The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 21:16
PvD negocjowales kiedys podwyzke pensji z pracodawca albo nowe warunki umowy? Przeciez to normalna sprawa ze sie chce cos zmienic na lepsze jesli jest taka mozliwosc i wiesz ze pracodawca jest zadowolony z osiaganych efektow, wiec kompletnie niezrozumiale jest to pytanie.

I dalej piszesz o "podwazaniu czyjegos zdania". Juz pisalem ze mamy tu slowo przeciw slowu. Ponowie zatem pytanie o dowody na to wszystko co jest tu napisane.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 25.03.2009 o godz. 21:19.
WISŁA PANY !!
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 21:29
orzeu napisał(a):Wyświetl post
PvD negocjowales kiedys podwyzke pensji z pracodawca albo nowe warunki umowy? Przeciez to normalna sprawa ze sie chce cos zmienic na lepsze jesli jest taka mozliwosc i wiesz ze pracodawca jest zadowolony z osiaganych efektow, wiec kompletnie niezrozumiale jest to pytanie.
Dlatego pytam właśnie kto był inicjatorem zmiany kontraktu czy nie był to właśnie człowiek ktory Tomka cenił i decenił co też ma zobrazować kim dla samego właściciela był piłkarz Tomasz Frankowski.

Cytat:
I dalej piszesz o "podwazaniu czyjegos zdania". Juz pisalem ze mamy tu slowo przeciw slowu. Ponowie zatem pytanie o dowody na to wszystko co jest tu napisane.
ja stawiam pytania Tomkowi. wybacz ale skanu kontraktu Ci nie dostarczę, chyba ze Tomek udostępni

To może inaczej zadam pytanie.Tomek czy powiedziałbyś, że to bzdury w obecności osób,które mają wiedzę na ten temat?

Tomek 2004 rok

Cytat:
Frankowski zwraca też uwagę na aspekt finansowy: - Właściwie każdy, kto przychodzi do Wisły, zarabia więcej ode mnie. Źle bym się czuł, gdyby przyszedł Kuźba, Dawidowski, mielibyśmy z Żurawskim czterech napastników, spośród których ja bym najmniej zarabiał. Przecież z góry nie można powiedzieć, że jestem najsłabszy z tej czwórki.
2004 czyli ten sam w ktorym zmieniłeś dolara na euro. Domyślam się, ze narzekanie, ze masz najmniej było przed zmianą.

Cytat:
Pan Tomasz ma jednak wielki atut: murem za nim stoją kibice, a przede wszystkim ceni go właściciel klubu Bogusław Cupiał, który sprzeciwił się pozbywaniu się z Wisły Frankowskiego. - Bardzo się ucieszyłem, gdy przeczytałem opinię prezesa Cupiała na mój temat - nie kryje wychowanek Jagielloni. - Skoro właściciel powiedział "a", to czekam, aż zarząd klubu powie "b" i przedłuży ze mną kontrakt, bo ja nie chcę kończyć kariery w wieku 32 lat.
dalej twierdzisz że nie wiedziałeś kim jesteś dla kibiców? ba dla samego właściciela?
Ostatnio edytowane przez PvD : 25.03.2009 o godz. 21:35.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów