The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mateusz91
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 23:35
No to i ja pozwolę sobie podsumować. Wyrażamy poglądy Kibiców Wisły. Chcemy aby w Stowarzyszeniu działali nowi ludzie i abyśmy tworzyli wiślacką jedność. Ale nic nie poradzimy na to że wiele osób narzeka i wygłasza swoje poglądy tylko na forum. Przyjdźcie na spotkanie to pogadamy i razem zrobimy coś dla dobra Armii Białej Gwiazdy.
Pozdrawiam
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 03:37
Mateusz91 napisał(a):Wyświetl post
No to i ja pozwolę sobie podsumować. Wyrażamy poglądy Kibiców Wisły. Chcemy aby w Stowarzyszeniu działali nowi ludzie i abyśmy tworzyli wiślacką jedność. Ale nic nie poradzimy na to że wiele osób narzeka i wygłasza swoje poglądy tylko na forum. Przyjdźcie na spotkanie to pogadamy i razem zrobimy coś dla dobra Armii Białej Gwiazdy."
Pozdrawiam
Wyrażacie co najwyżej opinie członków Stowarzyszenia Kbiców Wisły Kraków a nie "Kibiców Wisły". To taki błąd logiczny bo zapewne każdy członek SKWK = Kibic Wisły, ale napewno nie każdy kibic Wisły = członek SKWK. Chyba że "Kibiców Wisły" używasz jako określenie członków Stowarzyszenia, to sorry za wywód. Że chcecie nowych członków i to się chwali, ale żaden radykalizm w czasach pokoju nie skutkował znaczącym powiększeniem liczby czlonków organizacji idącej tym tropem.

A tak poza tym to chyba każdemu chodzi w tej sprawie o co innego. Ja z Frankowskiego żadnej ikony klubu nie robię, bo nie zasługuje na to i nawet gdyby tutaj został nie sądzę aby zasługiwał. Ale dla mnie człowiek ten nie zasługuje na wygwizdanie go i postawieniu z takimi ludzmi jak Dolha czy ostanio Cabaj.

Dla mnie nie zasługuje na obraźliwe hasła na płocie i zorganizowaną akcję anty. Co było trudno, poszło. Teraz niech zapadnie cisza. Kto chce niech klaszcze, kto chce niech gwiżdze. I trzeba pamiętać że mniejsza jest szansa na to żę uszą nie zorganizowane oklaski niż, zorganizowane Wypierdalaj. A jeśli już o czym wcześniej pisał 1q2 może lepiej czasem własną ambicje schować do kieszeni, szczególnie że to zapewne ostani mecz Frankowskiego na naszym stadionie i ogólnie tego tematu.
Powód: brakło jednego nie i się wypowiedz skrzywiła
Ostatnio edytowane przez MatMario : 28.03.2009 o godz. 09:09.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów