pyry strzela bramkę/i...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sedzia w Poznaniu robi niezla komedie.Odetchnac bedzie mozna dopiero w 95 minucie , bo Amica jedzie na farcie cala runde
k*rwa ŁKS 100% akcje zmarnował Polonia W - Lechia 1-1 ![]()
Ostatnio edytowane przez AS82 : 18.04.2009 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Lechia 1-1!!!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeden gol dla Lecha to i tak jest dobry wynik. ja sie ciagle boje ze padmna 2 gole dla Kuchenek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
co ten Czerkas zrobił
|
|