|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chodziłem w tamtym roku na kurs szybkiego czytania i zapamiętywania do Wojakowskich i powiem ci tak:
Cena kursu to 600zł o ile dobrze pamiętam zajęcia odbywały się jakieś 3 razy w tygodniu przez 2 tyg (każde spotkanie jakieś 4 godziny). W ciągu takiego kursu kobieta pokazywała metody na zapamiętywanie i szybkie czytanie, jednak lekcje to przede wszystkim pokazanie ci w jaki sposób masz ćwiczyć w domu (dostaniesz książkę z ćwiczeniami), a żeby osiągnąć sukces to przynajmniej kilka godzin dziennie ćwiczeń. Osobiście po miesiącu odechciało mi się ćwiczyć i kasa właściwie poszła w błoto. :( Tak więc jeżeli jesteś zdeterminowany do nauki to polecam bo naprawde można zdziałać cuda, jednak musisz pamiętać, że 2 tygodnie kursu to tylko wpojenie podstaw i zasad w jaki sposób powinieneś ćwiczyć. Osobiście po takim kursie stwierdzam, że 600zł to przesada, a równie dobrze możesz poznać techniki czytając jakieś książki na temat szybkiego czytania. Pozdrawiam ![]()
Ostatnio edytowane przez skowron : 06.04.2009 o godz. 14:06.
![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|