The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2009, 11:43
W Gdyni nigdy nam nie szło ,czesciej tam przegrywalismy i remisowalismy niz wygrywalismy,nawet jak bylismy Mistrzami. Ponadto w tej rundzie w 3 meczach wyjazdowych , o ile dobrze licze zdobylismy 3 punkty (3 remisy). Z drugiej strony , jesli nie wygramy to wiadomo co sie z tym wiaze.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.04.2009, 12:47
AS82 napisał(a):Wyświetl post
W Gdyni nigdy nam nie szło ,czesciej tam przegrywalismy i remisowalismy niz wygrywalismy,nawet jak bylismy Mistrzami. Ponadto w tej rundzie w 3 meczach wyjazdowych , o ile dobrze licze zdobylismy 3 punkty (3 remisy). Z drugiej strony , jesli nie wygramy to wiadomo co sie z tym wiaze.
nawet nie sprawdzisz a powtarzasz wyuczone schematy. Podaj mi sezon w XXI wieku w którym byliśmy mistrzem i nie wygraliśmy w Gdyni (pod warunkiem że graliśmy tam mecz w lidze). Ułatwie zadanie, nie graliśmy takiego meczu. Z Arką ostatnio w lidze graliśmy dwa razy, raz zremisowaliśmy 0-0, raz przegraliśmy 1-0, akurat w sezonach w których nie byliśmy mistrzem. Ponadto to gadanie że nie wygraliśmy tam od x lat. Litości, jak mieliśmy tam wygrać jak graliśmy tam ze 3-4 razy od tego czasu? Wielki mi kompleks Arki.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.04.2009 o godz. 12:52.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 16.04.2009, 13:29
Statystyka to tylko statystyka ,ale sa takie mecze w ktorych jest trudniej Wisle niz innym druzynom (to samo dotyczy Legii , Lecha i innych druzyn). Dwa posty wyzej wysmial ktos to ,ze w lidze tam nie przegralismy ale z drugiej strony nie podal kiedy ostatnio tam wygralismy . Ty pamietasz 1-0 dla Arki i 1-1 , a ja pamietam jeszcze jak za Kasperczaka Arka nas wyeliminowala z PP. Tylko tyle i az tyle.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 16.04.2009, 13:40
Statystyka to tylko statystyka ,ale sa takie mecze w ktorych jest trudniej Wisle niz innym druzynom (to samo dotyczy Legii , Lecha i innych druzyn). Dwa posty wyzej wysmial ktos to ,ze w lidze tam nie przegralismy ale z drugiej strony nie podal kiedy ostatnio tam wygralismy . Ty pamietasz 1-0 dla Arki i 1-1 , a ja pamietam jeszcze jak za Kasperczaka Arka nas wyeliminowala z PP. Tylko tyle i az tyle.
jeśli to się tyczy mnie to chyba nie czytasz ze zrozumieniem...

Nie wygraliśmy też 300 lat z Milanem Milanówek :( faktycznie ciężko nam się tam musi grać
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.04.2009 o godz. 13:46.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 16.04.2009, 13:42
Człowieku kiedy tam ostatnio mieliśmy wygrać czy przegrać (oprócz już wymienionych wyników)jak Arka grała w II lidze?
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 16.04.2009, 13:55
Jak wygramy 3-0 to was uznam za pilkarskich ekspertów ,ale poki co nie bede hurra optymista przed tym meczem
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 16.04.2009, 14:06
Jak wygramy 3-0 to was uznam za pilkarskich ekspertów ,ale poki co nie bede hurra optymista przed tym meczem
omg, ale kto niby twierdzi że wygramy tam 3-0? Po prostu chodzi mi o to że twierdzenie że Gdynia nam jakoś wyjątkowo nie leży jest wg mnie mocnym nadużyciem. Ja osobiście 1-0 biorę z pocałowaniem ręki.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.04.2009, 14:42
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
omg, ale kto niby twierdzi że wygramy tam 3-0? Po prostu chodzi mi o to że twierdzenie że Gdynia nam jakoś wyjątkowo nie leży jest wg mnie mocnym nadużyciem. Ja osobiście 1-0 biorę z pocałowaniem ręki.
Wyjątkowo to nam większość wyjazdów w tym sezonie nie leży, więc też bym był przeciwny podkreślaniu wyjątkowości akurat tego wyjazdu.
Recepta?.Zagrać tak jak w Bełchatowie tyle że skuteczniej.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.04.2009, 15:30
to nie zaden mecz sezonu, Gikiewicz ładna runde juz rozegrał, a jak Wisla gra to bramkarze zawsze maja mecze zycia, nie zauwazyles ?

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.04.2009, 20:20
a wg mnie 3.50 3.00 2.40

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 17.04.2009, 21:57
wygląda na to ze zeby zachowas status quo w tabeli to trzeba ten mecz wygrac. a kolejki uciekają...
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 19.04.2009, 08:03
Jezus, nie spodziewalem sie ze Wislacy zadrżą przed szparkowcami!! Daliscie rade z amica to i ze szparka dacie!! Wisla gra coraz lepsza pilke i wraca Brozek!! WIECEJ WIARY!!!!!!!!!!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów