|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pytanie jest chyba tylko jedno, bo powtarza sie z czestotliwoscia okresu kobiety i dzieli Wislakow na tych za i tych przeciew.
Jak to bylo z tym odejsciem/ucieczka (niepotzrebne skreslic). : ) PS. Kto to jest Kempes ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I jak to było z tą bójką. Podpisuję się pod pomysłem Żmijki, nie ma sensu wałkować tego w wielu tematach.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"źródło: własne".
Może dlatego, że znów FW namawia do jego lżenia w w/w meczu? Może dlatego, że znów wrócił jego temat w tym o byłych piłkarzach i pracownikach? Może dlatego, że wkrótce "Franek" zamierza zrobić coś pożytecznego w Krakowie? Żeby było jasne: sam miałem i dalej trochę mam zastrzeżenia do sposobu odejścia T. Frankowskiego z Wisły. Jednak sposób traktowania go przez niektórych oszołomów, jest nie do przyjęcia.
Ostatnio edytowane przez rav : 27.03.2009 o godz. 00:13.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Czyzby to ten propagandzista - grafoman Marcin z *************** ?! Tez zes se panie "21" interlokutora znalazl. Moja sp Babcia mawiala: Mow do slupa a slup dupa. Idealnie do tego kolegi pasuje. Moze warto przypomniec: Pieniackie "oswiadczenie" SKWK - http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=16230 I biegunowo odlegly felieton Markusa: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=16255 ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Zasypujemy cię Tomku pytaniami, ale sam chciałeś
Jak widzisz, nie uciekniesz przed „legendą” jakkolwiek by to zwać. Padło na ciebie, stąd tyle emocji z naszej strony (dlaczego tak NAGLE po Atenach). O ile wzruszeniem ramion skwitujemy „sukcesy” np. Dawidowskiego czy Kokoszki, w przypadku TFr problem wygląda inaczej. Moje zapytania: Cytat:
Czy wiesz Franku, że wielu kibiców wtedy płakało - PODWÓJNIE? Raz - klęska w Atenach, dwa - odejście kapitana. Odechciewało się nam wszystkiego, życzyliśmy jak najgorzej M. Riley'owi (temu co ukradł gola Marka Penksy). Drużyna nie mogła się pozbierać, kibice też. Czy tobie nie było żal odchodzić AKURAT wtedy? Czy jeszcze raz postąpiłbyś tak samo? W wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" (z początku marca) powiedziałeś: "widziałbym się przy szkoleniu dzieci. Wkrótce otwieramy z Mirosławem Szymkowiakiem akademię piłkarską w Krakowie". Pewnie dobrze wiesz, że dla Wisełki założenie centrum treningowego byłoby wręcz sportowym błogosławieństwem. Możesz o tym coś więcej powiedzieć? Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|