|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kamyk, spróbuj na allegro. zamówiłem ze sklepu Game Over i dostałem zaraz po premierze. a premiera była chyba jakoś pod koniec maja.
ogólnie gierka mi się podoba, mimo, że są różne głosy. kariera wg niektórych dość nudna. mi się np. podoba to, że zaczynasz gościem, który jest można powiedzieć słaby. jeden ze styli wziąłem muay thai i nie potrafiłem high kick'ów trzeba się nauczyć nowych ciosów, umawiając się na sparingi z konkretnym teamem, tam są zadania (za jedno 10pkt ) jak uzbierasz 150 pkt masz lvl 2 i masz high kick, na lvl 3 masz flying knee etc. treningi są ważne właśnie z tego względu, bo oprócz nich jest jeszcze siłownia, ale ona nie załatwia sprawy do końca ![]() najbardziej denerwujące są ciągłe autosave :/ ocipieć od tego można. gierka wg mnie godna polecenia. podobno prawdziwa zabawa zaczyna się na live ![]() ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
korki w domu i nie traci przy tym rankingu.Wniosek z tego taki że lepiej grać z uczciwymi kolesiami albo zasiąść z kumplami w domu i powalczyć
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 15.06.2009 o godz. 11:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
zawsze się tacy znajdą. tak samo było w przypadku Fify choćby.
ale: Cytat:
tzn, może i będą, ale już inaczej będą traktowani.![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
moje pytanie brzmi : po co mi do XBOXa dysk twardy jest potrzebny? gry mam na płytach, nie chcę na to żadnej muzyki ani filmów wgrywać, jedynie by się przydało mieć na savegame jakieś miejsce... czy w takim wypadku wersja arcade będzie dobra? ;D nie powiem, robiłoby mnie kupienie sobie za 4 bańki w realu tego cuda, do tego 5 dych za przerobienie i zabawa na długie miesiące będzie
![]()
Ostatnio edytowane przez globoos : 22.06.2009 o godz. 11:55.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS: jak już tak kalkulujesz to dolicz sobie jeszcze 50 zł na płyty (cake 10szt.)http://pl.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 tam masz taką tabelę i sobie ją przeanalizuj najlepiej (pomiń wersję core bo ta juz nie jest produkowana) Powód: link
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 22.06.2009 o godz. 13:07.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W co lepiej teraz zainwestowac ? W upgrade kompa, XBOXa 360 czy ps3 ?
ps. PS3 juz sa przerobione ? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jak wyglada awaryjnosc PS3 i X'a ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
-------------------
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
z tego co słyszałem to na początku przyszłego roku Sony też chce wprowadzić konta premium dla usług online tak że podejrzewam że już niedługo...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kamyk zrób tak: usuń wszystko co związane z Forzą z dysku. Weź w rękę cd 2 i zainstaluj z pozycji dashboarda, po instalacji włóż cd 1 // nie instaluj go // Odpal grę jak się zapyta czy chcesz zainstalować dodatkowe zawartości sratatata itd. daj NIE. Gra się powinna odpalić wtedy ją wyłącz razem z konsolą, jak włączysz kloca zainstaluj cd1 i włącz grę, napisz mi czy się dalej lampi o instalację cd 2
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 30.12.2009 o godz. 19:15.
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Aby zainstalować dysk 2 z gry nie należy wcześniej żadnej płytki instalować na dysku ![]() A ja tak się męczyłem tyle dni ![]() Btw kariera w Forzie miażdży. Pochłania mi tyle godzin, że nawet nie wiem jak to szybko mija. Gra - cud. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odrazu warto dodać że drop z care package'ów i pave low nie nabijają killstreak'a
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A tak poważnie to ja z kieszonkowców to jednak polecę PSP, a z dużych to stać cię na tylko prawie na xboxa np takiego http://allegro.pl/przerobiony-xbox-3...583541612.html ale to jest jakiś odnawiany czy coś kombinowany. Chyba że poszukasz jakiegoś używanego, na dłuższej gwarancji.Ogólnie to masz ciężki budżet. Daj w kopertę, kupi sobie co będzie chciał, bo to już trochę kasy jest a jeszcze za mało na prezent że młody powie łoł. Kupisz to ps2 ale tam grafika na dzisiejsze standardy oględnie mówiąc "nie powala", złoty środek to xbox 360 używany na dłuższej gwarancji, ale nie wiem czy bierzesz pod uwagę kupowanie na prezent używki. No i też jest kwestia odbiornika na którym to będzie wyświetlane. Jak stary TV to zgubi się jakość tego co nowsze konsole mogą pokazać, z drugiej strony jak podepnie się PS2 pod nawet 32 cale LCD to oczy bolą od tych kwadratów. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|