The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RuczajIII
Junior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2009, 06:48
Jeżeli Franek jest judaszem to kim są piłkarze, którzy sprzedali się Legii w 93?
http://www.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU
Dla mnie Franek to jeden z wielu, ani legenda ani judasz.
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 28.03.2009, 08:26
Rozmawiałem z ravem, że nie będę się wdawał w polemikę z ludźmi którzy napiszą coś dla samego napisania.

rafalek napisał(a):Wyświetl post
odgrzanie sprawy Blachy ludzi do siebie nie przyciągniecie. Może faktycznie trochę
jakie odgrzanie sprawy? zapewne nie znasz takiego istotnego faktu, że dzień bądź dwa przed ukazaniem sie art. DOŚĆ INSYNUACJI w katowickim SPORCIE ukazał się kolejny artykuł szkalujący Białą Gwiazdę ze sławnym zabiegiem Andrzej B i Wisła Kraków.

oczywiście do Ryszarda Niemca z GK rafałek nie miał pretensji o artykuł w podobnym tonie co SKWK bo też pewnie nie wiedział.
PS: tyle samo krzyków było w przypadku Jodłowca
Ostatnio edytowane przez PvD : 28.03.2009 o godz. 08:29.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
wredny.bardzo
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 28.03.2009, 11:30
Dobra, nie chce mi sie czytać to ja rzucę swoje zdanie...
Każdy piłkarz MUSI zarabiać pieniądze, co by miał jakby został w Wiśle? Wejście na obsługę techniczną jak będzie miał 60 lat? I błaganie żeby mógł posprzątać stadion bo mu brakuje na życie? My, jako kibice, nie możemy wymagać od nich "wierności" i takich innych rzeczy, bo to jest ich praca. Fajnie, że są takie osoby jak Błaszczykowski, ale nie możemy wymagać od wszystkich tego samego. Na piłkarzy mam, że tak powiem, wyjebane, i tych aktualnych jak i byłych i przyszłych, bo to są zwykli pracownicy, a my nie mamy prawa żądać od nich miłości do klubu. Kto zabroni strzelić Brożkowi bramkę w następnych derbach... tylko że w barwach pasów? I dlatego sprawa Franka mi lata, tak samo jak wszyscy inni piłkarze. WISŁA TO KIBICE.
Towarzystwo Sportowe
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 28.03.2009, 11:59
LUZIE!!!

GDZIE WY MACIE MÓZG

Nazywanie Frankowskiego LEGENDĄ BIAŁEJ GWIAZDY jest obrazą WISŁY i całej jej historii.

Bezsprzecznie należy przyznać, że piłkarsko dużo zrobił dla nas, nastrzelał wiele bramek itd...

ALE styl jego odejścia definitywnie pozbawił go miana LEGENDY!!

Na pewno człowiek, który zasługuje na miano legendy nie odszedłby w ten sposób co Franek!

Jest to jeden z najwybitniejszych piłkarzy ostatnich lat i tyle!

NIE PISZCZIE, że gdyby nei franek to niewiadomo gdzie byłaby teraz WISŁA, BO na jego miejscu byłby ktoś inny albo wielu innych którzy zbiorczo mogliby uciułać podobny dorobek co Franek (ciężko o taki wyczyn, ale Franek to nie Bóg i wszystko jest możliwe).

Franek był w cieniu przez moment to pierwsze skrzypce grał Kuźba. jakby Franka nie było to takich KUŹB mogłoby być więcej.

WIĘC nie obrażajcie KLUB pisząc, że niewiadomo gdzie byłaby WISŁA jakby nie Franek!

WISŁA była jest i będzie czy to z nim czy bez niego!

btw. czy przypadkiem najwiekszych sukcesow w Europie nie mielismy w zestawieniu Zuraw-Kuzba w linii ataku
------------------

Nie spodziewałem się, ale zaczynam obawiać się meczu Wisła-Jagiellonie, najlepiej jakbyśmy od początku do końca dopingowali WISŁE i tylko WISŁE.

Może być lipnie jak parobki Franka zaczą skandować jego imie, bo wtedy drugi obóz może zrobić coś innego, ale dajcie spokój!

TYLKO WISŁA!
Ostatnio edytowane przez lucekj : 28.03.2009 o godz. 12:05.
Radeon
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 28.03.2009, 12:27
lucekj napisał(a):Wyświetl post
LUZIE!!!

GDZIE WY MACIE MÓZG

Nazywanie Frankowskiego LEGENDĄ BIAŁEJ GWIAZDY jest obrazą WISŁY i całej jej historii.

Bezsprzecznie należy przyznać, że piłkarsko dużo zrobił dla nas, nastrzelał wiele bramek itd...

ALE styl jego odejścia definitywnie pozbawił go miana LEGENDY!!

Na pewno człowiek, który zasługuje na miano legendy nie odszedłby w ten sposób co Franek!

Jest to jeden z najwybitniejszych piłkarzy ostatnich lat i tyle!

NIE PISZCZIE, że gdyby nei franek to niewiadomo gdzie byłaby teraz WISŁA, BO na jego miejscu byłby ktoś inny albo wielu innych którzy zbiorczo mogliby uciułać podobny dorobek co Franek (ciężko o taki wyczyn, ale Franek to nie Bóg i wszystko jest możliwe).

Franek był w cieniu przez moment to pierwsze skrzypce grał Kuźba. jakby Franka nie było to takich KUŹB mogłoby być więcej.

WIĘC nie obrażajcie KLUB pisząc, że niewiadomo gdzie byłaby WISŁA jakby nie Franek!

WISŁA była jest i będzie czy to z nim czy bez niego!

btw. czy przypadkiem najwiekszych sukcesow w Europie nie mielismy w zestawieniu Zuraw-Kuzba w linii ataku
------------------

Nie spodziewałem się, ale zaczynam obawiać się meczu Wisła-Jagiellonie, najlepiej jakbyśmy od początku do końca dopingowali WISŁE i tylko WISŁE.

Może być lipnie jak parobki Franka zaczą skandować jego imie, bo wtedy drugi obóz może zrobić coś innego, ale dajcie spokój!

TYLKO WISŁA!
To ty sobie kolego uświadom, że linia kibiców wisły nie jest jedna, a ty fanatyk SKWK jestes w mniejszosci bo wiekszosc kibicow wisly darzy Franka szacunkiem za jego osiagniecia dla naszego klubu.

I do wszystkich: uswiadomciez sobie ze Wisla to nie tylko kibice (poglad jakis oderwany od rzeczywistosci... ale tez klub, pilkarze tradycje, infrastruktura itd. to wszystko są składowe Wisly i nie da sie mowić o Wiśle, uwgledniajac tylko kibiców itp.

Czekam z niecierpliwością na nowy otwarty na swiat, a nie małostkowy i bluzgający na swoich byłych piłkarzy klub kibica na Wiśle, chętnie do takiego bym dołaczył. A jego powstanie wraz z rozbudowa stadionu wydaje sie byc nieuniknione.
Boba_Fett
Junior Member

Od: 07.2003

Stary 28.03.2009, 12:56
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Wy nie jesteście kibicami, tylko SYMPATYKAMi, więc mylisz się.Wisła kibiców ma naprawdę mało.

i znów...

A kim Pan jest, aby oceniać kto jest, a kto nie jest KIBICEM WISŁY?!

ma Pan jakiś patent na to, algorytm oceny, zestaw prawideł?
A może Wielką Pieczęć SKWK, z napisem "Jedynie Prawdziwy Kibic Wisły", którą Wasza Kapituła uroczyście przybija Wybrańcom na czołach?

Jak dla mnie, po napisaniu takiego postu, nie jest Pan kibicem, nawet nie jest Pan sympatykiem. W sumie nie wiem, kim Pan jest....
Boba_Fett
Junior Member

Stary 28.03.2009, 12:45
LUZIE!!!

GDZIE WY MACIE MÓZG
My? W głowie, a Ty?

btw.Cała sprawa Waszego oburzenia jest marginalna i napinactwo SKWK nic tu nie zmieni. Za 20-30 lat o SKWK mało kto będzie pamiętał, natomiast Pan Frankowski pozostanie legendą.

Nazywanie kogoś "parobkiem Frankowskiego" jest co najmniej nieeleganckie. Nasunęło mi się wiele trafnych epitetów na temat szanownego kolegi Lucka, jednak nie ma sensu zniżać się do pewnego poziomu.

Wolę być "parobkiem Frankowskiego", niż parobkiem SKKW. Przynajmniej towarzystwo jest inteligentniejsze...
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.03.2009, 12:53
Boba_Fett napisał(a):Wyświetl post
My? W głowie, a Ty?

btw.Cała sprawa Waszego oburzenia jest marginalna i napinactwo SKWK nic tu nie zmieni. Za 20-30 lat o SKWK mało kto będzie pamiętał, natomiast Pan Frankowski pozostanie legendą.

Nazywanie kogoś "parobkiem Frankowskiego" jest co najmniej nieeleganckie. Nasunęło mi się wiele trafnych epitetów na temat szanownego kolegi Lucka, jednak nie ma sensu zniżać się do pewnego poziomu.

Wolę być "parobkiem Frankowskiego", niż parobkiem SKKW. Przynajmniej towarzystwo jest inteligentniejsze...
Wy nie jesteście kibicami, tylko SYMPATYKAMi, więc mylisz się.Wisła kibiców ma naprawdę mało.
Pochwal się swoimi zasługami dla Wisły.Jak narazie to Panom ze SKWK do pięt nie dorastasz.
P.S
Nie należę do Stowarzyszenia.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 28.03.2009 o godz. 12:56.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
westersyl
Guest

Stary 28.03.2009, 12:44
Cytat:
To ty sobie kolego uświadom, że linia kibiców wisły nie jest jedna, a ty fanatyk SKWK jestes w mniejszosci bo wiekszosc kibicow wisly darzy Franka szacunkiem za jego osiagniecia dla naszego klubu.
Czy ty nie widzisz że lucekj pisze zupełnie o czym innym ? że nie można uznać go za legendę a nie że nie trzeba go szanować. !
Można a nawet trzeba darzyć Frankowskiego szacunkiem ale słowa legenda do niego nie pasuje rozumiesz ?

Legendy nie uciekają i są czymś więcej dla klubu niż tylko piłkarzami.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.03.2009 o godz. 12:47.
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.03.2009, 12:54
Fanatyków ma mało, kibiców ma co najmniej 15 tys.

Pablo84
Senior Member

Stary 28.03.2009, 13:01
Niestem osobą anonimową, tak samo jak Pan.

Też się zastanawiam kim Pan jest, skoro opiera Pan swój tok myślenia na jakiś dziwnych archaicznych stereotypach typu "kibic troglodyta".

Zwyczajnie SKWK nie zasługuję na krytykę, ponieważ są tam ludzie, którzy naprawdę kochają Wisłę.Udowadniają to różnymi akcjami na stadionie i poza nim.Niestet media w Polsce skupiają się na tej ciemniejszej twarzy kibica, więc wcalę się nie dziwię , że nie słyszał Pan o zbiórkach dobroczynnych, pomocy dla domów dziecka , zakupie sprzętu dla szkól itp.
Dlaczego mają inne zdanie niż Pańskie?Może dlatego, że posiadają informację o Frankowskim bezpośrednio od najwyższych osób w klubie jak i od piłkarzy.
Panstwo tutaj oceniacie Frankowskiego jako piłkarza, SKWK jako człowieka.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 28.03.2009 o godz. 13:03.

Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 28.03.2009, 13:03
Tylko, że dzięki tym sympatykom kibice moga płacic za bilety tyle ile płacą i dzięki tym sympatykom Telefonika inwestuje w Wisłę, bo jeśli przyjrzysz sie ostatnim wydarzeniom w polskiej piłce, to powazni sponsorzy inwestują kasę tam, gdzie jest publicznosc. Nie ma juz ekstraklasy W Grodzisku, we Wronkach, bo tam na mecze przychodziło 1500 osób, wiec Pablo84 zrozum, że Wisła nie będzie istniec ani bez kibiców, ani bez sympatyków. Jedni drugim są nawzajem potrzebni i nie ma co tworzyc podziałow: "my kibice, wy tylko SYMPATYCY".
Boba_Fett
Junior Member

Stary 28.03.2009, 13:10
Szanowny kolego Pablo, gdzie ja napisałem o kibicach-troglodytach? Nigdzie. To po to Pański post? Aby napawać się swym głosem? Niepotrzebnie...

Akcje dobroczynne? Świetnie. Tylko po co się z tym teraz obnosicie? Robicie to dla rozgłosu czy aby komuś pomóc? Jeżeli dla rozgłosu, to...jeżeli nie, to (jedno z Waszych ulubionych zdań-wytrychów) "KTO MA WIEDZIEĆ, TEN WIE!" Dobroczynność lubi ciszę, wrzawę zaś lubi tylko hucpa.

na Pańskim miejscu, bardzo ostrożnie bym używał określeń "kibic/sympatyk". Ostrożnie z przypinaniem "łatek", bo można się mocno naciąć

btw.Aby nie zaśmiecać topiku (a można bardziej?), proszę o ewentualne uwagi szanownego kolegi na priv. Nie zamieniajmy forum w czat
Pablo84
Senior Member

Stary 28.03.2009, 13:14
Boba_Fett napisał(a):Wyświetl post
Szanowny kolego Pablo, gdzie ja napisałem o kibicach-troglodytach? Nigdzie. To po to Pański post? Aby napawać się swym głosem? Niepotrzebnie...

Akcje dobroczynne? Świetnie. Tylko po co się z tym teraz obnosicie? Robicie to dla rozgłosu czy aby komuś pomóc? Jeżeli dla rozgłosu, to...jeżeli nie, to (jedno z Waszych ulubionych zdań-wytrychów) "KTO MA WIEDZIEĆ, TEN WIE!" Dobroczynność lubi ciszę, wrzawę zaś lubi tylko hucpa.

na Pańskim miejscu, bardzo ostrożnie bym używał określeń "kibic/sympatyk". Ostrożnie z przypinaniem "łatek", bo można się mocno naciąć

btw.Aby nie zaśmiecać topiku (a można bardziej?), proszę o ewentualne uwagi szanownego kolegi na priv. Nie zamieniajmy forum w czat
.Po prostu irytuje mnie to najeżdzanie na SKWK.
Jeszcze raz podkreślam, nie należę jeszcze do stowarzysznia, ale w****ia mnie to, że jedziecie po ludziach, którzy zwyczajnie na to nie zasługują.

Mozesz mi powiedzieć drogi Boba, co Ty zrobiłeś dla Wisły?

Odpowiedz mi tylko na te ostatnie zdanie.Dyskutować na privie nie zamierzam, bo mi się nie chce.Na tym forum jestem raz na ruski rok.

bulik
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 28.03.2009, 23:47
Podziwiam Was, że Wam się jeszcze chce.. czy Wy nie macie prywatnego życia?
Boba_Fett
Junior Member

Stary 28.03.2009, 13:26
Rozumiem, ze szanowny kolega Pablo pragnie mnie naciągnąć na wspomnienia kombatanckie? Napisałbym Panu na priv, gdyby była taka możliwość. Czy "84" to Pański rok urodzenia? Jeżeli tak, to uprzejmie informuję, że kiedy jeździłem na wiślackie drugoligowe wyjazdy, Pan wchodził wyprostowany pod stół, ciągnął koty za ogony, na księdza wołał "zorro", na chleb "bep", a na muchy "tapty".

Mam nadzieje, że spotykaliśmy się ostatnio na meczu w Barcelonie, Nancy lub tez szliśmy obok siebie przez Seven Sisters w drodze na White Hart Line...

co ja zrobiłem dla Wisły? Jestem jej wierny od 37 lat, kiedy tylko zacząłem "czaić bazę" i nikt nie będzie mi mówił, kto jest kibicem, a kto sympatykiem. Pozdrawiam zresztą serdecznie wszystkich - kibiców, sympatyków, pikników, ultrasów (poza "kibolstwem", bo tym się od 15 lat brzydzę)
lucekj
Banita

Stary 28.03.2009, 13:33
BOBA_FETTCIE

Jak mozna nazywać ludzi, ktorzy pisza:

"GDZIE BYŁABY WISŁA gdzyby nie FRANEK"

albo

"Cieszyłem się bardziej po strzeleniu bramki przez Franka niż ze zwycięstwa Wisły, przychodziłem na stadion tylko dla niego"--taka opinię widziałem tutaj dwa dni temu

ja takich ludzi nazywam elegnacko i z pełną kulturą, ludzie tacy zasługują na miano: PAROBKÓW FRANKA i Ty Panie BOBBIE chyba do takich sie zaliczasz skoro tak uparczywie bronisz jego historii.

Gdzie byłaby Wisła gdyby nie franek
Może bardziej w tyle, może zdecydowanie dalej, tego nikt nie wie, jedo jest pewne:

jak Franka nie było to WISŁA BYŁA zdecydowanie DALEJ!Przykład? prosze bardzo: Kuźba i lata 2002/2003.
Żeby nie było, nie jesten fanem Kuźby.
Powód: jak zwykle literówki
Ostatnio edytowane przez lucekj : 28.03.2009 o godz. 14:18.
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.03.2009, 13:36
Lucekj...ja nie uważam Franka za Legendę, ale też można tak zapytać o mecz z Saragossą...gdzie był Żuraw...Franek nam załatwił awans w tamtym meczu strzelając dwa gole! A skąd wiesz, czy gdyby zamiast Kuźby grał Franek, to nie doszlibyśmy do Półfinału PUEFA...nie grał, bo był kontuzjowany, więc nie moża oceniać, że dzięki Kuźbie zaszliśmy tak daleko..
Косово је СРБИЈА!!
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.03.2009, 13:50
żyjąca legenda to min Kaziu, a napewno nie on o kim mowa w temacie
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 28.03.2009, 13:51
takie wypowiedzi jak Pana lucekj zwyczajnie zaśmiecają temat :]
tyle....
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

lucekj
Banita

Stary 28.03.2009, 13:54
miałem nie pisać, ale

również podzielam zdanie poprzedników, temat do zamknięcia, tylko nerwy można stracić.

nic to nie da i tak nikt nikogo nie przekona...

każdy ma swoje zdanie i tyle.

Pozdrawiam i pamiętajcie, że jesteśmy kibicami WISŁY.
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 28.03.2009, 15:50
miałem nie pisać, ale

również podzielam zdanie poprzedników, temat do zamknięcia, tylko nerwy można stracić.

nic to nie da i tak nikt nikogo nie przekona...

każdy ma swoje zdanie i tyle.

Pozdrawiam i pamiętajcie, że jesteśmy kibicami WISŁY.
Nie wszyscy sa kibicami Wisly niektorzy sa tylko sympatykami, inni parobkami Franka, a jeszcze inni parobkami osob decyzyjnych z SKWK, Czlowieku tak mozna bez konca!!! Mialem juz nie pisac w tym temacie, ale nie wytrzymalem. Sami zaczeliscie te klótnie tak jak juz ktos napisal wczesniej. Po kiego ch... wywieszaliscie szmate z Judaszem i po kiego bylo to oświadczenie. Wrzuciliscie nas wszystkich kibicow Wisly i nie wazne czy piknika czy ultrasa czy zwyklego sympatyka do jednego wora! Sam teraz sie rzucasz ze ktos bedzie klaskal i krzyczal Franek Franek na stadionie bo sie boisz ze ktos kto bedzie ogladal mecz w TV pomysli ze Ty tez klaszcesz a wy co zrobiliscie nie pytajac nikogo o zdanie? Ciagle zadajesz pytanie co ktos tam zrobil dla Wisly, a ja to odwroce i powiedz co Ty zrobiles bardzo mnie to ciekwi!!!!!!!
Powód: a bo sie uznioslem :)
Ostatnio edytowane przez cortezz : 28.03.2009 o godz. 15:56.
lucekj
Banita

Stary 28.03.2009, 18:49
cortezz napisał(a):Wyświetl post
Nie wszyscy sa kibicami Wisly niektorzy sa tylko sympatykami, inni parobkami Franka, a jeszcze inni parobkami osob decyzyjnych z SKWK, Czlowieku tak mozna bez konca!!! Mialem juz nie pisac w tym temacie, ale nie wytrzymalem. Sami zaczeliscie te klótnie tak jak juz ktos napisal wczesniej. Po kiego ch... wywieszaliscie szmate z Judaszem i po kiego bylo to oświadczenie. Wrzuciliscie nas wszystkich kibicow Wisly i nie wazne czy piknika czy ultrasa czy zwyklego sympatyka do jednego wora! Sam teraz sie rzucasz ze ktos bedzie klaskal i krzyczal Franek Franek na stadionie bo sie boisz ze ktos kto bedzie ogladal mecz w TV pomysli ze Ty tez klaszcesz a wy co zrobiliscie nie pytajac nikogo o zdanie? Ciagle zadajesz pytanie co ktos tam zrobil dla Wisly, a ja to odwroce i powiedz co Ty zrobiles bardzo mnie to ciekwi!!!!!!!
Człowieku, nie wiem skąd masz takie informacje, ale ja nie jestem sympatykiem ani wrogiem SKWK.

Nie wiem co Ty mi przypisujesz, ale skoro już to zrobiłeś to należy stwierdzić, iz jesteś ciężko chory.

Z wywieszeniem transparentu o Franku miałem tyle wspólnego co z kibicowaniem icką, więc doinformuj się lepiej na raz następny zanim zaczniesz pisać bzdury, kompletnie nie trzymające się rzeczywistości.

btw.
Zacytuj gdzie pisałem "co Ty zrobiłeś dla Wisły"
Powód: nie do wiary
Ostatnio edytowane przez lucekj : 28.03.2009 o godz. 18:57.
mlody16ns
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 28.03.2009, 13:57
jesteśmy kibicami Wisły ale również pamiętamy zasługi Franka. tyle
Wisła Kraków- Real Saragossa
mecz historia!! TS Wisła Kraków 1906
Kubi
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.03.2009, 14:06
Twoje 3 grosze pomogły. Mozesz byc zadowolony
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!

glob
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 28.03.2009, 15:40
Uff przeczytałem wszystko....
Nasuwają się 2 wnioski z tej dyskusji

1 Opcja "antyFranek" - kto nie z nami ten nie jest kibicem Wisły Kraków a co najwyżej sympatykiem - "Wisła to My"
2 Opcja "Franek" - nie jesteście ( SKWK i ich sympatycy) głosem wszystkich kibiców

Brakuje tej 3 - ch.j z tym wszystkim .... Jazda jazda jazda Biała Gwiazda...

Kopacze przychodzą i odchodzą a MY WSZYSCY tu zostaniemy na dobre i na złe. Pozdrawiam opcję 1 i 2 , mam swoje zdanie w temacie ale jest prywatne i nie będę prezentował. Dla mnie liczy się Wisła i roztrząsanie tego tematu po tylu latach to jakieś trochę dziwne no ale pokazuje jaki jest rozdźwięk wśród Wiślackiej Braci
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 28.03.2009, 19:15
Przyznam, że czyta się to wszystko jak scenariusz niezłej tragikomedii. ..Kibice , sympatycy , fachowcy od legend , itd.... wierni i wierniejsi.
Panowie , poziom dyskusji (niby o Franku) zaczyna przeczyć teorii ewolucji .
I może by zmienić temat na : "Fakty i mity o wzajemnym szanowaniu się przez kibiców Wielkiego Klubu "
Zamiast rzeczowej polemiki festiwal obelg i pożywka dla Fuck-tu. Wnosi to coś tak,pogardę, agresję i podziały.
W temacie pisze ok. setki osób , na mecz przyjdzie 12 tys. , ale temat "poszedł w Polskę" .Trzeba z tego wybrnąć . Na pewno wymyślicie coś MĄDREGO , wierzę w Was.

Ps. Czy zaistniała sytuacja kogoś czegoś nauczy dowiemy się w Wielką Sobotę na meczu z Jagą .
Jak na razie nie wyczytałem tu jakiejś sensownej recepty.
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.03.2009, 20:00
Macie tu krytykanci. Chyba coś o was

http://www.weszlo.com/news/2685

Wisła
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.03.2009, 20:05
bo weszło jest wyrocznią...

E: jakby napisali że podział wśród nas jest chory to bym sie zgodził że mają racje;
A tak nie mają racji
Ostatnio edytowane przez Bati_NS_TSW : 28.03.2009 o godz. 20:45.
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Norek28
Member

Od: 11.2008

Stary 28.03.2009, 20:36
Ale tu ma rację...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów