|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W Gdyni nigdy nam nie szło ,czesciej tam przegrywalismy i remisowalismy niz wygrywalismy,nawet jak bylismy Mistrzami. Ponadto w tej rundzie w 3 meczach wyjazdowych , o ile dobrze licze zdobylismy 3 punkty (3 remisy). Z drugiej strony , jesli nie wygramy to wiadomo co sie z tym wiaze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.04.2009 o godz. 12:52.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Statystyka to tylko statystyka ,ale sa takie mecze w ktorych jest trudniej Wisle niz innym druzynom (to samo dotyczy Legii , Lecha i innych druzyn). Dwa posty wyzej wysmial ktos to ,ze w lidze tam nie przegralismy ale z drugiej strony nie podal kiedy ostatnio tam wygralismy . Ty pamietasz 1-0 dla Arki i 1-1 , a ja pamietam jeszcze jak za Kasperczaka Arka nas wyeliminowala z PP. Tylko tyle i az tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wygraliśmy też 300 lat z Milanem Milanówek :( faktycznie ciężko nam się tam musi grać
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.04.2009 o godz. 13:46.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak wygramy 3-0 to was uznam za pilkarskich ekspertów ,ale poki co nie bede hurra optymista przed tym meczem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
omg, ale kto niby twierdzi że wygramy tam 3-0? Po prostu chodzi mi o to że twierdzenie że Gdynia nam jakoś wyjątkowo nie leży jest wg mnie mocnym nadużyciem. Ja osobiście 1-0 biorę z pocałowaniem ręki.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Recepta?.Zagrać tak jak w Bełchatowie tyle że skuteczniej. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to nie zaden mecz sezonu, Gikiewicz ładna runde juz rozegrał, a jak Wisla gra to bramkarze zawsze maja mecze zycia, nie zauwazyles ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a wg mnie 3.50 3.00 2.40
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wygląda na to ze zeby zachowas status quo w tabeli to trzeba ten mecz wygrac. a kolejki uciekają...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jezus, nie spodziewalem sie ze Wislacy zadrżą przed szparkowcami!! Daliscie rade z amica to i ze szparka dacie!! Wisla gra coraz lepsza pilke i wraca Brozek!! WIECEJ WIARY!!!!!!!!!!
![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|