|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
OMG, ale Wy w nas wierzycie...
Jaka brzydka gra? co Wy chrzanicie? Mamy zagrać swoje, wysoki pressing, gryzienie trawy od pierwszej do ostatniej minuty, nie faulować bezmyślnie za blisko i będzie dobrze... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Tyle że wydaje mi się że w przeciwieństwie do Ciebie, jestem w stanie realistycznie patrzeć na to na co nas na 'dziś' stać - i no offence - po prostu wole brzydkie zwycięstwo niż piękną porażkę - natomiast w teorii zgadzam się z Tobą, nie faulować blisko, tak jak nie prowokować wielu rzutów rożnych bo zostajemy z 1 w miare wysokim i naciągając - w miare skocznym piłkarzem.Baszczu powinien dać radę ale jak zasypią nas gradem dośrodkowań to może być cienko. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
bo ostatnio "swoje" oznacza po prostu kilka marnych podań wszerz boiska, po czym następuje dzida w przód, i to jest koniec naszej akcji dlatego wolę żebyśmy jednak nie grali "swojego", zagrajmy to co kiedyś nam się udawało, długo przy piłce i dołem a gryzienie trawy od 1 do 90 minuty? chyba w cuda wierzysz chłopie ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
W cuda To jest ich obowiązek,i nawet nie powinnismy o tym tu pisac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
zdecydowanie tak!
ale nie o tym chciałem napisać.. Wisła jest mistrzem polski tak? więc z jakiej racji mamy się bać amici? to oni powinni bać się nas! tak jak już przede mną ktoś napisał, czy 3-4 lata temu ktoś pisał na tym forum przed grą z jakimkolwiek rywalem że 'gramy o remis' lub 'cięzko będzie' ? NIE! Więc nie zmieniajmy tego! WISŁA to jest POTĘGA! Piłkarze muszą wyjść skoncentrowani na maxa, wierzę że Maciek ich zmotywuje, wygramy ten mecz! |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Wracając do tematu meczu, uważacie, że przesunięcie Diaza na obronę może być dobrym pomysłem czy może wolicie aby zagrał w pomocy ? Swoją drogą podoba się wam gra Juniora w środku pomocy ? Z mojej strony mogę zaryzykować, że wyeliminowanie Diaza z środka pomocy może bardzo zmienić obraz gry na plus, ale z drugiej strony pojawia się wątpliwość kto mógłby go zastąpić... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|