orzeu napisał(a):

|
PvD negocjowales kiedys podwyzke pensji z pracodawca albo nowe warunki umowy? Przeciez to normalna sprawa ze sie chce cos zmienic na lepsze jesli jest taka mozliwosc i wiesz ze pracodawca jest zadowolony z osiaganych efektow, wiec kompletnie niezrozumiale jest to pytanie.
|
Dlatego pytam właśnie kto był inicjatorem zmiany kontraktu czy nie był to właśnie człowiek ktory Tomka cenił i decenił co też ma zobrazować kim dla samego właściciela był piłkarz Tomasz Frankowski.
Cytat:
|
I dalej piszesz o "podwazaniu czyjegos zdania". Juz pisalem ze mamy tu slowo przeciw slowu. Ponowie zatem pytanie o dowody na to wszystko co jest tu napisane.
|
ja stawiam pytania Tomkowi. wybacz ale skanu kontraktu Ci nie dostarczę, chyba ze Tomek udostępni
To może inaczej zadam pytanie.Tomek czy powiedziałbyś, że to bzdury w obecności osób,które mają wiedzę na ten temat?
Tomek 2004 rok
Cytat:
|
Frankowski zwraca też uwagę na aspekt finansowy: - Właściwie każdy, kto przychodzi do Wisły, zarabia więcej ode mnie. Źle bym się czuł, gdyby przyszedł Kuźba, Dawidowski, mielibyśmy z Żurawskim czterech napastników, spośród których ja bym najmniej zarabiał. Przecież z góry nie można powiedzieć, że jestem najsłabszy z tej czwórki.
|
2004 czyli ten sam w ktorym zmieniłeś dolara na euro. Domyślam się, ze narzekanie, ze masz najmniej było przed zmianą.
Cytat:
|
Pan Tomasz ma jednak wielki atut: murem za nim stoją kibice, a przede wszystkim ceni go właściciel klubu Bogusław Cupiał, który sprzeciwił się pozbywaniu się z Wisły Frankowskiego. - Bardzo się ucieszyłem, gdy przeczytałem opinię prezesa Cupiała na mój temat - nie kryje wychowanek Jagielloni. - Skoro właściciel powiedział "a", to czekam, aż zarząd klubu powie "b" i przedłuży ze mną kontrakt, bo ja nie chcę kończyć kariery w wieku 32 lat.
|
dalej twierdzisz że nie wiedziałeś kim jesteś dla kibiców? ba dla samego właściciela?