The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtekg
Junior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 11:42. Wolverhampton
Franek, jestem kibiciem Wisly od 8 roku zycia. Jednym z pierwszych meczy jakie utkwily mi w pamieci byl mecz Wisly z Jagiellonia przegrany w 1988 roku 0-1 po przestrzelonym karnym przez Motyke.

Teraz mieszkam w Wielkiej Brytanii i bardzo ciekawy jestem czy masz jakies wspomnienia, anegdoty z twojego pobytu w Wolverhampton. Zetknales sie tam z wieloma znakomitymi zawodnikami a nawet leglendami. Czy mozesz nam cos napisac o zawodnikacj takich jak Paul Ince, Jeremie Aliadiere (obcnie Middlesborough), Jackie Mcnamara (przed Wolves podstawowy zawodnik Celticu w latach swietnosci), Kenny Miler (pozniejszy partner Zurawia w ataku Celtic Glasgow a teraz zawodnik Glasgow Rangers)?

A moze masz jakies ciekawe historie i spostrzezenia na temat trenera McCarthy (tego samego ktory wyrzucil Roy'a Keana ze zgrupowania reprezentacji przed World Cup 2002), czy Glena Hoodle (wielkiego zawodnika i bylego trenera reprezentacji Anglii)?

Strasznie jestem ciekaw twoihc historii.

Pozdr

Wojciech

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów